مدیر اجرایی شرکت اکوتابان پارس: تصمیمات غیرکارشناسانه بانی مرگ صنعت است

    0
    124
    شرکت اکو تابان پارس

    مدیر اجرایی شرکت اکوتابان پارس معتقد است که دولت‌مردان با تصمیم‌ گیری های غیرکارشناسانه نتایج کاملاً معکوسی بر خلاف شعار سال گرفته که باعث می‌ شوند تولیدکنندگان زمین بخورند. 

    علی غفاری، مدیر اجرایی شرکت اکوتابان پارس درباره این مجموعه توضیح داد: شرکت اکوتابان پارس ۲۰ سال است که کار نمایندگی شرکت‌های تأمین‌کننده مواد مصرفی چاپ را برعهده دارد. یکی از مهم‌ترین این شرکت‌ها هوبرگروپ آلمان بوده است و متعاقب آن هوبر هند. این شرکت از ابتدا بازرگانی بوده و کار واردات را برعهده داشته اما از حدود ۱۲ سال پیش، مواد اولیه مصرفی ازجمله تولید پنتون افست را تحت لیسانس هوبر در داخل کشور تولید و توزیع می‌کند.

    وی ادامه داد: برخی از مجموعه‌ها با همکاری شرکت اکوتابان پارس با همتایان خود در اروپا ارتباط گرفته و کار صادرات محصولات چاپی این مجموعه را عهده‌دار شدند. مرکب‌های چهار رنگ افست، پنتون‌ های افست یووی، یووی فلکسو، یووی پنتون فلزی و مرکب‌های حلالی ازجمله محصولاتی هستند که این مجموعه در سال‌های جدید به مشتریان خود ارائه داده است.

    غفاری بیان داشت: تمامی محصولاتی که اشاره شد تحت لیسانس هوبر تولید می‌شوند و در همین راستا نیز برنامه‌هایی برای افزایش تعداد تأمین‌کنندگانمان داریم. برای گسترش صادرات به بازارهای منطقه‌ای نیز برنامه‌هایی در نظر گرفته‌ایم. اکو تابان تابان در حال حاضر دو کارخانه دارد، کارخانه دوم ما در شهرک صنعتی کاله و در منطقه آزاد واقع شده است.

    شرکت اکو تابان پارسمدیر اجرایی شرکت اکوتابان پارس همچنین اظهار داشت: شرکت ما یک مجموعه شناخته‌شده و هوبر یک برند بین‌المللی فعال است، بیشتر محصولاتش به آمریکا صادر می‌شود و در رده پرفروش‌ترین‌های دنیا قرار دارد. مشتریانی که ما داریم به کیفیت و مرغوبیت اجناس ما کاملاً آگاه هستند، به لحاظ قیمتی نیز شرکت شرایط را به‌گونه‌ای فراهم آورده که کاملاً منطقی و رقابتی است.

    وی در ادامه اظهار داشت: متأسفانه در بازار حاضر، شاهد ورود محصولات تقلبی با برندهای مطرح هستیم و این می‌تواند ضربه بزرگی به اقتصاد حوزه چاپ وارد کند. این محصولات تقلبی باعث شده برخی شرکت‌ها نسبت به نام و نشان اصیل این محصولات گمراه شوند. مسئله نوسان نرخ ارز و به دنبال آن بی‌ثباتی قیمت‌ها نیز ازجمله مشکلاتی است که برای عموم وجود دارد و محصولات و برند ما نیز از این قاعده مستثنا نیست.

    غفاری همچنین با اشاره به اقدامات اخیر بانک مرکزی در جهت حذف ارز نیمایی بیان داشت: شاهکاری که اخیراً دولت‌مردان ما انجام داده‌اند حذف ارز نیمایی و جایگزینی ارز حاصل از صادرات و ارز آزاد به واحدهای تولیدی منطقه آزاد است.

    وی افزود: کشور واحدهای تولیدی بسیاری در مناطق آزاد دارد که واحد تولیدی ما را نیز شامل می‌شود. عملی شدن این مهم مشکلات بسیاری برای واحدهای تولیدی این مناطق ایجاد می‌کند که یکی از مهم‌ترین‌های آن بالا رفتن قیمت‌های تمام‌شده خواهد بود، این در حالی است که ارز نیمایی به عده‌ای از همکاران ما می‌رسد و به عده‌ای دیگر تعلق نمی‌گیرد و این مسئله باعث می‌شود تعادل بازار به هم خورده و ما عملاً از بازار رقابت و تولید کنار گذاشته خواهیم شد. این تصمیم مستقیماً واحدهای تولیدی ویژه‌ اقتصادی را هدف گرفته است.

    شرکت اکو تابان پارسغفاری تاکید کرد: شعار دولت‌مردان ما حمایت از تولید است؛ اما حقیقت امر آن است که کسانی در رأس امور قرارگرفته‌اند و تصمیم‌گیری با آن‌ها است که گویا دست‌کم هیچ‌گونه اطلاعات تخصصی در حوزه کار ما ندارند. مسئولان دولتی باید در عمل پای حمایت از تولید بایستند اما این‌گونه تصمیم‌گیری‌ها نتایج کاملاً معکوسی دارد. راه‌حل آن نیست که ارز نیمایی را به روی عده‌ای ببندند، این عمل باعث می‌شود تولیدکنندگان زمین بخورند. ما به‌نوعی تهدید به ورشکستگی غیرمستقیم شده‌ایم.

    مدیر اجرای شرکت اکوتابان پارس اظهار داشت: واحدهای تولیدی مانند واحد ما همواره درآمدزا بوده‌اند و با پول خود بدون کمک گرفتن از هیچ‌گونه ارگانی به حیاتشان ادامه داده‌اند، علاوه بر آنکه بخش بزرگی از بار دولت را از دوشش سترده‌اند. راه‌حلی که دولت می‌تواند به کمک آن صنعت را از ورشکستگی نجات دهد این است که تسهیلات کامل و کافی برای واحدهای پرسابقه در نظر بگیرد؛ و از عملی شدن بخش‌نامه ناکارآمد و نابودکننده بانک مرکزی جلوگیری به عمل آورد.

    وی بیان داشت: گرانی نرخ گمرکات ترخیص کالا در ماه‌های اخیر چند صد برابر شده است؛ اگر ما یک کانتینر را با ۱۰ میلیون وارد می‌کردیم حالا باید این کار را با صرف هزینه میلیاردی انجام دهیم. این افزایش ها روی نرخ نهایی محصول سرشکن شده و علاوه بر آن نرخ نهایی محصول و بی‌ثباتی قیمت‌ها را در پی خواهد داشت. این مسائل مشکلات خیلی جدی بر سر راه تولید ایجاد می‌کنند.

    غفاری بیان داشت: شرکت اکوتابان پارس برنامه‌ریزی‌هایی جدی برای توسعه دارد، برای این منظور نیز به تجهیز منابع انسانی و ماشین‌آلاتش پرداخته است؛ یعنی سرمایه‌گذاری‌های داخلی به لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری از جانب ما انجام‌شده است ولی بعد دیگر به دولت مربوط می‌شود، نظرات غیرکارشناسانه تصمیم‌گیران و متولیان در این‌ بین تمام رشته های ما را پنبه خواهد کرد؛ مگر آنکه سیاست‌مداران با تصمیمات صحیح حمایت‌های لازم از تولید را به‌صورت عملی انجام دهند.

    بیشتر بخوانید: تأمین نیاز بازار ملزومات چاپ و دور زدن تحریم‌ ها

    مدیر اجرایی شرکت اکوتابان پارس در پایان اظهار داشت: بازار علاقه‌مند است جنس مرغوب دریافت کند و ما حاضر هستیم این کار را انجام بدهیم به شرطی که مشکلات بگذارند. صنعت چاپ حوزه پررونقی است، مردم همواره به محصولات آرایشی، بهداشتی و غذایی نیازمند هستند، بازار دچار رکود و تورم است اما همچنان فعال است.

    شرکت اکوتابان پارس

    مقاله قبلیحضور در آگروفود به بهانه پاسخگویی به نیاز مشتریان در زمینه بسته‌ بندی
    مقاله بعدینمایشگاه کاغذ و مقوا مورد حمایت اتحادیه

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.