انتخاب هیئت‌مدیره‌ای همسو؛ لازمه بقای اتحادیه لیتوگراف

    نشست خبری بررسی عملکرد اتحادیه لیتوگرافان برگزار شد

    0
    105
    اتحادیه لیتوگراف

    نشست خبری هیئت‌مدیره اتحادیه لیتوگراف تهران، پنجشنبه‌ (۲۰ مردادماه) با حضور جمعی از خبرنگاران و اعضای هیئت‌مدیره در دفتر این اتحادیه برگزار شد.

    الحاق چاپ دیجیتال به اتحادیه لیتوگراف

    اتحادیه لیتوگرافبه گزارش چاپ و نشر آنلاین، مجتبی معراج محمدی، رئیس اتحادیه لیتوگرافان در ابتدای این نشست با معرفی زیرمجموعه‌های مختلف این اتحادیه بیان داشت: اتحادیه لیتوگراف شامل رسته های، لیتوگراف، مهر و پلاک، چاپ دیجیتال و سیلک، شرکت های تبلیغاتی، دفاتر طراحی، تولیدکنندگان و فروشندگان مواد اولیه و ماشین آلات است که هر کدام نیز تعداد اعضای خود را دارند.

    وی در ادامه در توضیح مناقشات میان اتحادیه چاپخانه داران تهران و اتحادیه لیتوگراف بر سر تولیت رسته چاپ دیجیتال اظهار داشت: رسته چاپ دیجیتال از ۲۰ سال گذشته تا به حال محل مناقشه بسیاری از اتحادیه‌ها بوده است؛ از اتحادیه فتوکپی و اوزالید تا اتحادیه لیتوگراف. خوشبختانه اتحادیه لیتوگراف توانست با پیگیری های اعضا و استدلال‌هایی که در کمیسیون های مختلف وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف تهران مطرح کرد؛ تصمیم گیران را قانع کند که این رسته به حوزه پیش از چاپ تعلق دارد و باید به اتحادیه لیتوگراف بپیوندد.

    معراج محمدی مهمترین دغدغه اتحادیه لیتوگراف را رفاه نسبی اعضا دانست و بیان داشت: رفاه نسبی اعضا برای ما بر هر چیزی مقدم است با این حال این مهم با هیچ برنامه ای به شکل صد در صدی قابل اجرا نیست؛ اما تلاش برای این هدف همچنان وجود دارد. یکی از مهمترین دغدغه های ما افزودن رسته چاپ دیجیتال به اتحادیه لیتوگراف بود که خوشبختانه انجام شد.

    وی همچنین در خصوص برنامه های اجرا شده در اتحادیه توضیح داد و اظهار داشت: از کارهایی که اتحادیه به انجام رسانده می توانم به ۳۰۰ فقره بازدید برای شناسایی مجموعه های بی جواز اشاره کنم که از نتیجه این بازدیدها ۱۵۰ مجموعه اقدام به اخذ جواز کرده اند. ۵۵۰ بازدید نیز برای تمدید و صدور  مجوزکسب انجام شده است. علاوه بر آن کمیسیون های حل اختلاف، آموزش و بازرسی در اتحادیه تشکیل شده و در حدود ۷۵ پرونده در این کمیسیون مورد بررسی قرار گرفته است که ۶۰  پرونده به سازش رسیده و ۱۵ پرونده نیز به مراجع قضایی ارجاع شده تا تصمیم گیری های لازم در موردشان انجام شود.

    اتحادیه لیتوگرافرئیس اتحادیه لیتوگراف تهران: رسیدن به وفاق صنفی بزرگترین چالش ما است

    رئیس اتحادیه لیتوگراف تهران بزرگترین چالش این اتحادیه را رسیدن به یک وفاق صنفی عنوان کرد و افزود: چالش های این اتحادیه بیش از همه با همدلی حل و فصل خواهد شد و افرادی که در انتخابات پیش رو رأی می دهند باید این نکته را در نظر بگیرند و کسانی را انتخاب کنند که با یکدیگر همسو و هم نظر هستند و می توانند در راه رفاه اعضای اتحادیه گام های مثبتی را بردارند.

    وی اظهار داشت: ما در این مدت توانستیم به ۷۰ درصد اهداف از پیش تعیین شده اتحادیه دست پیدا کنیم؛ البته در پاره ای موارد نیز به دلیل یکسری از کارشکنی ها و سنگ اندازی ها نتوانستیم به موفقیت برسیم؛ یکی از این موارد تلاش های ما در زمینه احصای حق و حقوق اتحادیه در مورد درآمدهای ناشی از برپایی نمایشگاه های بین المللی بود. ما با مصوبه هیئت مدیره به قوه قضائیه مراجعه کردیم اما این نهاد به نفع اتحادیه رأی نداد.

    رئیس اتحادیه لیتوگراف همچنین در مورد چرایی تغییر مکان این اتحادیه اظهار داشت: همان طور که می دانید مکان اتحادیه در خیابان صفی علیشاه بود که به دلیل اختلاف نظر میان رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران، جناب ابوالحسنی و جناب شجاع ما مجبور به تغییر مکان شدیم.

    معراج محمدی تاکید کرد: این ساختمان در دوره های قبل خریداری شده بود و هزینه آن را نیز اعضا پرداخت کرده بودند؛ اعضا گمان می کردند که اگر یک زمان اتحادیه بنا به هر دلیلی منحل شود ساختمان جزو مایملک دولت در خواهد آمد از همین رو زمانی که شرکت تعاونی شکل گرفت آنجا را به نام شرکت تعاونی کردند و اعضایی که در خرید آن دخیل بودند نیز سهام دار شرکت تعاونی لیتوگراف شدند. در نهایت همه از آن مکان منفعت گروهی داشتیم و متعلق به شخص خاصی نبود اما به دلیل اختلافات پیش آمده، اتحادیه به ناچار از آنجا نقل مکان کرد.

    وی در ادامه در پاسخ به همکارانی که به برگزاری انتخابات در محل اتحادیه انتقاد داشتند بیان داشت: همان طور که اشاره کردم ما به غیر از مکان فعلی محل دیگری برای برگزاری انتخابات نداریم. جناب شجاع البته پیشنهاد کردند که انتخابات در شرکت تعاونی برگزار شود؛ در این مورد هم بنده و هم سایر اعضای اتحادیه اعتراض داشتند که اگر ما در این مکان ذی الحق بودیم چرا ما را از آنجا بیرون کردند، ضمن آنکه رئیس تعاونی از کاندیداهای آتی هیئت‌مدیره جدید هستند و نمی‌شود این کار انجام شود.

    معراج محمدی در مورد برنامه های آینده هیئت مدیره جدید در صورت ابقا اظهار داشت: برنامه هایی همچون برگزاری همایش های چاپ دیجیتال را در پروژه خود داریم؛ ضمن آنکه امسال نیز نمایشگاه چاپ دیجیتال به همت مسئول برگزاری آن جلال ذکایی عملی شد و بازخوردهای بسیار مثبتی نیز در همین رابطه داشتیم.

    رئیس اتحادیه با تأکید بر همکاری و همراهی اعضای اتحادیه بیان داشت: مسلماً هیئت‌مدیره به‌تنهایی نمی‌تواند برنامه های مورد نظر را اجرا کند؛ ما نیاز به بازوهای اجرایی داریم و این مهم تنها با همکاری اعضا امکان پذیر خواهد شد. اتحادیه  ۸۰۰ عضو دارد که می توانند با همراهی و همدلی در رسیدن به اهداف اتحادیه کمک حال ما باشند.

    معراج محمدی با مهم خواندن انتخابات پیش رو افزود: بنده از تمام اعضای اتحادیه خواهش می کنم تا با حضور پر شور خود در انتخابات زمینه را برای رسیدن به موفقیت ها و اهداف اتحادیه فراهم کنند. اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه باید با یکدیگر همسو و همفکر باشند بنابر این از اعضا خواهش دارم تا در انتخاب خود نهایت دقت را به عمل بیاورند و افرادی را انتخاب کنند که بتوانند با هم کنار بیایند و در راستای منافع اتحادیه و صنف گام بردارند.

    رئیس اتحادیه لیتوگراف در توضیح مسئله ادغام بیان داشت: زمانی که شما یک کتاب را می خواهید چاپ کنید نیاز به زیر ساخت دارید، به این معنا که ابتدا شما ایده ای در ذهنتان شکل می گیرد بعد روی کاغذ می آید، حروف چینی، صفحه‌آرایی و ویراستیاری انجام شده و در نهایت چاپ می شود.

    وی افزود: موضوع ادغام نیز به همین ترتیب است؛ اگر مسئله ادغام از رده های بالا به ما ابلاغ شود؛ مجبور هستیم و باید اطاعت کنیم اما اگر به خودمان واگذار شود که تا حدودی انجام شده است نیاز به ایجاد زیرساخت های اساسی دارد. این مهم نیازمند همکاری و همدلی همه اعضا است، باید لبیک بگوییم، متأسفانه در مملکت ما همه انتظار دارند کسی بیاید و کاری انجام دهد اما این‌گونه نیست، ما خودمان باید دست‌به‌کار شویم.

    بیشتر بخوانید: انتخابات اتحادیه لیتوگرافان تهران برگزار می شود

    موضوع ادغام حتمی است

    اتحادیه لیتوگراف

    امیر حسین قاسمی یکی از اعضای هیئت‌مدیره لیتوگراف در ادامه این نشست اظهار داشت: چاپ دیجیتال چون نام چاپ را یدک می کشد لزوماً جزو  حوزه چاپ یا لیتوگرافی محسوب نمی‌شود. چاپ دیجیتال بر مبنای نیاز دیگری در صنعت به وجود آمده است و سازوکار خودش را نیز دارد؛ با این‌همه مدعیانی همچون اتحادیه تابلوسازان، اتحادیه چاپخانه‌داران و… خواستار تولیت این رسته شده اند. چاپ دیجیتال این قابلیت را دارد که پاسخگوی تمام نیازها و خلأهای صنعت چاپ باشد، حدود دو سال است که موضوع چاپ در صنعت نساجی مطرح شده و اتحادیه نساجی نیز با سرمایه گذاری های عظیمش در این حوزه می تواند به عنوان مدعی دیگری مطرح باشد.

    وی بیان داشت: این موضوع که چاپ دیجیتال را ادامه چاپ افست بدانیم یا در حوزه لیتوگراف کار اشتباهی است. رسته چاپ دیجیتال منحصر به فرد است و راه خودش را می رود. می توان گفت مبحث دیجیتال در صنعت چاپ یک حمله رو به جلو است و تغییراتی که در حوزه های مختلف ایجاد کرده است نشان دهنده خروجی های آن است. تکنولوژی همانند سیل است و اگر تفکری برای مواجه با آن وجود نداشته باشد شما را با خود خواهد برد. مسئله ادغام به هر حال اتفاق خواهد افتاد.

    عضو هیئت‌مدیره لیتوگراف در ادامه گفت: یکپارچگی در چاپ، پیش از چاپ و پس از چاپ الزامی است. این مطلب یک نگرش است و نه بحث تصرف و دستاورد. اتحادیه ها نیز باید با هم اندیشی این کار را عملی کنند و گرنه تکنولوژی این کار را انجام می دهد.اتحادیه لیتوگراف

    وی در ادامه افزود: اتحادیه چهارچوب محدودی دارد، به این معنا که پنلی است میان دولت و صنف و منافع هر دو را باید تأمین کند؛ اتحادیه ها تسهیل کننده روابط دولت و صنف هستند. این تشکل مجری قوانین است و جای ایده ای بیش از برگزاری نمایشگاه و همایش نیست؛ بنابر این دوستانی که می خواهند تحول ایجاد کنند باید ببینند توان تأمین مالی و گرفتن اسپانسر را دارند یا خیر.

    قاسمی با مهم خواندن مبحث انتخابات اتحادیه لیتوگراف اظهار داشت: پیشنهاد بنده به اعضای اتحادیه برای شرکت در انتخابات این است که قبل از هر انتخابی، فرد را بررسی کنند. در اصول مدیریت شخصی قادر است در سطوح بالای مدیریتی قوی عمل کند که در اشل های کوچکتر موفق عمل کرده باشد. کسانی را انتخاب کنید که در مورد اداره مجموعه های خودشان موفق عمل کرده اند و صاحب نام و خوشنام هستند.

    مطالبه گر باشید

    اتحادیه لیتوگراف

    رضا انصاری، عضو هیئت مدیره اتحادیه لیتوگراف در انتهای این نشست بیان داشت: من از تمام اعضا خواهش می کنم تا حتماً در انتخابات اتحادیه شرکت کنند و نسبت به این مسئله مهم صنفی بی تفاوت نباشند.

    وی در ادامه گفت: یکی از موضوعاتی که اینجا لازم می دانم به آن اشاره کنم این است که بسیاری از عزیزان حق عضویت خود را پرداخت نمی کنند و همواره این پرسش را در ذهن خود دارند که اتحادیه  برای ما چه کرده است؟! این در حالی است که هیچکدامشان برای پیگیری مشکلاتشان به اتحادیه رجوع نکرده اند!

    انصاری در انتها خاطرنشان کرد: ما باید به عنوان عضو هیئت‌مدیره بدانیم مشکلشان از کجاست تا به آن رسیدگی کنیم. مطالبه گر باشید و اگر موردتان حل نشد ما پاسخگو خواهیم بود. مسئله دیگر آنکه هر موضوعی درباره مسائل بانکی، بیمه، تأمین اجتماعی و … موارد از این دست در ید قدرت ما است؛ اما موضوعاتی مانند تهیه وام در حیطه اختیارات اتحادیه نیست.

    مقاله قبلیبازگشت مالیات و عوارض ارزش افزوده صادرکنندگان به دستور سازمان مالیاتی
    مقاله بعدیحضور منتخبان برتر صنعت چاپ کشور در چهارمین نمایشگاه چاپ، بسته بندی و فرآوری

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.