جلال ذکایی خیرآبی؛ توسعه کسب و کار در سایه امید و آرامش

    معرفی، بررسی رزومه و اهداف نامزدهای انتخاباتی اتحادیه چاپخانه‌ داران، تابلوسازان و صنف صحاف شهرستان تهران

    0
    104
    جلال ذکایی خیرآبی

    با توجه به اعلام هیئت اجرایی برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی تهران، انتخابات اتحادیه چاپخانه‌ داران و صنف صحاف شهرستان تهران سه‌شنبه ۲۶ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح تا ۱۴ ظهر در خیابان شریعتی، روبروی کوچه سمنان، ساختمان جمعیت خیریه بنیس برگزار می‌شود. چاپ و نشر پیرو رسالت آگاهی رسانی خود وظیفه دید تا به معرفی نامزدهای انتخاباتی، رزومه، اهداف و برنامه هایشان بپردازد. در این بخش جلال ذکایی خیرآبی یکی از این نامزدهای انتخاباتی از توسعه کسب و کار در سایه امید و آرامش سخن گفت.

    اتحادیه چاپخانه داران تهران با داشتن قدمتی هفتاد ساله به عنوان یکی از تاثیرگذارترین اتحادیه ها در برهه ویژه ای قرار دارد. ادغام این تشکل صنفی با اتحادیه صحافان و در برگرفتن رسته تابلوسازان، این حساسیت را دوچندان کرده است و بدون تردید انتخابات اتحادیه چاپخانه‌ داران و صنف صحاف شهرستان تهران نیز در فرایند کلی صنعت چاپ کشور تاثیری غیرقابل انکار دارد.

    به همین دلیل و با توجه به ضرورت کلی حاصل از شرایط پیش رو، اینجانب جلال ذکایی خیرآبی، مدیر چاپ دیجیتال هنگام و مدیرکل اسبق اداره کل چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نایب رئیس فعلی اتحادیه لیتوگرافان تهران، تصمیم به حضور در این رقابت انتخاباتی گرفتم و با توکل به ذات اقدس الهی و تکیه بر تجارب اندوخته در حوزه مدیریت دولتی و صنفی و با امید به همیاری و همکاری اعضا محترم صنف، با در نظر گرفتن الزامات و تعهدات «اخلاق انتخاباتی» و با اداء احترام نسبت به تمام نامزدهای محترم، امیدوارم مورد اعتماد آحاد اعضاء محترم اتحادیه قرار گرفته و بتوانم با همکاری شما راهی نو برای حل مشکلات پیش رو بگشایم.

    انتخابات اتحادیه چاپخانه داران جلال ذکایی خیرآبیدر این زمان و برای حضور در انتخابات اتحادیه چاپخانه داران و صحاف تهران، با اهداف سه گانه؛ «ایجاد آرامش و امید، تلاش برای رفع موانع کسب وکار، شفافیت و پاسخگویی در برابر مسئولیت» بر اجرای راهبردهای زیر متعهد خواهم بود:

    •  تعیین اهداف واقع‌بینانه و قابل دستیابی و پرهیز از ارائه برنامه های شعار محور و بدون پشتوانه کارشناسی و اجتناب از تصمیم‌گیری‌های عجولانه.
    •  حفظ آرامش در مواجهه با چالش‌ها وپرهیز از ایجاد تنش در روابط بین اعضا و هیئت مدیره اتحادیه با بدنه دولت.
    • تقویت ارتباط با اتحادیه های چاپخانه داران سایر استان ها و همچنین دیگر تشکل های تخصصی حوزه چاپ برای یافتن راهکارهای مشترک.
    • راه اندازی شورای حکمیت، متشکل از بزرگان و معتمدین رسته های مختلف صنف برای حل اختلافات فی‌‍‌مابین اعضا، قبل از رسانه ای شدن اختلافات داخلی.
    • ارائه مشاوره به وزارتخانه های ارشاد، صمت، دارایی و همچنین سازمان های شهرداری، تامین اجتماعی و… برای رفع موانع و نیز مقررات زدایی در جهت توسعه کسب و کار اعضا.
    • استفاده از ابزارهای مدرن، تکنولوژی های روز و پلتفرم‌های ارتباطی برای سازمان‌دهی بهترکارها، انجام امور اداری اعضا در کوتاهترین زمان ممکن در جهت محقق کردن اتحادیه ی بدون کاغذ از طریق الکترونیکی کردن کلیه فعالیت های اصلی و پشتیبانی اتحادیه.
    • همکاری با سایر کسب‌وکارها به ویژه بنگاه های مصرف کننده محصولات چاپی (مانند صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی) و اتحادیه های آنان و ایجاد پیمان‌های استراتژیک برای توسعه کسب و کار اعضا.
    • مدیریت مالی هوشمند اتحادیه، بودجه‌بندی دقیق (اعم از منابع و مصارف) و جلوگیری از هزینه‌های غیرضروری و نیز شفافیت در امور مالی و ارائه گزارش های دوره ای به اعضا.
    • برگزاری جلسات منظم برای بررسی پیشرفت و چالش‌های پیش روی صنف و بهره گیری از نظرات کارشناسان داخل و خارج صنف و بهره مندی از نظرات عموم اعضا (اعم از واحدهای صنفی کوچک و بزرگ) از طریق پلتفرم های نظر سنجی الکترونیکی.
    • توجه جدی به امرآموزش مستمر اعضا برای بهبود مهارت‌های مواجهه با تنش های اقتصادی پیش رو و ارتقاء دانش تخصصی آن‌ها از طریق برگزاری دوره های حضوری و آنلاین و همچنین حمایت از موسسات آموزشی تخصصی.
    • ایجاد و توسعه شبکه رفاهی (اعم از خدمات درمانی، ورزشی، رفاهی) برای اعضا و پرسنل آنها از طریق تعامل با دولت، نهادهای عمومی غیر دولتی، سایر اتحادیه ها وبخش خصوصی، بمنظور حفظ اشتغال موجود و ایجاد انگیزه های حداقلی در سطح پرسنل و کارگران.
    • توجه به امر صادرات محصولات چاپی از طریق کمک به راه اندازی شرکت های مدیریت صادرات، حضور در نمایشگاه های تخصصی در بازارهای هدف، ایجاد پیمان های مشترک با سایر اتحادیه های کشورهای منطقه.
    • کمک به تامین مواد اولیه مورد نیاز اعضا از طریق مجاری رسمی موجود اعم از تعاونی ها، مراکز تهیه و توزیع و …. به منظور کاهش هزینه های تولید.
    • ترغیب کلیه ذی نفعان اصلی صنعت چاپ ایران به تدوین برنامه توسعه صنعت چاپ ایران و مشارکت فعال اتحادیه در این امر.
    • راه اندازی واحد مشاوره مدیریت در اتحادیه برای کمک به اعضا، به منظور ارتقای بهره وری از مسیر ارزش آفرینی بیشتر و کاهش هزینه ها.

    ارادتمند شما

    جلال ذکایی خیرآبی

    جلال ذکایی خیرآبی

    مقاله قبلیصنعت چاپ و بسته بندی برگزاری همایشی برای معرفی
    مقاله بعدیسیدحامد مدنی؛ ایجاد وحدت در اولویت اهداف

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.