توسعه صنعت چاپ با تدوین برنامه‌ های کوتاه و بلند‌مدت

    0
    79
    توسعه صنعت چاپ

    رئیس اتحادیه چاپخانه‌ داران تهران، از برگزاری نشست‌ هم‌ اندیشی درباره مطالبات فعالان صنعت چاپ خبر داد و بر اهمیت تدوین برنامه‌ های کوتاه و بلند‌مدت برای توسعه صنعت چاپ تاکید کرد.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا؛ احمد ابوالحسنی، رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران از برگزاری جلسه هم‌ اندیشی پیشکسوتان درباره مطالبات فعالان از دولت و توسعه صنعت چاپ خبر داد و بیان کرد: این نشست عصر روز (شنبه ۲۳ مرداد) با حضور تقی علیان مشاور عالی اتحادیه، محمدکیان احمدی مدیر چاپ صنوبر، عزیزاله نصرالهی مدیر چاپ طلوع آزادی و حسن فروزیده مدیر چاپ ۱۲۸ برگزار شد.

     وی ادامه داد: ‌این نشست با هدف مطالبه‌ گری از وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی، مبنی بر اینکه مدیرکل دفتر چاپ باید از چه ویژگی‌ های تحصیلی و مدیریتی برخوردار باشد، برپا شد.

    توسعه صنعت چاپتدوین برنامه در مسیر توسعه صنعت چاپ

     ابوالحسنی ادامه داد: تاکید حاضران بر این موضوع بود که هیئت‌ مدیره فعلی، توانایی مطالبه خواسته‌ های صنف چاپ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارد. در این زمینه معتقدیم که باید با تدوین برنامه‌ های کوتاه‌ مدت و بلند‌مدت برای صنعت چاپ، عملا بخش چاپ وزارت فرهنگ در مسیر توسعه صنعت چاپ قرار گیرد.

    وی درخصوص مسیر توسعه صنعت چاپ گفت: مطالبه‌ گری صنف چاپ در طول یک‌ سال گذشته، موجب شده که مدیران دولتی مرتبط با چاپ از حالت بی‌ مهری به حوزه چاپ خارج شوند و اتحادیه چاپخانه‌ داران را مورد مشورت و نظرخواهی قرار دهند.

     ابوالحسنی با بیان اینکه از وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌ خواهم در حوزه چاپ، بدون حضور اتحادیه و نمایندگان صنف چاپ تصمیم‌ گیری نشود، تاکید کرد: یکی از مشکلات جدی در صنعت چاپ طی سال‌ های متمادی این بوده است که برای ما تصمیم‌ گیری می‌ شود و بعد ما را در کار انجام شده می‌ گذارند؛ به‌عبارت دیگر صنف کمترین نقش را در تصمیم‌گیری‌ها دارند.

     به گفته وی، این در حالی است که می‌ توان زمینه‌ ای پیش‌بینی کرد که هر تصمیمی برای صنعت چاپ با حضور متولیان اصلی صنف، یعنی اتحادیه به نمایندگی از چاپخانه‌ داران اتخاذ شود.

     ابوالحسنی با بیان اینکه در این نشست نکات ارزشمندی مطرح شد، گفت: کارشناسان و پیشکسوتان این صنعت تاکید کردند که مدیران حوزه چاپ باید صنعت چاپ را به‌ عنوان صنعت راهبری ببینند و دفتر امور چاپ و نشر باید از تجربه و دانش کارشناسان و فعالان صنعت چاپ استفاده کنند.

    توسعه صنعت چاپانتقال نقطه نظرات به ارشاد و مجلس

     وی تاکید کرد: برای مدیریت در این حوزه بیشتر به بخش نشر توجه می‌ شود و کمتر درباره حوزه چاپ صحبت می‌ شود در حالی که چاپ اهمیت بسیاری در زندگی بشر از تولد تا مرگ دارد. مدیران دولتی مرتبط با چاپ، باید آگاهی و شناخت کاملی از صنعت چاپ و اهمیت آن در زندگی جامعه داشته باشند.

     ابوالحسنی با اشاره به اینکه در این نشست، صنف خواستار بازنگری در قوانین مرتبط با چاپ شدند، عنوان کرد: اگر این کار انجام شود گره بسیاری از مشکلات این صنعت باز خواهد شد؛ زیرا متاسفانه قوانین زیادی هستند که سی‌سال پیش متناسب با شرایط و احوالات آن زمان تدوین شده و همچنان اجرا می‌شود.

     وی در پایان از تنظیم و آماده‌سازی این نظرات و پیشنهادات خبر داد و گفت: قرار است این نکات در قالب نامه به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جدید همچنین کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ارسال شود تا در زمان تصمیم‌گیری و انتخاب افراد مدنظر قرار گیرد.

    مقاله قبلیمعرفی پاکت های ۱۰۰درصد قابل بازیافت
    مقاله بعدیرونق اقتصاد منطقه با تولید کاغذ سنگی اسدآباد

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.