مدیرعامل مجموعه ماشین‌سازی کیامرثی: صنعت گران ایرانی علمی کار می کنند

    0
    63
    ماشین‌سازی کیامرثی

    مدیرعامل مجموعه ماشین‌سازی کیامرثی: با وجود همه مشکلات من همچنان خوش‌بین هستم، صنعتگران ایرانی علمی کار می‌کنند و فکر می‌کنم می‌توانیم در بخش پس از چاپ این صنعت را از وابستگی نجات دهیم.

    محمد کیامرثی مدیرعامل مجموعه ماشین‌سازی کیامرثی است. وی کار در صنعت چاپ را از سال ۱۳۵۳ آغاز کرد و در سال ۱۳۵۸ وارد صنعت ماشین‌سازی چاپ‌ شد.

    مدیرعامل مجموعه ماشین‌سازی کیامرثی درباره وضعیت بازار دستگاه‌های ماشین‌آلات چاپ بیان داشت: وضعیت بازار در این حوزه خوب است و تقاضا برای ماشین‌آلات این صنعت همچنان وجود دارد، هزینه‌های کار تولید در این بخش بالاست و سود پایین اما ما چون به این کار عشق می‌ورزیم همچنان به فعالیت ادامه می‌دهیم. پسر بنده هم که در رشته مهندسی مکانیک تحصیل‌کرده وارد حوزه ماشین‌سازی در صنعت چاپ ‌شده، عشق به این کار باعث شده تا من نیروی جوان خانواده‌ام را نیز در همین بخش آموزش دهم.

    بیشتر بخوانید: پاکت سازی تخصصی درصنایع بسته بندی

    مدیرعامل مجموعه ماشین‌سازی کیامرثی: حل مشکلات صنعت چاپ با تامین نقدینگی

    وی افزود: یکی از مهمترین مشکلات ما این است که تولیدکنندگان ایرانی نقدینگی لازم برای توسعه کار خود را ندارند، از سویی کشور چین با تولید انبوه ماشین‌های مصرفی، پیشرفت فعالان این حوزه در ایران را محدود کرده است. صنعتگران بازار ماشین‌آلات صنعت چاپ از هیچ کجا حمایت نمی‌شوند. بااین‌همه ماشین‌های تولیدی ما صنعتی است و قابل‌مقایسه با ماشین‌های ساخت چین نیست. ما کارهایمان را با اروپا مقایسه می‌کنیم و امیدوار هستیم روزی در کنار کشورهایی همچون آلمان قرار بگیریم؛ این مهم چندان دور از ذهن نیست اگر دولت به‌عنوان یک متولی قدرتمند حمایت‌های لازم را از صنعت چاپ به عمل آورد.

    مدیرعامل مجموعه ماشین‌سازی کیامرثی اظهار داشت: با وجود همه مشکلات من همچنان خوش‌بین هستم، صنعتگران ایرانی علمی کار می‌کنند و فکر می‌کنم می‌توانیم در بخش پس از چاپ این صنعت را از وابستگی نجات دهیم. کشورهایی مانند چین همواره در حال تولید کالای بی‌کیفیت برای جهان سوم هستند و چون با قیمت‌های پایین‌تر کار می‌کنند، قاعدتاً بازار را از آن خود می‌کنند اما کیفیت لازم در تولیدات آنان وجود ندارد.

    بنده معتقدم که اگر افراد سودجو بگذارند، فعالان کشورمان در این حوزه می‌توانند بسیار موفق عمل کنند. در مورد کشورهایی مانند ترکیه نیز باید بگویم آن‌ها رقیب کاری به‌حساب نمی‌آیند، ما با آن‌ها تعامل‌های کاری داریم و این همکاری باعث خوشحالی ما است، اما کشوری مانند چین با کیفیت‌های پایین و تولید انبوه در ایران جولان می‌دهد و بازار کشورمان را از ما گرفته‌ است، این بر عهده دولت است که با اتخاذ تصمیمات درست سیاسی، جلوی این مسائل را بگیرد.

    مقاله قبلیششمین نمایشگاه کاغذ و مقوا افتتاح شد
    مقاله بعدیاستمرار کاهش قیمت کاغذ تحریر در بازار

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.