مهمترین دغدغه اهالی چاپ؛ تخصیص بسته حمایتی ارز نیمایی است

    0
    68
    مهمترین دغدغه اهالی چاپ

     غلامرضا شجاع به نمایندگی از فعالان صنف چاپ به بیان دغدغه ها و دیدگاه هایشان پرداخت که قانون مصوبه مجلس برای معافیت مالیات ارزش افزوده و تخصیص بسته حمایتی ارز نیمایی، مهمترین دغدغه اهالی چاپ از جمله آن ها بود.

    به گزارش خبرنگار چاپ و نشر آنلاین؛ دیدار صمیمانه اصحاب نشر به مناسبت سی یکمین دوره هفته کتاب با محمد مهدی اسماعیلی، وزیر و دکتر یاسر احمدوند معاونت امور فرهنگی ارشاد اسلامی در روز دوشنبه ۲۹ آبان در سالن همایش‌های هتل پارسیان انقلاب برگزار شد. در این مراسم ۵۰ نفر از اهالی صنعت چاپ نیز حضور داشتند که غلامرضا شجاع به نمایندگی از فعالان صنفی به بیان دغدغه ها و دیدگاه هایشان پرداخت.

    غلامرضا شجاع مدیرعامل شرکت تعاونی لیتوگرافان ایران اظهار داشت: حدود ۵۰ نفر از اهالی صنعت چاپ پس از ده سال در کنار ۳۰۰ نفر از ناشران در دیدار صمیمانه اصحاب نشر و چاپ با وزیر ارشاد حضور داشتند که بنده و یک نفر دیگر به نمایندگی از فعالان صنعت چاپ به ایراد سخنرانی پرداختیم. شجاع ضمن تبریک هفته کتاب با توجه به نزدیکی دو حوزه چاپ و نشر مشکلات و دغدغه هایی که در این حوزه ها به صورت مشترک وجود دارد را بیان کرد. 

    وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که از جانب من مطرح شد بحث احرایی شدن معافیت مالیات بر ارزش افزوده برای خدمات لیتوگرافی و چاپ بود. ما  سال ها این موضوع را پیگیری کردیم که در نهایت سال گذشته به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید که البته این اتفاق با همراهی  جناب علی اکبر ابراهیمی مدیرکل دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شد با این وجود سازمان امور مالیاتی به این مسئله به عنوان یک قانون توجهی نداشت.

    شجاع تاکید کرد: با پیگیری مدیرکل چاپ و نشر موفق شدیم که از کمیسیون تفسیر قوانین مجلس به نفع صنعت چاپ فتوا و تایید بگیریم که براساس آن، عزیزان کمیسیون اعلام کردند که منظور قانون گذار معافیت خدمات لیتوگرافی و چاپ از مالیات ارزش افزوده بوده است.

     

    مهمترین دغدغه اهالی چاپ؛ تخصیص ارز نیمایی و واردات ملزومات چاپ

    کاغذ مسئله و موضوع دیگری بود که از سوی مدیرعامل تعاونی لیتوگرافان ایران در این دیدار خطاب به وزیر ارشاد مطرح شد. وی در این رابطه توضیح داد: خوشبختانه دولت سیزدهم به خصوص وزیر ارشاد به موضوع کاغذ و تولید داخلی توجه ویژه ای دارند. یکی از مشکلات کاغذ محدودیت هایی است که بانک مرکزی برای واردات کاغذ، مقوا و مواد اولیه صنعت چاپ اعمال می کند.

    وی ادامه داد: واردکنندگان حتی تولیدکنندگان کاغذ که نیازمند به واردات مواد اولیه هستند با مشکلی با نام ارز نیمایی مواجه هستند که بانک مرکزی این ارز را تخصیص نمی دهد تا جایی که برای مثال تعاونی ما در ماه های اخیر تنها یک بار موفق به دریافت ارز برای واردات زینک شده است.

    بیشتر بخوانید: اتحادیه‌های چاپ، پیگیر مطالبات صنفی در کمیسیون اصل ۹۰

    شجاع تصریح کرد: من از جناب وزیر تقاضای یک بسته ارزی مخصوص کاغذ و مواد اولیه صنعت چاپ کردم  تا در هیئت دولت آن را مطرح کنند. نکته دیگری که در این دیدار از جانب بنده مطرح شد حمایت اهالی چاپ از سیاست ها و فعالیت های مدیر کل محترم دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جلسات حضو ی با اصحاب چاپ و نشر با وزیر و معاونت بود.  جناب وزیر نیز قول پیگیری در رابطه با مسائل مطروحه را در دولت دادند.

    مهمترین دغدغه اهالی چاپ

    مقاله قبلیبرگزاری یازدهمین نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی مشهد
    مقاله بعدینسخه الکترونیک مجله چاپ و نشر شماره ۲۳۴

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.