ماشین‌ سازی حرفه‌ و فن؛ ضروروت توجه وزارت صمت به تولید داخلی

    0
    50
    ماشین‌ سازی حرفه‌ و فن

    مدیرعامل ماشین‌ سازی حرفه‌ و فن: ipp از بازدیدکنندگان متخصص برخوردار بود

    مدیرعامل ماشین‌ سازی حرفه‌ و فن ضمن بیان نقطه نظرات خود در رابطه با نمایشگاه چاپ، بسته بندی و صنایع وابسته از ضرورت توجه مسئولان به ویژه وزارت صمت از تولیدکنندگان داخلی سخن گفت. 

    داوود تات داوودی مدیرعامل ماشین‌ سازی حرفه‌ و فن در مورد فعالیت مجموعه خود گفت: ما در حوزه تولید ماشین‌آلات چاپ و بسته‌بندی فعال هستیم. امسال با ماشین دایکات تخت اتومات که برای نخستین بار در کشور به تولید رسیده است در سی‌امین نمایشگاه ایران پرینت پک شرکت کرده‌ایم.

    مدیرعامل ماشین‌ سازی حرفه‌ و فن ادامه داد: مجموعه ماشین‌سازی حرفه‌وفن سالیان درازی است که در نمایشگاه ایران پرینت پک شرکت می‌کند. متأسفانه وضعیت بد اقتصادی کشور، تحریم‌ها و مسائل دیگری که در حوزه کاری ما رخ می‌دهند، روی نمایشگاه هم تأثیر گذاشته است. سال گذشته نسبت به امسال بهتر بود و این روندی است که همیشه وجود داشته و احتمالاً در صورت حل نشدن مشکلات، ادامه هم خواهد یافت اما به هر شکل نمایشگاه ایران پرینت پک با وجود تمامی مشکلات و سردی هوا، امسال از بازدیدکنندگان خوب و متخصصی برخوردار بود.

    ماشین‌ سازی حرفه‌ و فنتات داوودی تصریح کرد: ماشین‌آلات شرکت ما و دیگر همکاران ‌هم‌رسته، سنگین‌اند و برای نصب احتیاج به جرثقیل دارند که برای این منظور مجبور به تقبل و پرداخت هزینه‌هایی گزاف می‌شویم. تولیدکنندگان مشکلات عدیده‌ای دارند و اگر قرار باشد تنها برای تخلیه بار مبلغی ۶۰ میلیون تومانی علاوه بر دیگر هزینه‌هایی که نمایشگاه برای ما دارد، پرداخت کنیم، حضورمان توجیه منطقی نخواهد داشت. این در حالی است که ما می‌توانیم این کار را با هزینه‌ای ۱۰ میلیونی به سرانجام برسانیم و ادامه این وضع این برای ما بسیار سخت است.

    این فعال صنعت چاپ و بسته‌بندی خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان ایرانی بخشی از صنعت کشور هستند که می‌توانند در ایجاد اشتغال و به‌کارگیری جوانان تحصیل‌کرده در رشته‌های فنی نقش مؤثری داشته باشند. ما توقع کمک نداریم اما انتظار سنگ‌اندازی هم نداریم. وزارت صمت باید بیشتر به تولید داخلی توجه کند.

    بیشتر بخوانید: هلدینگ خجسته؛ ایجاد زیرساخت در زمینه چاپ جعبه

    مدیرعامل ماشین‌ سازی حرفه‌ و فن خاطرنشان کرد: در یک دهه گذشته کمتر دیدیدم که مسئولان از مشکلات ما سؤالی بپرسند درصورتی‌که در دهه اول و دوم توجه بیشتری داشتند و برای خودکفایی کشور تلاش می‌کردند. خروج هرکدام از ما صنعتگران از عرصه تولید در نهایت روی پیشرفت کشور تأثیر می‌گذارد، باید توجه داشت که هرچه تعداد تولیدکنندگان کشور کمتر باشد اشتغال کمتر و نرخ مشکلات و بزه‌کاری در کشور بیشتر خواهد شد.

    مقاله قبلیمیرباقری: ارز دونرخی اصلاً به نفع بازار کاغذ نیست
    مقاله بعدیشبکه چاپ؛ ارائه محصولات جدید و نوآورانه

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.