بررسی مشکلات چاپخانه داران در مسائل کارگری

    گفت و گو با قائم مقام قالب سازان بابک

    0
    114
    مشکلات چاپخانه داران در مسائل کارگری

     مشکلات چاپخانه داران در مسائل کارگری از دید قائم مقام مجموعه قالب سازان بابک 

    قائم مقام قالب سازان بابک یکی از مشکلات چاپخانه داران در مسائل کارگری را کمبود نیروی انسانی برشمرد و گفت: نیروی انسانی خیلی سخت به سمت مشاغل فنی می‌آیند؛ چراکه می‌توانند با صرف زمانی کمتر، بدون هیچ تخصص خاصی و تنها با یک تلفن هوشمند از فضای مجازی درآمد بیشتری را کسب کنند.

    رسول شیرزادی قائم مقام شرکت قالب سازان بابک در گفت‌وگو با خبرنگار چاپ و نشرآنلاین  مشکلات چاپخانه داران در مسائل کارگری را نیروی انسانی برشمرد و گفت: حوزه کارگری در بخش صنعتی و تولیدی باوجود برخورداری از سختی کار نیاز به تخصص دارد اما درعین‌حال شغلی کم‌درآمد است که کفاف زندگی افراد را نمی‌دهد. از همین رو نیروی انسانی خیلی سخت به سمت مشاغل فنی می‌آیند؛ چراکه می‌توانند با صرف زمانی کمتر، بدون هیچ تخصص خاصی و تنها با یک تلفن هوشمند از فضای مجازی درآمد بیشتری را کسب کنند. مجموعه‌های تولیدی در آینده‌ای نه‌چندان دور که از همین الان هم نشانه‌های آن آغاز شده است با مشکلات زیادی در زمینه تأمین نیروی انسانی مواجه خواهند شد.

    شیرزادی در رابطه با مشکلات چاپخانه داران در مسائل کارگری ادامه داد: ما در ایران هزینه‌ها را به دلار پرداخت می‌کنیم. برای مثال در دهه ۷۰ نیروی کار از شهرستان‌ها به تهران می‌آمدند درحالی‌که با یک هزینه کم می‌توانستند برای خود مسکنی تهیه‌کرده و گذران زندگی کنند اما امروز به خاطر هزینه‌های بالا هیچ‌کس حاضر به مهاجرت در شهرهای بزرگ نیست و این به معنای کمبود نیروی کار در مجموعه‌های تولیدی است.

    مشکلات چاپخانه داران در مسائل کارگری قائم‌مقام مجموعه قالب‌سازان بابک درباره اهمیت و لزوم آموزش کارگران گفت: متأسفانه در حوزه قالب‌سازی، کلیشه سازی و طراحی آموزش‌ها به‌صورت آکادمیک نیست. در این زمینه ما بیشتر نیروها را از رشته‌هایی چون طراحی صنعتی، مهندسی صنایع یا نیروهای فنی کار استخدام کرده و به آن‌ها آموزش می‌دهیم. این کار هم‌زمان بر و هم هزینه‌بر است و از سوی دیگر خیلی از مواقع نیروهایی که شش ماه تا یک سال صرف آموزششان شده است، به دلیل سختی کار و حقوق کم از ادامه همکاری انصراف می‌دهند که این موضوع موجب افزایش هزینه‌ برای مجموعه می‌شود.

    بیشتر بخوانید: مدیرکل ارشاد یزد از کارگاه آموزشی چاپ دیجیتال بازدید کرد

    شیرزادی خاطرنشان کرد: دولت باید تمهیداتی را بیندیشد تا هم کارفرما متضرر نشود و هم اینکه کارگران برای کار تولیدی و فنی پیش‌قدم شوند. برای مثال یکی از مواردی که می‌تواند به‌عنوان یک راهکار در نظر گرفته شود حق بیمه تأمین اجتماعی است که در این زمینه دولت می‌تواند به شرکت‌ها کمک کند. به این معنا که ۲۳ درصد حقی که کارفرما باید پرداخت کند را به نوعی کم یا معاف کند تا کارفرما آن را به سبد معیشت کارگران بازگرداند. به این شکل کارگران به ادامه فعالیت تشویق می‌شوند. همچنین کاهش مالیات بر حقوق یا ارائه یارانه به کارفرما برای جذب نیروی انسانی ازجمله راهکارهای دیگری در این زمینه هستند. مشکلات چاپخانه داران در مسائل کارگری 

    مقاله قبلیبررسی چالش ‌های پخش و توزیع ناشران کودک و نوجوان
    مقاله بعدینخستین کارخانه تولید نایلون و نایلکس در شهرک صنعتی شهرستان سمیرم افتتاح شد

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.