کمک به رشد تولید با احداث شهرک صنعتی چاپ در البرز

    گفت و گو با رضا عسگری، نایب رئیس اتحادیه خطاطان، نقاشان، چاپ و نشر کرج

    0
    77
    چاپخانه های جنوب تهران

    نایب رئیس اتحادیه خطاطان، نقاشان، چاپ و نشر کرج معتقد است که با توجه به گرایش اکثر چاپخانه‌ها به سمت تولید محصولات چاپ و بسته بندی، احداث شهرک صنعتی چاپ می‌ تواند به کاهش بهای تمام شده و رقابت بیشتر در راستای تولید کمک شایانی کند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایسنا؛ رضا عسگری، نایب رئیس اتحادیه خطاطان، نقاشان، چاپ و نشر کرج اظهار کرد: یکی از ضروریات صنعت چاپ در استان البرز با توجه به گرایش چاپخانه‌ ها به تولید محصولات چاپ و بسته بندی، داشتن فضای بزرگ و صنعتی است. در حال حاضر اکثر چاپخانه‌ های استان داخل شهر بوده و از شرایط خوبی برخوردار نیستند و با مشکلات زیادی کار می‌ کنند. اگر شهرک صنعتی ویژه صنعت چاپ و نشر در استان ساخته شود می‌ تواند مشکلات این صنعت را در حوزه استقرار رفع کند.

     

    احداث شهرک صنعتی چاپ در راستای کمک به تولید

    وی افزود: با افزایش نرخ حمل و نقل و تاثیر مستقیم آن بر بهای تمام شده، احداث شهرک صنعتی چاپ می‌ تواند به کاهش بهای تمام شده و رقابت بیشتر در راستای تولید کمک شایانی کند. این در حالیست که اکثر شرکت‌ های تولیدی بزرگ در حوزه مواد غذایی و بهداشتی – آرایشی در استان البرز مستقر هستند و با توجه به نیاز این صنایع به تولیدات چاپ و بسته بندی شاید با احداث شهرک صنعتی چاپ در مجموعه‌ های بزرگ، این صنعت بتواند خدمات بهتری به این کارخانه‌ها ارائه کرده و در جهت همکاری اقتصادی بتوانند محصولات چاپی این کارخانه‌های بزرگ را نیز انجام دهند.

     عسگری خاطرنشان کرد: لازم به ذکر است برای تولید محصولات چاپ و بسته بندی علاوه بر نیاز به فضای بزرگ صنعتی جهت استقرار تجهیزات و ماشین آلات و نیروی کار، برای انبار مواد مصرفی و محصول، فضایی به عنوان انبار هم ضروری است. هر واحد صنعتی حداقل نیاز به ۵۰۰۰ مترمربع سالن دارد. با توجه به ضرورت‌ های توجه به این صنعت در استان، در حال حاضر بالغ بر ۱۵۰ چاپخانه در استان فعال هستند و آمادگی خود را جهت انتقال مجموعه های خود به شهرک صنعتی اعلام کرده اند. احداث شهرک صنعتی چاپ

    وی ادامه داد: یکی از چالش‌های این اتحادیه سراسری بودن فراخوان های مزایده و مناقصه‌های استان البرز در حوزه‌ چاپ و نشر است که از طریق سامانه تدارکات دولت و به صورت برخط انجام می‌شود. متاسفانه مزایده و مناقصه‌ای که در این حوزه برگزار می‌شود استانی نیست و از سایر استان‌های کشور می‌توانند درآن شرکت کرده وآن را برعهده بگیرند. درحالی که چاپخانه های  این حوزه  که در حال خدمات دهی در استان البرز هستند به دلیل اینکه سایر استان ها مناقصه و مزایده هایشان را محدود به استان خود کرده اند نمی‌توانند در مناقصات و مزایده های سایر استان‌ها شرکت کنند.

    وی ادامه داد: اتحادیه به صورت مکتوب درخواست کرده که مناقصات این سایت در حوزه چاپ و نشر از حالت سراسری خارج و به صورت بومی و منحصر به استان اقدام به فراخوان مناقصه ها کند و کلیه کارها و خدماتی که مربوط به حوزه  چاپ و نشر است در استان توسط صاحبان مشاغل استانی انجام شود. وقتی چاپخانه های این حوزه توانایی انجام این مناقصه ها را دارند و مالیات هم پرداخت می کنند چرا باید از خارج استان متقاضی بیاید کار را تحویل بگیرید اما در استان دیگر مالیاتش را بپردازد.

    وی ادامه داد: واگذاری مناقصه ها به استان های دیگر از دو دیدگاه مورد انتقاد است از دیدگاه نخست مشاغلی در استان فعال هستند که می‌توانند این مناقصه ها را انجام دهند. در صورتی که کار در داخل استان انجام شود با این اقدام بودجه و رقم‌ هایی که از این محل وارد سیستم مجموعه امور مالیات و دارایی می شود برای درآمد و مصارف استان هزینه خواهد شد و از طرف دیگر این صنعت از محل این مناقصه‌ها به عنوان تامین کننده خدمات و ملزومات کسب درآمد و اعتبار خواهد کرد.

    نایب رئیس اتحادیه خطاطان، نقاشان، چاپ و نشر کرج همچنین افزود: اما وقتی این فرصت‌ های کسب و کار در اختیار متقاضیان استان های دیگر قرار می گیرد بیرون رفت مالیات پرداختی و ایجاد درآمد برای اصناف سایر استان ها به جای مشاغل استانی ضرر و زیان و از دست رفتن فرصت‌های شغلی و اشتغالزایی برای اصناف این حوزه است، در حالی که  با تبدیل شدن آن به بومی به جای سراسری فرصتی برای مشاغل استانی خواهد بود.

    احداث شهرک صنعتی چاپ

    مقاله قبلیساخت کاغذ با دوام توسط محقق ایرانی
    مقاله بعدیکیفیت کاغذ؛ مهمترین چالش کارتن سازى در ایران

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.