درجه‌ بندی چاپخانه ها بر اساس آلایندگی

    گفت‌وگو با سخنگوی فراکسیون محیط‌زیست مجلس 

    0
    70
    درجه‌ بندی چاپخانه ها

    سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی معتقد است؛ درجه‌ بندی چاپخانه ها باید بر اساس میزان آلایندگی صورت گیرد، آن‌ هایی که درجه بالایی دارند قاعدتا باید از محیط شهر خارج شوند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا؛ فاطمه محمدبیگی با اشاره به وضعیت پسماندهای فاضلاب چاپخانه‌ ها، عنوان کرد: یکی از کارهایی که در مجلس یازدهم شروع شد و دنبال می‌ شود مدیریت آب‌ ها و فاضلاب‌ ها است، انواع فاضلاب‌ ها با دسته‌ بندی صنعتی و از نوع آلودگی هم دسته‌ بندی متنوعی دارند، باید به شکل مشخصی برای آن‌ ها تصفیه‌ خانه در نظر گرفته مدیریت شود.

    وی افزود: خصوصاً فاضلاب‌ هایی که حاوی فلزات سنگین و آلاینده‌های شیمیایی مثل صنعت چاپ هستند، باید مدیریت شوند به‌طوری که در محیط زیست جذب نشوند و تصفیه شوند. پیشنهاد مشخص این است که اگر سازمان محیط زیست یا فعالان صنعت چاپ در این حوزه آیین‌ نامه مشخصی دارند، بیاورند، ما هم کمک می‌ کنیم تا به تصویب برسانیم.

    وی با بیان اینکه باید به صنعتگران کمک کنیم، گفت: صنعت چاپ و نشر، تضمین‌کننده هویت فرهنگی هستند؛ بنابراین باید از فعالان این حوزه‌ها حمایت شود، اما در عین این حمایت، باید ملاحظات زیست محیطی هم رعایت شود و برای آن‌ها راهکاری اندیشیده شود.

    بیشتر بخوانید: بی توجهی به اخطارها منجر به پلمب یک‌ واحد تولید کاغذ شد

    بررسی میزان آلایندگی و درجه‌ بندی چاپخانه ها 

    محمدبیگی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا حضور چاپخانه‌داران در شهرک‌ های صنعتی به کاهش این آلودگی‌ها کمک می‌کند، عنوان کرد: درجه‌ بندی چاپخانه ها باید براساس میزان آلایندگی صورت گیرند، آن‌هایی که درجه بالایی آلایندگی دارند قاعدتاً باید از محیط شهر خارج شوند، اما مسئله اینجا است تعداد زیادی چاپخانه کوچک داریم که در این دسته‌بندی‌ها قرار نمی‌گیرند و باید برای آن‌ها راهکارهای جدیدی تدوین شود.

    به‌گفته وی، مسئله اینجا است که فلزات سنگین سرطان‌زایی دارند، به شدت آلایندگی ایجاد می‌کنند و منجر به افزایش بار بیماری‌های صعب‌العلاج سرطان و ناباوری می‌شوند و به همین دلیل باید برای حذف آن‌ها تمهیداتی اندیشید.

    درجه‌ بندی چاپخانه ها

    مقاله قبلیاهمیت کتاب و مراحل آماده‌ سازی و چاپ آن
    مقاله بعدیمدیر چاپ و بسته‌ بندی دانش‌ فر فیدار: چاپ نسبت به صنایع دیگر لطمات بیشتری خورده است

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.