نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی ۵۷ برگزار شد

    0
    122
    نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی 57

    نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی ۵۷، یکی از تازه ترین رویدادها در حوزه چاپ و نشر است که در روز گذشته (۳۰ بهمن ماه) با حضور معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرکل دفتر چاپ و نشر در مجموعه فرهنگی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد. در این نشست جمعی از یاران امام خمینی (ره) در انقلاب اسلامی در حوزه چاپ و نشر که اکنون از پیشکسوتان این عرصه به شمار می آیند به بیان خاطرات خود پرداختند.

    نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی ۵۷؛ یک جریان نو در صنعت چاپ

    نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی 57به گزارش چاپ و نشر آنلاین، در ابتدای نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی ۵۷ علی اکبر ابراهیمی مدیرکل دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: صنعت چاپ و نشر در تکثیر و به کرسی نشاندن جریان انقلاب نقش بسزایی داشت. همچنین فعالان این حوزه پس از پیروزی انقلاب نیز همواره یار و یاور امام (ره)، شهدا و مردم ایران بودند.

    وی ادامه داد: این نشست با هدف تقدیر و تجلیل از اصحاب چاپ و نشری برگزار شد که دارای سوابق جدی در به ثمر نشاندن انقلاب اسلامی هستند. این افراد در تهران، قم، مشهد و شهرهای دیگر در ایام پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن در دوران دفاع مقدس نقش داشتند که امروز تنها بخشی از آن‌ها را دور هم جمع کرده‌ایم.

    به گفته ابراهیمی نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی ۵۷ یک جریان نو در صنعت چاپ و نشر است که با ایده فعالان این حوزه از جمله حمید غفاری و با حمایت یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثمر نشست. وی برای ادامه یافتن این رویداد در سال های آتی ابراز امیدواری کرد.

     

    حرکتی ارزشمند و انقلابی 

    نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی 57حمید غفاری از فعالان حوزه چاپ و نشر در ادامه نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی ۵۷، پیشکسوتان صنعت چاپ و نشر را پیام آوران امید و بشارت دهندگان خیر و برکت نامید که موجب رقم خوردن اتفاقات خوشایند برای ایران اسلامی شده اند. وی بیان داشت: پیشکسوتان و مبارزان پیش از انقلاب اسلامی، میراث ماندگار امام راحل (ره) هستند که مساعدت مخلصانه و بی دریغی به جمهوری اسلامی از ابتدا تاکنون داشته اند. 

    وی ادامه داد: برگزاری نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی ۵۷، حرکتی ارزشی و ارزشمند است که برای نخستین بار از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود. از این روی از سوی اهالی چاپ و نشر مراتب تقدیر خود از مسئولان را اعلام می کنم و از خداوند برایشان طلب توفیق و سربلندی دارم.  

     

    چاپ خاطرات و اسناد فعالان صنعت چاپ

    نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی 57در ادامه نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی ۵۷ ، یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اظهار امیدواری از ادامه یافتن این رویداد در سال های آتی، اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم با حرکتی که به همت دفتر چاپ و نشر وزارت ارشاد آغاز شده است و ادامه پیدا می‌کند، خاطرات و اسناد مرتبط با این حوزه را گردآوری و تدوین کنیم‌ تا به این واسطه حفظ و منتشر شوند.

    وی در ادامه نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی ۵۷ از اصحاب صنف چاپ و نشر برای به سرانجام رساندن این حرکت در قالب یک کتاب درخواست یاری کرد چرا که به اعتقاد وی نقش فعالان فرهنگی در ترویج پیام‌های امام خمینی‌(ره) در دوران انقلاب اسلامی و پس از آن بدیع و بی بدیل است.

    احمدوند اظهار داشت: ما باید برای سربلندی کشور عزیزمان تلاش کنیم؛ زیرا ایران بزرگ به دست ما و فرزندانمان ساخته می شود. در این راه پر فراز و نشیب نیز هیچ عضو خارجی و خودفروخته ای نمی تواند کمکی به پیشرفت کشور کند. آنچه رخ داده و در آینده نیز به وقوع خواهد پیوست همواره از درون و توسط علاقه مندان به آب و خاک این کشور بوده است. همان طور که در گذشته هم دیدیم بسیاری از هموطنان غیور ما مردانه و جانانه در مقابل هجوم ارتش بعثی مقاومت کردند و پیش از آن نیز رژیم جبار و سفاک پهلوی را به زانو در آورده بودند.

    این مقام مسئول خاطرنشان کرد: هدف انقلاب اسلامی ایران، رسیدن به قدرت نبود. ما دنبال زیاده خواهی نبوده ایم بلکه هدف اصلی ما برافراشتن پرچم دین اسلام، از میان بردن ظلم و اجرای سنت های الهی است. در این میان هر شخص یا نهادی، کاری غیر از این انجام داده، انحراف او بوده است. با یاری مردم این انقلاب به حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) متصل خواهد شد.

    در ادامه نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی ۵۷ جمعی از پیشکسوتان صنعت چاپ و نشر به بیان خاطراتشان از مبارزات و فعالیت های انقلابی خود و تاثیری که صنعت چاپ و نشر با چاپ اعلامیه و رساله های امام خمینی (ره) در به ثمر نشاندن انقلاب ۵۷ داشت، پرداختند.

    بیشتر بخوانید: برگزاری نشست «چاپ و نشر در انقلاب اسلامی ۵۷»

    همچنین در پایان نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی ۵۷، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اهدای لوح تقدیر و یک کتاب نفیس از ناصر کلاری مدیر چاپ پیام نو، مصطفی زمانی وجدانی مدیر چاپ پیام آزادی، قاسم تبریزی مدیر نشر پژوهش‌های اسلامی، نادر قدیانی مدیر انتشارات قدیانی، علی نیکوسخن فعال چاپ و نشر، قاسم نصرالله‌پور مدیر صحافی نصرالله‌پور، قاسم نظیفی مدیر انتشارات اسلامی، مرتضی آخوندی مدیر انتشارات دارالکتاب اسلامی، سیدمسعود پیمان فعال چاپ و صاحب روزنامه مهد آزادی، اسحاق ابراهیمی مدیر صحافی صداقت، محمد عربستانی مدیر چاپخانه مهر، ابوالحسن فیروزجایی مدیر انتشارات ابرون و عزت مطهری صحاف پیشکسوت، تقدیر کرد.

    نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی 57نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی 57

    نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی 57نشست چاپ و نشر در انقلاب اسلامی 57

    مقاله قبلیسمینار چشم‌انداز چاپ دیجیتال و فرصت‌های پیش‌رو؛ فردا برگزار می شود
    مقاله بعدیحمایت ویژه مسئولان از صنعت نشر

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.