هر استانی با توجه به وسعت، جمعیت و میزان کاری که در این رشته برایش موجود است ظرفیتی دارد. تعداد مجوزهای صادر شده برای چاپخانه های استان لرستان با نیازهای این حوزه نمیخورد و این مطلب معضل بزرگی برای ما ایجاد کرده است.
مجید صلواتی مدیر چاپخانه اوستا کار در حوزه چاپ را از سال ۸۲ آغاز کرد. وی درباره وضعیت این روزهای صنعت چاپ استان لرستان به چاپ و نشر آنلاین گفت: بنده در حال حاضر در دو شهر استان در حال فعالیت هستم و بر اساس مشاهداتم باید بگویم وضعیت چندان مطلوب نیست.
وی در ادامه اظهار داشت: بنده ۱۸ سال است که در صنعت چاپ فعالیت میکنم. ابتدای کار ما درآمد خوبی داشتیم، اجرتها و هزینهها با هم برابری میکرد و میزان سودهی مناسب بود؛ در حال حاضر با توجه به شرایط بد اقتصادی وضعیت بهگونهای شده است که چاپخانهداران اکثرا تعطیل کردهاند.
صلواتی یکی از معضلات صنعت چاپ استان لرستان را در دادن مجوزهای بیرویه برای تأسیس چاپخانه دانست و افزود: ببینید هر استانی با توجه به وسعت، جمعیت و میزان کاری که در این رشته برایش موجود است ظرفیتی دارد. تعداد مجوزهای صادر شده برای چاپخانه در استان ما با نیازهای این حوزه نمیخورد و این مطلب معضل بزرگی برای ما ایجاد کرده است.
بیشتر بخوانید:انتشارات جنگل یک واحد تولیدی کارآفرین
به روز رسانی چاپخانه های استان لرستان
مدیر چاپخانه اوستا اظهار داشت: چاپخانههایی که در شهرستان فعالیت میکنند باید بهصورت کامل مجهز باشند به این معنا که اگر کاری به آنها سپرده شد لنگ نمانند و از صفر تا ۱۰۰ کار را بتوانند انجام دهند؛ این در حالی است که چاپخانههای تهران این الزام را ندارند چراکه دور برشان مجموعههایی هستند که میتوانند برای تکمیل کار را به آنان بسپارند و حالا شما تصور کنید با تمام این مشکلات سفارش کاری نیز در استان ما آنچنان که باید وجود ندارد. چاپخانههای شهرستانها واقعاً از این حیث دچار مشکل هستند.
وی در پایان افزود: اداره ارشاد و مسئولان میتوانند با کمکهای خود تا حدودی به رفع معضلات چاپ یاری برسانند، این کمک رسانی میتواند در جهت بهروزرسانی دستگاهها باشد.