شرکت تعاونی چاپ کرمانشاه را احیاء کنید

    گفت و گو با جواد فاضلی مدیر چاپخانه امید

    0
    51
    شرکت تعاونی چاپ کرمانشاه

    باید شرکت تعاونی چاپ کرمانشاه را تقویت کنیم تا بتواند دوباره فعال شود. دولت نیز باید در اتخاذ سیاست‌های خود تجدد نظر به عمل آورد؛ یعنی به جای آنکه ارز ۴۲۰۰ تومانی را در اختیار واردکنندگان کاغذ بگذارد آن را مستقیم به تعاونی‌های هر استان اختصاص دهد.

    جواد فاضلی مدیر چاپخانه امید درباره وضعیت صنعت چاپ در استان کرمانشاه به خبرنگار چاپ و نشر گفت: وضعیت چاپ در استان کرمانشاه رو به نزول است؛ از مهم‌ترین مشکلات پیش‌آمده می‌توان به ورود افراد غیرمتخصص به این صنعت اشاره کرد. این حوزه ازجمله صنایعی است که نیاز به آموزش و افراد متخصص دارد؛ اما در حال حاضر افراد برای گرفتن مجوز دیگر به اداره ارشاد مراجعه نمی‌کنند؛ یک جواز تایپ و تکثیر می‌گیرند و تمام امور مربوط به چاپ را انجام می‌دهند؛ بدون آنکه هیچ دوره‌ای را بگذرانند و یا در این حوزه تخصص داشته باشند، فقط کاغذ A4 و A5 را می‌شناسند و با وجود این نباید توقع پیشرفت صنعت چاپ در استان را داشته باشیم.

    شرکت تعاونی چاپ کرمانشاه

     وی در ادامه درباره وضعیت سفارش‌دهی استان کرمانشاه بیان داشت: سفارش‌هایی که در خود استان و با کیفیت بسیار خوبی می‌تواند انجام شود در حال حاضر از استان خارج می‌شود؛ مهم‌ترین دلیل این مسئله نیز پایین بودن قیمت کارهای چاپی در پایتخت است که باعث خروج کار از استان شده است. معمولاً کاغذ و مواد اولیه تا به دست ما می‌رسد خیلی گران‌تر از قیمت واقعی آن تمام می‌شود و به همین دلیل ما نمی‌توانیم با قیمت‌هایی که چاپخانه‌های پایتخت اعلام می‌کنند، رقابت کنیم.

    اهمیت وجود شرکت تعاونی چاپ کرمانشاه

    فاضلی اظهار داشت: در گذشته شرکت تعاونی چاپ کرمانشاه فعال بود و مواد اولیه را با قیمت‌های بسیار مناسب‌تری در اختیار چاپخانه‌داران قرار می‌داد؛ برای مثال  شرکت تعاونی چاپ کرمانشاه در سال سه بار کاغذ با قیمت تعاونی در اختیار چاپخانه‌داران قرار می‌داد که کمک بزرگی برای این حوزه به‌حساب می‌آمد و در تعدیل قیمت‌های کلی هم تأثیر چشمگیری داشت. باید به همت همکاران این بخش، شرکت تعاونی چاپ کرمانشاه را تقویت کنیم تا بتواند دوباره فعال شود. دولت نیز باید در اتخاذ سیاست‌های خود تجدد نظر به عمل آورد؛ یعنی به جای آنکه ارز ۴۲۰۰ تومانی را در اختیار واردکنندگان کاغذ بگذارد آن را مستقیم به تعاونی‌های هر استان اختصاص دهد. شرکت تعاونی چاپ کرمانشاه  برای فعالیت دوباره نیاز به همکاری چاخانه داران این استان دارد.

    وی همچنین افزود: بین اداره ارشاد، اصناف و فنی‌ و حرفه‌ای یک ارتباط مستقیم برای صدور پروانه کسب و جواز تأسیس در هر رشته از زیر مجموعه‌های چاپ باید وجود داشته باشد و اصناف به‌تنهایی مبادرت به صدور پروانه کسب نکنند؛ بلکه به منظور صدور مجوز تأسیس به اداره ارشاد معرفی شوند تا آن اداره بتواند نظارت کامل بر فعالان صنعت چاپ داشته باشد.

    شرکت تعاونی چاپ کرمانشاه را احیاء کنید

    فاضلی یکی از راهکارهای کمک به صنعت چاپ استان کرمانشاه را حذف مالیات بر ارزش‌افزوده عنوان کرد و بیان داشت: مالیات بر ازرش افزوده تبدیل به مسئله‌ای بسیار مهمی برای چاپخانه‌ها شده است؛ به‌طوری که چاپخانه‌های زیادی به دلیل آنکه از عهده پرداخت آن برنمی‌آیند مجبور به تعطیلی مجموعه‌های خود شده‌اند.

     

    وی در پایان آینده صنعت چاپ استان کرمانشاه را منوط به توجه و حمایت‌های دولتی دانست و اظهار کرد: صنعت چاپ در حال حاضر در شرایط مطلوبی به سر نمی‌برد؛ گرانی و کمبود مواد اولیه به دلیل گرانی ارز، مسئله مالیات بر ارزش‌افزوده و مستهلک شدن ماشین‌های چاپ به دلیل نداشتن سرمایه کافی برای به‌روزرسانی ازجمله مشکلاتی است که به‌راحتی و با حمایت‌های دولت قابل‌حل خواهد بود. تنها در صورت توجه و رسیدگی مسئولان امر می‌توان به آینده صنعت چاپ در استان کرمانشاه و کل کشور امیدوار بود.

    مقاله قبلیبرگزاری هفتمین نمایشگاه بین المللی نوشت افزار به تاخیر افتاد
    مقاله بعدینقاط قوت و ضعف سیستم های CTP

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.