اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ برگزار شد

    0
    391
    اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ

     

    اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ شامگاه دوشنبه (۲ بهمن ماه) با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یاسر احمدوند معاون امور فرهنگی و علی‌اکبر ابراهیمی مدیرکل دفتر امورچاپ و نشر، سفرا و رایزنان فرهنگی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و جمعی از فعالان و پیشکسوتان صنعت چاپ کشور در تالار وحدت برگزار شد.

    اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپبه گزارش چاپ و نشر آنلاین، علی اکبر ابراهیمی در ابتدای مراسم اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ گفت: در این مراسم از چهار محصول دانش بنیان رونمایی خواهد شد که در آینده ای نزدیک به عنوان محصولات استراتژیک و کلیدی وارد صنعت چاپ خواهند شد. امیدوارم این جشنواره زمینه ساز رشد هرچه بیشتر صنعت چاپ و صادرات آن باشد.

    وی ادامه داد: جشنواره امسال در دو بخش برترین های صنعت چاپ و انتخاب برگزیدگان بخش تخصصی آثار چاپی برگزار شد که آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره توسط ۵۰ داور مورد ارزیابی و قضاوت قرار گرفت.

    ابراهیمی به حضور نمایندگان سازمان شانگهای در این مراسم اشاره کرد و گفت: امیدواریم همکاری ما با کشورهای عضو در این سازمان زمینه ساز رشد صنعت چاپ در کشورمان شود.

     

    چاپ یک صنعت ارزش آفرین است

    اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپدر ادامه مراسم اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ؛ امین خضریان رئیس اتحادیه چاپخانه داران همدان گفت: صنعت چاپ یکی از ارکان مهم آموزش، رسانه، تولید و … است. هر کشوری که قصد توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارد باید به صنعت چاپ بها بدهد. چاپ یک صنعت ارزش آفرین است و می تواند باعث ایجاد ارزش افزوده در محصولات شود‌

    وی ادامه داد: توسعه صنعت چاپ با رشد اقتصادی رابطه مستقیم دارد و از آنجا که کشور ما شرایط اقلیمی خاصی در حوزه کشاورزی به ویژه خشکبار دارد باید از نظر بسته بندی محصولات توجه ویژه ای داشته باشد.

    خضریان با بیان اینکه صنعت چاپ کشور ما هنوز تا جایگاه مطلوب خود در منطقه فاصله دارد بر لزوم سرمایه گذاری در این عرصه و ارائه تسهیلات به سرمایه گذاران تاکید کرد.

    وی همچنین از مسئولان ارشاد درخواست کرد که به منظور رفع مشکلات صنعت چاپ هدف گذاری یک ساله داشته باشند تا به این شکل حل مشکلات به صورت تدریجی رقم بخورد.

     

    راه اندازی خانه چاپ ایران

    اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپیاسر احمدوند در ادامه مراسم اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ گفت: صنعت چاپ تابعی از رشد اقتصادی است. اکنون که با همت دولت پرتلاش و مردمی از شرایط رکود اقتصادی به رشد اقتصادی رسیده ایم زمینه برای رشد صنعت چاپ هم فراهم شده است. 

    وی در ادامه به تشکیل کارگروه چاپ، نشر و کاغذ اشاره کرد و بیان داشت که یکی از دستاوردهای این کارگروه به ریاست دکتر مخبر حل مشکلات کاغذ بود و اظهار داشت که به زودی این کارگروه در حوزه چاپ اتفاقات مبارکی را رقم خواهد زد.

    احمدوند همچنین از راه‌اندازی «خانه چاپ ایران» با حضور نمایندگان بخش‌های مختلف صنعت چاپ خبر داد و گفت: خانه چاپ راهبری مسائل صنعت چاپ را بر عهده خواهد گرفت و نماینده واقعی فعالان این صنعت خواهد بود‌. این خانه پذیرای پیشنهاد فعالان صنعت چاپ در تهیه و تدوین برنامه‌های پیش رو خواهد بود. این خانه با حضور اهالی صنعت چاپ و انتخاب نمایندگان شایسته از میانشان، تبدیل به نماینده واقعی صنعت چاپ می‌شود.

    وی در همین رابطه ادامه داد: تقریباً هیچ تشکلی در کشور نداریم که نمایندگی واقعی از همه اجزای صنعت چاپ کشور را داشته باشد، حضور ده‌درصدی در یک اتحادیه نشان‌دهنده نمایندگی واقعی آن در صنعت چاپ نیست. باید از حضور گسترده فعالان صنعت چاپ که هزاران واحد هستند بهره برد و از این ظرفیت عظیم مردمی برای رفع مشکلات استفاده کرد.

    معاون فرهنگی وزارت ارشاد در ادامه خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته شده امکان بهره‌گیری از تسهیلات تبصره ۱۸ فراهم شد. قرار است که اعتبارات خوبی با تولیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای متقاضیان اختصاص داده شود. با استفاده از این تبصره، امکان بهره‌مندی از تسهیلات برای واحدهای بزرگ‌تر نیز تدارک دیده‌شده است.

     

    بیانیه هیئت داوران بیست و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ

    بیست و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ در ادامه مراسم اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ رضا نورایی مسئول کمیته داوری به قرائت بیانیه هیئت داوران این رویداد پرداخت که در ادامه می آید:

    کمیته داوران بیست و سومین جشنواره‌ ملی صنعت چاپ ضمن اظهار خرسندی از این که فرصت مرور و بررسی آثار ممتاز فعالان صنعت چاپ را پیدا کرد و نیز شادباش موفقیت‌های روزافزون این عزیزان در عرصه‌های رقابتی داخل و خارجِ کشور، از همه دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره و همه‌ی کسانی که با ارائه آثارشان، به این جشنواره موجودیت بخشیدند، سپاسگزار است.
    داوران، با این نگرش به سنجش صدها اثر رسیده به جشنواره پرداختند که نیت و هدف ارسال‌کنندگان آثار، نه برای مسابقه و رقابت که اعلام آمادگی برای نقد شدن و استفاده از فرصتی برای سنجش و ارزیابی آثارشان بوده است.
    معرفی الگوهای موفق و پروژه‌های چاپی استاندارد شده، همچنین قرار گرفتن فعالیت‌های اهالی چاپ در مسیر آن چه توسط کارشناسان در قالب معیارهای داوری تدوین شده، در نوع خود موید پررنگ بودن بُعد آموزشی جشنواره است.
    کمیته داوران بیست و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ ضمن تقدیر از تمامی‌ شرکت‌کنندگان، قبل از اعلام نهایی فهرست آثار برگزیده، ضرورت طرح و بیان دیدگاه‌هایی را که همگی آن‌ها در راستای تعالی هر چه بیشتر صنعت چاپ کشور است، مورد تاکید قرار داده و لازم می‌داند مواردی چند را به اطلاع دست‌اندرکاران پرتلاش صنعت چاپ ‌اعلام دارد.
    پیش از چاپ
    نقطه عطف این دوره از جشنواره، دقت و تفاوتی است که در فرایند پیش از چاپ آثار دیده می‌شود که می‌توان آن را پیش از چاپ هوشمند و تولیدمحور توصیف کرد. رسیدن به اثر چاپی با کیفیت بالا و بهره‌وری در پروژه، بمیزان زیادی متاثر از کیفیت پیش از چاپ آن است. در آثار امسال بوضوح شاهد اتفاقات خوبی هستیم که نشانه فرایندهای استانداردسازی و مدیریت رنگ در حوزه پیش از چاپ می‌باشد. این اتفاقات کمک شایانی به تولید آثار چاپی موفق کرده‌اند. در بخش بسته‌های انعطاف‌پذیر تکنیک‌های پیش از چاپ بطور موثری خودنمایی و ایجاد مزیت رقابتی کرده‌اند. در بسته‌های سلولزی بکارگیری ترامهای خاص با پیش‌بینی دقیق و صحیح همراه با آماده‌سازی صحیح توانسته‌اند ارزش افزوده تکنیک‌های چاپ را عینیت بخشند.
    اثر فناوری
    بکارگیری فناوری پیشرفته چه در عرصه ماشین‌آلات و تجهیزات و چه مواد مصرفی، بطور مشهود در موفقیت آثار چاپی نقش دارند. اما آن چه محصول تولید شده با این امکانات را به جایگاه برتر می‌رساند همانا مدیریت تکنولوژی است. می‌توان گفت تحسین داوران در برابر هر اثر برتر به دلیل شناخت و مدیریت صحیح چالش‌ها و انتخاب راه حل‌های صحیح در کنار خلاقیت و بکارگیری فناوری روز توسط خالق اثر بوده است.
    دقت در عملیات
    پرهیز از ساده‌انگاری در تمامی مراحل تولید، ویژگی مشترک آثار موفق چاپی است. این مهم در تمامی آثار برتر از بسته‌بندی تا صحافی و جلدسازی مشهود است.
    بازار جهانی
    افزایش حضور سفارش‌دهندگان خارجی همراه با استانداردهای سخت‌گیرانه‌ای که در بررسی آثار مشهود بود نشان از آمادگی صنعت چاپ کشور برای توسعه صادرات آثار چاپی دارد. این روند رو به رشد می‌تواند مشوق متولی جشنواره در گشایش بخشی جدید با عنوان آثار صادراتی یا سفارشات خارجی در دوره‌های آینده جشنواره ملی صنعت چاپ باشد.
    داوران و فرایند داوری
    داوران از میان جمعیت نخبگان و خبرگان صنعت چاپ دعوت شدند. تعداد داوران در این دوره ۱۵ تن بود که در گروه‌های مختلف داوری کردند. تمامی امور کمیته داوری از شناسایی و دعوت تا جمع‌بندی آرا و نتیجه‌گیری، کاملا مستقل انجام شد. تناسب گروه‌بندی آثار و زمان‌بندی‌ جلسات داوری باعث شد امکان بهره‌مندی از جمعی از خبرگان و داوران منظور فراهم نشود. در تمامی جلسات داوری، داوران با جدیت و احساس مسئولیت، آثار را مورد بررسی قرار دادند تا حقی ضایع نگردد. توضیحات صاحبان آثار که قبلا در فرم‌های ثبت نام نوشته شده بود نقش موثری در رفع ابهام از داوران داشتند. از این رو کمیته داوران از همه شرکت‌کنندگانی که به اثر ارسالی خود اهمیت داده و به فرایند بدون ابهام داوری کمک کردند سپاسگزاری می‌کند.
    تمامی آثار بدون نام چاپخانه و فقط با شماره وارد داوری شدند بنا بر این بدیهی است که چند اثر از یک چاپخانه شایسته رتبه برتر شده باشند و این، ویژگی مسابقات محصول‌محور است.
    داوری آثار با دو روش حذفی و امتیازدهی بر اساس معیارهای داوری و در کل طی سه گام انجام شد.
    ابتدا طی دو گام و به شیوه حذفی آثاری که شرایط راه یافتن به بخش داوری را نداشتند طی بحث و تبادل نظر داوران مشخص شده و از دور مسابقه کنار گذاشته شدند. در گام سوم تعداد آثار باقی مانده با امتیازدهی انفرادی داوران بر اساس بارم‌ها و ضریبهای تعیین شده در معیارهای داوری، در کورس رقابت قرار گرفته و با محاسبه مجموع امتیازات داوران به هر اثر، رتبه آثار برگزیده مشخص شد.

    بیشتر بخوانید: لزوم تجدید نظر در معیارهای انتخاب آثار برتر جشنواره چاپ

     

    تلاش برای هاب شدن در صنعت چاپ بسته بندی در منطقه و آسیا

    اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپبابک عابدین رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ ایران به عنوان دیگر سخنران مراسم اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ در ابتدا به ارائه آمار و ارقام رشد صنعت چاپ و بسته بندی و آینده روشن اقتصادی این صنعت در جهان پرداخت و گفت: این فرصتی برای ما است که باید با توجه به سرمایه گذاری هدفمند رقم بخورد؛ همه ما باید برای هاب شدن در صنعت چاپ بسته بندی منطقه و آسیا تلاش کنیم.

    وی ادامه داد: جشنواره صنعت چاپ میراثی از گذشتگان و پیشکسوتان ما است و با توجه به اینکه درس خود را پس داده است قصد داریم که آن را تبدیل به یک جشنواره بین المللی کنیم.

    عابدین در ادامه با اشاره به فعالیت اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ  از قصد این اتحادیه برای حضور در محافل مصرف کنندگان بسته بندی برای ارزیابی تقاضای فعالان این عرصه خبر داد.

     

    ایران؛ کانون چاپ خاورمیانه

    اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ

    در ادامه مراسم اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ؛ حسین احمدی مدیر صنایع چاپ مادرول بیان داشت: کارگران و نیروی انسانی صنعت چاپ ثروت اصلی کارآفرینان و مدیران هستند. سر تعظیم فرود می‌آوریم در مقابل فعالان چاپ که روح می‌دمند به کالبد بی‌جان محصولات، کارگرانی که اثرهای هنری را از دل ماشین‌های چاپ بیرون می‌کشند.

    وی ادامه داد: کارگران صنعت چاپ برای اپراتوری نیازمند به یک آموزش چندساله هستند ازاین‌رو یک مدیر بیش از هرچیز باید به نیروی انسانی خود به‌عنوان یک فاکتور بسیار مهم ارج داده و برایش ارزش قائل شود. بااین‌وجود در سال‌های اخیر شاهد مهاجرت این نیروهای متخصص و کارآمدی بودیم که برای پرورش هرکدامشان هزینه مالی و معنوی فراوانی گذاشته شده بود. نباید به‌راحتی اجازه از دست دادن این نیروهای ماهر و متخصص را بدهیم.

    این فعال صنعت چاپ در ادامه با بیان این خبر که نیاز صنعت چاپ به واردات محصولات چاپی به حداقل رسیده است، بیان داشت: این اتفاق با الزام استفاده از محصولات تولیدی داخلی نبوده است بلکه به دلیل کیفیت قابل‌رقابتشان با دیگر نقاط جهان رقم خورده است. این توانی است که در کمتر صنعتی دیده می‌شود.

    وی ادامه داد: صنعت چاپ نقشی بی‌بدیل در عرضه محصولات دیگر صنایع از جمله صنایع دارویی، بهداشتی، شیرینی و شکلات، لبنیات، شوینده‌ها و … دارد و به‌نوعی تمامی این صنایع مدیون صنعت چاپ هستند. ازاین‌رو با توجه به نیروی انسانی متخصص و باتجربه‌ای که در این صنعت وجود دارد، صنعت چاپ در صورت پشتیبانی و حمایت دولتی می‌تواند به کانون چاپ منطقه و خاورمیانه تبدیل شود و می‌تواند ادعا کند کمترین صنعتی در کشور این تعداد از نیروی متخصص را دارد که باید قدرشان را بدانیم. همه این موفقیت‌ها در حالی رقم خورده است که علاوه بر تحریم‌های گسترده بین‌المللی، بی مهری‌های زیادی متوجه این صنعت بوده است.

    احمدی در ادامه سخنانش خطاب به وزیر ارشاد گفت: صنعت چاپ از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌عنوان بالاترین مقام مسئول در صنعت چاپ انتظار دارد نگاه ویژه‌ای به این صنعتگران هنرمند که عاشق سرزمینشان هستند، داشته باشد.

     

    ایران؛ پنجمین تولیدکننده پلیت صنعت چاپ در جهان

    اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپجلال ذکایی نایب رئیس اتحادیه لیتوگراف در ادامه مراسم اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ با اشاره به تولید محصولات مصرفی صنعت چاپ در داخل کشور و رونمایی از آن در این مراسم گفت: این اتفاق یک آرزوی دیرینه بود که با همت تلاشگران ایرانی رخ داد.

    وی ادامه داد: تولید پلیت پیش از این در اختیار چهار کشور آمریکا، ژاپن، چین و آلمان بود. با افتخار ایران پنجمین تولیدکننده این محصول است. لازم به ذکر است چهار محصول دانش بنیان به مرحله تولید خواهد رسید و این روند ادامه خواهد داشت.

    بخش اول تقدیرها

    در ادامه از چهار محصول دانش بنیان صنعت چاپ رونمایی شد و از فعالان و برگزیدگان جشنواره نیز تقدیر به عمل آمد که اسامی آنها به شرح زیر است:

    تکریم از خانواده شهید مدنی

    فعالان استانی:

    • محمد جواد اصغری از چاپخانه اصغری از سیستان و بلوچستان
    • مهدی زرگریان از چاپخانه اکباتان همدان

    تقدیر از پیشکسوتان:

    • علی مشتاقی بازنشسته صنعت چاپ از استان اصفهان
    • منصور دادوند از  چکاد چاپ از استان تهران
    • حسن قنبرزاده از چاپ خزر

    عناوین برگزیده:

    •  بانوی فعال صنعت چاپ و نشر از شهرستان استهبان استان فارس فروغ توتونچی
    • چهره علمی خدایار صادقی
    • کارشناس استانی حمید گودرزی از استان لرستان
    • صادرکننده فعال اصغر بیاضیان از شرکت پرنیان تهران
    • کارآفرین شایسته تقدیر در صنعت چاپ و نشر بهمن بیاضیان از شرکت چاپ و پلات قزوین

     

    ملی شدن صنعت چاپ ایران

    اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپدر ادامه مراسم اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ اسماعیلی وزیر ارشاد بیان داشت: یکی از مهم ترین برنامه های وزارت ارشاد در دولت جدید و مردمی ملی شدن صنعت چاپ در ایران بود که با وجود تردید برخی دوستان محقق شد.

    وی ادامه داد: کاغذ یکی از موضوعات صنعت چاپ و نشر است که تولید کاغذ تحریر در ابتدا ۵ هزار تن بود اما اکنون در مرز ۸۰ هزار تن هستیم. در سه ماه گذشته جشن خودکفایی تولید کتاب های درسی برگزار شد که رقم آن ۱۵۵ میلیون جلد کتاب درسی با کاغذ ایرانی است.

    وی ادامه داد: با افتتاح کارخانه های جدید این رقم به بالای ۱۳۰ هزار تن کاغذ تحریر خواهد رسید. مجموعه های دیگری هم مشغول به کار هستند که امیدواریم تا دو سال آینده کشورمان را به مرز صادرات در حوزه کاغذ خواهد رساند.

    وزیر ارشاد در ادامه با اشاره به رونمایی از محصولات دانش بنیان از آمادگی وزارت ارشاد برای حمایت از تولید انبوه این محصولات خبر داد و گفت: ما این آمادگی را داریم که مسائل مختلف این حوزه را حل کنیم. در زمینه نوسازی ماشین الات چاپ به عنوان یکی از دغدغه های مهم صنفی اقداماتی در حالانجام است و به زودی کارگروهی ویژه در این حوزه تشکیل خواهد شد. مشکلات مربوط به حوزه ارز، مالیات و تامین اجتماعی نیز در حال پیگیری هستند.

     

    بخش دوم مراسم تقدیرها 

    در ادامه هیئت داوران برگزیدگان خود را براساس اثر چاپی برتر در قالب دو رتبه شایسته تندیس و شایسته تقدیر به ترتیب ذیل اعلام کرد:

     

    گروه بسته بندی، بخش چاپ و تولید بسته های مقوایی

    – تندیس ویژه هیئت داوران به دلیل کیفیت بالای عملیات پیش از چاپ و چاپ، ترکیب موفق فویل کوبی، فویل کوبی موضعی با رنگ های تفکیکی و طراحی و ساخت بی نقص بدنه جعبه و استفاده از مواد مناسب تعلق گرفت به جعبه محصول دارویی اثر مجتمع چاپ و بسته بندی هودیس پارس جناب آقای امیرهومن محمدی.

    -تندیس جشنواره به دلیل کیفیت بالای عملیات پیش از چاپ، چاپ و استفاده به جا از مواد مصرفی و اجرای صحیح عملیات تکمیلی تعلق گرفت به جعبه محصول همبرگر اثر مجموعه ترام چاپ سپاهان جناب آقای علیرضا احمدی.

    -لوح تقدیر جشنواره به دلیل کیفیت و دقت در پیش از چاپ، ترکیب تکنیک های چاپ، پس از چاپ و استفاده به جا از رنگ های اضافی تعلق گرفت به جعبه کرم بهداشتی اثر مجموعه ترام چاپ سپاهان جناب آقای علیرضا احمدی.

    – لوح تقدیر جشنواره به دلیل به کارگیری تکنیک های متفاوت و پرچالش چاپ به صورت همزمان، هماهنگی بین بخش های طراحی و چاپ، اجرای عملیات جعبه چسبانی دقیق و بی نقص برای جعبه خمیردندان تعلق گرفت به مجموعه ترام چاپ سپاهان جناب آقای علیرضا احمدی.

    -لوح تقدیر جشنواره به دلیل کیفیت پیش از چاپ و چاپ و اجرای صحیح عملیات تکمیلی ویژه در برجسته کاری تعلق می گیرد جعبه کپسول دارویی متعلق به مجتمع هودیس پارس جناب آقای امیرهومن محمدی.

    -لوح تقدیر جشنواره به دلیل کیفیت قابل قبول پیش از چاپ و چاپ همچنین اجرای دقیق و صحیح پس از چاپ به ویژه عملیات فویل کوبی تعلق می گیرد به جعبه نبات صادراتی اثر موسسه چاپ و انتشارات آستان قدس رضوی جناب آقای مسعود فرزانه.

     

     بخش طراحی و اجرای ساختار بسته های مقوایی گروه مصرفی

    -تندیس جشنواره به دلیل طراحی مستحکم با رعایت بهره وری و سادگی همراه با اجرای دقیق و تمیز تعلق گرفت به جعبه محصول دارویی اثر مجتمع چاپ و بسته بندی هودیس پارس جناب آقای امیرهومن محمدی.

    -تندیس جشنواره به دلیل طراحی ساختار متناسب با مصرف و نگهداری محصول تعلق می گیرد به جعبه سرم درمانی مو، محصول صادراتی اثر شرکت چاپ و بسته بندی فرارنگ آریا جناب آقای امیرحسن رازقی.

    -لوح تقدیر جشنواره به دلیل نوآوری توام با کارآیی در طراحی ساختار با هدف ایجاد تمایز برای محصول در بازار تعلق گرفت به جعبه آیفون تصویری اثر مجموعه ترام چاپ سپاهان جناب آقای علیرضا احمدی.

     

    گروه بسته بندی بخش بسته های انعطاف پذیر

    -تندیس ویژه هیئت داوران به دلیل تداوم کیفیت بالای پیش از چاپ و چاپ گراور در تمامی آثار ارائه شده تعلق گرفت به مجموعه آثار ارائه شده چاپ روتوگراور از شرکت نقشینه چاپ تبریز جناب آقای محمد علی نیکجو .

    -تندیس جشنواره برای چاپ روتوگراور به دلیل پیش از چاپ و چاپ بسیار دقیق چهار رنگ، تولید تمامی رنگ ها، سایه روشن ها و سطوح رنگی طرح با چاپ چهار رنگ و کیفیت بالای تصویر تعلق گرفت به لفاف بسته بندی همبرگر محصول صادراتی اثر شرکت چاپ ایران سپهر جناب آقای علیرضا روح روان.

    -تندیس جشنواره برای چاپ فلکسو گرافی به دلیل تفکیک رنگ و پیش از چاپ بسیار خوب در کنار اجرای با کیفیت عملیات چاپ فلکسو و کیفیت بالا در سطوح تیره و روشن تعلق گرفت به لفاف بسته بندی چیپس محصول صادراتی اثر شرکت فراچاپ اصفهان جناب آقای حجت جمالی.

    -لوح تقدیر جشنواره به دلیل کیفیت بالای تفکیک رنگ تصویر و اجرای دقیق تمام عناصر گرافیکی در چاپ روتوگراور تعلق گرفت به لفاف بسته بندی ناگت مرغ اثر شرکت چاپ ایران زمین جناب آقای مهرشاد گلستانیان.

     

    بخش لیبل در گروه بسته بندی

    -لوح تقدیر جشنواره به دلیل تولید محصولات چاپی با پیچیدگی و سختی فرآیند همراه با رعایت امور پیش از چاپ تعلق گرفت به مجموعه آثار چاپ مادرول غرب جناب آقای حسین احمدی.

     

    گروه چاپ امنیتی و اوراق بهادار

    -تندیس جشنواره به دلیل انتخاب نمادهای امنیتی متناسب با کاربری محصول، استفاده از مرکب های خاص امنیتی، ارائه مصحول برای طیف متنوعی از ذینفعان چاپ امنیتی، اجرای متنوع تکنیک های چاپ امنیتی و اجرای موفق استاندارد روی کاغذهای موجود در بازار باتوجه به عدم دسترسی به کاغذ مربوطه تعلق گرفت به مجموعه آثار چاپ امنیتی شرکت پایا سیستم بهستان جناب آقای امیرهوشنگ زائری.

    -لوح تقدیر جشنواره به دلیل به کارگیری و تلفیق تکنیک های گوناگون چاپ و استفاده از مرکب های امنیتی تعلق گرفت به شرکت چاپ و نشر بانک ملی ایران جناب آقای داریوش سهرابی.

     

    گروه عملیات تکمیلی

    بخش تقدیر ویژه از نوآوری در عرصه تکمیلی:

    -لوح تقدیر به دلیل نوآوری در طراحی و ساخت جلد برای صحافی فنری و رفع نواقص قبلی همراه با ثبت اختراع رسمی تعلق گرفت  به روش صحافی به ابداع و اختراع آقای علیرضا دانش.

    گروه عملیات تکمیلی-بخش صحافی

    -تندیس جشنواره به دلیل رعایت تمام اصول صحافی با کیفیت بالا تعلق گرفت به مجموعه آثار صحافی ادیب سرکار خانم ندا مراد نهدری

     

    گروه عملیات تکمیلی-بخش جلدسازی

    -تندیس جشنواره به دلیل نوآوری شجاعانه در ایده و اجرای جلد تعلق گرفت به جلد کتاب فرش اثر صحافی معین جناب آقای حمید پورکلباسی.

    -لوح تقدیر جشنواره به دلیل کیفیت، ظرافت و دقت عمل در ساخت جلدها و کیفیت بالای فویل کوبی دور رنگ برجسته روی عطف های پیوسته تعلق گرفت به مجموعه جلدهای هشت گانه کتب التاریخ الاسلامی اثر صحافی کریمه قم جناب آقای محمد علی جنابین.

     

    گروه عملیات تکمیلی-بخش ورنی و پوشش های چاپ اسکرین

    -لوح تقدیر ویژه جشنواره به دلیل سرمایه گذاری متمرکز و مداوم در زمینه چاپ اسکرین و توسعه همه جانبه آن و به کارگیری ماهرانه و هنرمندانه تکنیک های چاپ اسکرین در صنعت نشر تعلق گرفت به مجموعه چاپ ورنی و چاپ اسکرین چاپ ابیانه جناب آقای حبیب متواضع.

     

    گزارش تصویری اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ

    اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ

    اختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپاختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپاختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپاختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپاختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپاختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپاختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپاختتامیه بیست‌ و سومین جشنواره ملی صنعت چاپ

    مقاله قبلیمدیر مجموعه میرنگار: ما نیاز به یک فرهنگ‌ سازی نمایشگاهی داریم
    مقاله بعدیبررسی موانع و ضرورت‌ های خودکفایی کاغذ تحریر در میزگرد

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.