مدیرمسئول همدان پیام| ارتقای چاپ و بسته بندی با بررسی سیاست های کلی

    نگاهی به وضعیت صنعت چاپ همدان

    0
    266
    همدان پیام

    مدیرمسئول مجموعه همدان پیام گفت: برای ارتقا صنعت چاپ باید سیاست‌ های کلی کشور در حوزه چاپ و بسته‌بندی را بررسی کنیم. مسئولان و متولیان استان می‌ توانند با کمک بخش خصوصی وضعیت چاپ استان همدان را بهبود ببخشند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ دکتر نصرت‌الله طاقتی احسن، مدیرمسئول مجموعه همدان پیام و دانش‌آموخته مدیریت رسانه با اشاره به اینکه همدان پیام مجموعه‌ ای کارآفرین است که هم ‌اکنون با ۱۵۰ پرسنل به کار خود در شهر همدان ادامه می‌دهد، درباره شروع فعالیت این مجموعه بزرگ و کارآمد توضیح داد: مجموعه ما کار خود را از سال ۱۳۸۶ آغاز کرد. ما از همان ابتدا طرح‌ های بزرگی برای پیشرفت و توسعه کار مدنظر داشتیم. در مرحله اول با ماشین ‌آلات رول افست شروع و کار چاپ روزنامه همدان پیام را انجام می ‌دادیم.

    وی افزود: در مرحله دوم اقدام به نصب ماشین‌آلات دو ورقی کردیم و در فاز بعدی نیز ماشین‌ های مدرن حوزه صحافی و تکمیلی چاپ نیز به مجموعه اضافه شد، سپس اقدام به سرمایه ‌گذاری در حوزه لیبل ‌های پشت چسب‌ دار و لیبل فیلم‌ ها کردیم، هم‌اکنون نیز مجموعه ما تنها چاپخانه‌ ای است که ماشین چاپ دیجیتال را در اختیار دارد و تمامی کارهای مرتبط به این بخش را در استان پوشش می ‌دهد.

    به گفته طاقتی، مجموعه همدان پیام، روزنامه ‌های هفت استان مجاور را چاپ می‌ کند و به طور کلی نزدیک به ۲۰۰ عنوان نشریه و روزنامه کارهای چاپی خود را به این چاپخانه می‌ سپارند. همچنین چاپخانه همدان ۴۰ درصد از محصولات چاپی خود را به کشورهایی همچون عراق، افغانستان، آذربایجان، ترکیه، امارت، قطر و پاکستان صادر می‌ کند.

    همدان پیام

    طاقتی احسن درباره وضعیت صنعت چاپ همدان بیان داشت: وضعیت چاپ همدان مانند سایر صنایع در ایران وضعیت چندان خوبی ندارد و با چالش‌ های اساسی دست‌ به ‌گریبان است. وضعیت ناخوشایند اقتصادی و عملکرد ضعیف مدیران کشور، مشکلات ارزی و تحریم‌ ها از یک سو و بحث مربوط به بیماری کرونا از سوی دیگر مشکلات فراوانی را برای این صنعت به وجود آورده است.

    وی تاکید کرد: شهر همدان به ‌عنوان مرکزیت چاپ و بسته‌بندی غرب کشور جایگاه ویژه ‌ای دارد؛ برخی از تکنولوژی ‌ها مانند چاپ و تولید فیلم ‌ها و لفاف ‌های بسته‌بندی در حجم کم بدون استفاده از سیلندر و کلیشه و به‌ صورت دیجیتال ازجمله توانمندی‌ های صنعت چاپ این استان به ‌حساب می‌آید.

    مدیرمسئول مجموعه همدان پیام بیان داشت: برای ارتقای صنعت چاپ باید سیاست‌ های کلی کشور در حوزه چاپ و بسته‌بندی را بررسی کنیم. مسئولان و متولیان استان می‌ توانند با کمک بخش خصوصی وضعیت چاپ استان همدان را بهبود ببخشند، باید سیاست ‌گذاری‌ های درست و اصولی انجام بگیرد تا به این وسیله هزینه ‌های تولید در این حوزه کاهش پیدا کند.

    وی در ادامه افزود: میزان سفارش ‌ها نسبت به سال گذشته به‌شدت کاهش پیدا کرده است. همان‌طور که می ‌دانید صنعت چاپ به همه رسته‌ های تولیدی مرتبط است و هر چیزی که تولید می ‌شود در نهایت کارش با صنعت چاپ گره می ‌خورد و باید بسته‌بندی شود. در شرایط رکودی که کل کشور را فراگرفته است تولیدات کارخانه‌ها کاهش پیداکرده و این مسئله مستقیماً بر کار چاپخانه‌ها تأثیرگذار بوده است.

    کارآفرین برتر استان همدان در ادامه اظهار کرد: حمایت از تولیدات داخلی از مهم ‌ترین نکاتی است که در سال‌های اخیر مدیران مکرراً به آن اشاره دارند، اگر بتوانیم در اجرای حمایت از طرح تولیدات داخلی موفق عمل کنیم مسلماً درزمینه‌ی بسته‌بندی نیز فرصت‌های شغلی فراوانی عاید فعالان حوزه بسته‌بندی صنعت چاپ خواهد شد.

    بیشتر بخوانید: اتحادیه چاپخانه داران همدان نوپا اما کارآمد

    مقاله قبلیتهدید قضایی بانک ها برای اقساطی که باید معوق می شد!
    مقاله بعدی سرعت تحولات جهانی صنعت نشر با شیوع کرونا

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.