مدیرعامل صنایع چاپ و بسته‌بندی کوچک‌زاده: رکود سنگین در صنعت چاپ کشور

    0
    57
    مدیرعامل صنایع چاپ و بسته‌بندی کوچک‌زاده

    مدیرعامل صنایع چاپ و بسته‌بندی کوچک‌زاده گفت: عدم ورود ماشین‌آلات و قطعات به دلیل تصمیم‌های نادرست مسئولان و گرانی ارز باعث ایجاد رکود سنگینی در صنعت چاپ کشور شده است.

    محمدتقی کوچک‌زاده مدیرعامل صنایع چاپ و بسته‌بندی کوچک‌زاده در گفت و گو با خبرنگار چاپ و نشر آنلاین  درباره چگونگی وضعیت صنعت چاپ در سال پیش رو بیان داشت: متأسفانه وضعیت تورمی که کشور به آن دچار شده است تمامی صنایع را در برگرفته و تنها مختص به صنعت چاپ نیست. تحریم‌ها نیز که به دلیل بی‌تدبیری مسئولان کشور رخ‌داده است به‌نوعی قوز بالای قوزی برای این حوزه به‌حساب می‌آید و عملاً دست و پای بسیاری از فعالان صنعت چاپ کشور را بسته است.

    مدیرعامل صنایع چاپ و بسته‌بندی کوچک‌زاده اظهار داشت: ما در اصل دچار دو نوع تحریم هستیم؛ تحریم‌های بیرونی و درونی، کشور ما دچار خودتحریمی است که این مسئله به‌مراتب بدتر از تحریم‌های بیرونی است، این مهم نابه سامانی‌های فراوانی ایجاد می‌کند. تورم هرساله وجود دارد که البته در سال‌های اخیر به شکل روزانه درآمده است، بااین‌همه آنچه بیشتر باعث ایجاد نابه‌سامانی شده، نبود کالا و مواد اولیه است. عدم ورود ماشین‌آلات و قطعات به دلیل تصمیم‌های نادرست مسئولان و گرانی ارز باعث ایجاد رکود سنگینی در صنعت چاپ کشور شده است.

    کوچک زاده افزود: ما فراوانی کار داریم اما هزینه‌های سربارمان به‌شدت افزایش پیداکرده و با میزان سرمایه‌گذاری‌ها در این صنعت و سود باقیمانده همخوانی ندارد.

    مدیرعامل صنایع چاپ و بسته‌بندی کوچک‌زاده: ما نیاز به دانش‌آموخته ماهر در صنعت چاپ داریم

    وی در ادامه بیان داشت: صنعت چاپ روبروی یک دوراهی قرار دارد، از یکسو فرهنگی است و از سوی دیگر صنعتی. تسهیلات بانکی با سودهای بالا به ما تعلق نمی‌گیرد چراکه ادعایشان بر آن است که این حوزه فرهنگی است و نه صنعتی و به همین دلیل نمی‌توانیم وام‌های صنعتی دریافت کرده و کار را گسترش دهیم. از سویی دیگر اگر بخواهیم کار صنعتی انجام دهیم باید محل کارمان را بیرون از شعاع صد و بیست کیلومتری ببریم تا ما را جزو کارهای صنعتی به حساب بیاورند. ما اکنون زیر نظر وزارت فرهنگ هستیم اما این وزارتخانه پایین‌ترین بودجه کشور را به خود اختصاص داده و توان پشتیبانی کردن از ابرصنعتی چون چاپ را ندارد.

    کوچک‌زاده در ادامه افزود: یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلات ما در بخش کارگری و کارمندی صنعت چاپ است که به دلیل عدم همکاری مدیران و همین‌طور عدم توانایی مالی در اتحادیه، باعث شده نتوانیم بحث آموزش در این بخش را داشته باشیم. ما نیاز به دانش‌آموخته ماهر در این صنعت داریم. دانشجویانی داریم که از دانشگاه‌های چاپ فارغ التحصیل می‌شوند اما گویی فقط چاپ را به شکل تئوری و نظری می‌شناسند و عملاً نمی‌توانند کار کنند. این معضل عجیبی برای صاحبان کسب‌وکار ایجاد کرده است.

    بیشتر بخوانید: مدیر مجتمع چاپ خجستگان: صنعت چاپ در مسابقه با تورم بازنده شده است

    مدیرعامل صنایع چاپ و بسته‌بندی کوچک‌زاده بیان داشت: درآمدها نسبت به تورم در این بخش رشد نکرده است. در سال ۸۴ سکه طلا ۹۰ هزار تومان قیمت داشت، یک فرم کاری نیز ۹۰ هزار تومان بود؛ یعنی اگر شما ۲۰ فرم کار می‌کردید می‌توانستید با اجرت آن ۲۰ سکه خریداری کنید اما در حال حاضر اگر شما ۲۴ ساعت هم پای دستگاه کار کنید به‌اندازه پول یک سکه درآمد نخواهید داشت و این وضعیت به یک معضل اساسی تبدیل‌ شده است.

    وی در پایان بیان داشت: من خطاب به تمام مسئولان کشور می‌گویم که اگر کاری به کار تولید نداشته باشند همه چیز بهتر خواهد شد و این تولید است که خودش را اداره خواهد کرد.

    صنایع چاپ و بسته‌بندی کوچک‌زاده

    مقاله قبلیمعرفی ۵ گام از نردبان وفاداری مشتری
    مقاله بعدیسقوط دستگاه کارتن‌ سازی و فوت یک کارگر

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.