تاکید مدیرکل دفتر امور چاپ ارشاد بر صادرات در بازدید از چاپ مادرول

    0
    295
    چاپ مادرول

    بازدید مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت ارشاد از شرکت صنایع چاپ مادرول

    مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت ارشاد اسلامی روز گذشته (۱۴ آذرماه) به همراه جمعی از کارشناسان ارشاد از بخش های مختلف چاپخانه صنایع چاپ مادرول بازدید کردند.

    محسن شمس، ابراهیم خدادوست، مسعود حاج حسینی و امیر پیشان از کارشناسان دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هومن محمدی مدیر چاپ هودیس در این بازدید حضور داشتند.

    تشکیل هیئت تجاری- فرهنگی چاپ 

    به گزارش خبرنگار چاپ و نشر آنلاین؛ بخشی از وظایف چاپخانه داران تامین نیاز جامعه هدف خود در صنایع مختلف از صنایع دارویی تا صنایع غذایی، دامداری و … است. بخش دیگر این وظایف نیز مربوط به توسعه کار در بازارهای منطقه ای حتی بین المللی است. مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار خود با مدیرعامل شرکت صنایع چاپ مادرول ضمن بیان سخنان فوق ادامه داد: توسعه صادرات در صنعت چاپ یکی از اهداف ما در دفتر چاپ و نشر وزارت ارشاد است. برای نیل به این هدف با کارشناسان مختلفی صحبت و راه حل های گوناگونی هم پیشنهاد شد.

    وی ادامه داد: در این راستا هفته گذشته دیداری با مدیرکل دفتر صادرات سازمان توسعه تجارت به منظور همفکری، راهنمایی همچنین معرفی مهم ترین هدف صنعت چاپ یعنی جذب بازار منطقه و قابلیت های ایران در این زمینه داشتم. یکی از پیشنهادات ما برای دستیابی به این هدف تشکیل هیئت تجاری-فرهنگی چاپ بود. چاپ مادرول

    به گفته ابراهیمی با تشکیل این هیئت تجاری-فرهنگی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور صنعت چاپ ایران در نمایشگاه های بین المللی به شکل یک پاویون شکل رسمی تری به خود خواهد گرفت. وی در این رابطه اظهار داشت: این اتفاق یک دریچه ای برای صنعت چاپ ایران برای دستیابی به بازارهای منطقه از جمله ترکیه، امارات، تاجیکستان، ارمنستان، عراق خواهد بود. این پیشنهاد با موافقت وزیر ارشاد، معاون ایشان و مدیرکل دفتر صادرات سازمان توسعه تجارت روبرو شد.

    ابراهیمی در بازدید از صنایع چاپ مادرول تصریح کرد: اولین نمایشگاه هدف ما نمایشگاه چاپ امارات بود که به ۲۹ خرداد موکول شد. در نهایت امیدوارم این اتفاق منجر به رونق کسب و کار و معرفی توانمندی های ایران در صنعت چاپ به کشورهای مختلف همچنین تشویق چاپخانه داران به فعالیت بیشتر شود.

    مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت ارشاد در روز ۱۲ آذر ماه سفری به شهرستان همدان داشت. وی با پربار توصیف کردن این سفر اظهار داشت: بهترین اتفاق در جریان این سفر تایید سند تحول چاپ از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود. همچنین در جریان این سفر موزه صنعت چاپ استان همدان در مجتمع فرهنگی، هنری بوعلی‌سینا افتتاح شد.

    بیشتر بخوانید: راه اندازی موزه صنعت چاپ و نشر در همدان

    وی تصریح کرد: این موزه به دلیل برخورداری از شرایط و فضای مناسب، قابلیت تبدیل به موزه ملی صنعت چاپ را دارد و وزیر ارشاد نیز از این پیشنهاد استقبال کرد. در این راستا ما فراخوانی را در رابطه با اهدای ماشین های چاپ قابل نمایش در موزه ملی چاپ از سوی چاپخانه داران علاقمند، به سراسر کشور ابلاغ خواهیم کرد. این ماشین ها با نام اهدا کنندگان خود در موزه به نمایش گذاشته خواهند شد.

    ابراهیمی در پایان ضمن تقدیر از حسین احمدی مدیرعامل شرکت صنایع چاپ مادرول و هومن محمدی مدیرعامل چاپ هودیس به دلیل حضور فعالشان در صنعت چاپ ابراز امیدواری کرد که دفتر امور چاپ و نشر وزارت ارشاد با همکاری و همفکری آن ها بتواند به اهداف خود دست یابد.

    موفقیت در شرایط سخت

    حسین احمدی، مدیرعامل شرکت صنایع چاپ مادرول در ادامه با ابراز خوشحالی از انتصاب ابراهیمی به سمت مدیرکل جدید دفتر چاپ و نشر وزارت ارشاد، اظهار داشت: بر کسی پوشیده نیست که بخشی از مشکلات صنعت چاپ ساختاری هستند و از این رو هیچ کس نمی تواند روی آن کنترل داشته باشد. در میان تمام این مشکلات حضور افرادی مانند آقای ابراهیمی که دلشان برای صنعت چاپ می تپد هرچند نتوانند بر مشکلات ساختاری غلبه کنند مایه دلگرمی و افتخار است.

    مشکل صنعت چاپ مسائلی مانند معافیت از پرداخت مالیات یا بهره کم بانکی نیست؛ چرا که در ساختار کشور ما چنین موضوعی تعریف نشده است و نباید چنین توقعی از مسئولان داشته باشیم. احمدی با بیان این نکته ادامه داد: کار کردن در شرایط سخت هنر است. اگر شرایط تغییر نمی کند ما باید خود را با آن وفق بدهیم. خوشبختانه دوستانی در صنف ما هستند که با پذیرفتن این شرایط توانستند به موفقیت های بزرگ دست یابند. چاپ مادرول

    مدیرعامل شرکت مادرول اظهار داشت: مسائل اقتصادی یک سری زیرساخت های سیاسی دارد که باید حل شود. هموار کردن این مسیر وظیفه دیپلمات ها است. تنها خواسته ما از مسئولان هموار کردن و تسهیل شرایط از نظر زیرساخت ها است، باقی راه را خودمان با قدرت ادامه خواهیم داد.

    وی با اشاره به تحریم های سختی که در سال های گذشته صنایع مختلف کشور از جمله صنعت چاپ را متحمل خسارت های فراوانی کرد، ادامه داد: کشور آلمان که دارای صنایع بزرگ است اگر دچار تحریم هایی مانند کشور ما می شد، قطعا ادامه حیات برایش غیر ممکن بود با این وجود ما با تلاش های بی وقفه توانستیم به موفقیت های بزرگی دست یابیم.

    احمدی اظهار داشت: خوشبختانه در این شرایط سخت ما دوندگی و مقاومت را آموختیم و توانستیم بدون در نظر گرفتن منفعت های شخصی و با بهره مندی از نیروی کار متخصص به موفقیت دست یابیم. در واقع ما شنا کردن را در اقیانوس متلاطم آموختیم. ارزیابی ناظر یک شرکت دارویی از محصولات شرکت چاپ مادرول در مقایسه با یک شرکت ترکیه ای که پیش از این سفارش هایشان را تولید می کرد، بسیار مثبت بود. این موضوع خیلی ارزشمند است و نشان از انگیزه، تلاش و مقاومت تولیدکنندگان ایرانی دارد.

    گفتنی است؛ در پایان علی اکبر ابراهیمی مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه هیئت همراه از بخش های مختلف صنایع چاپ مادرول بازدید کردند.

    چاپ مادرولچاپ مادرولچاپ مادرولچاپ مادرولچاپ مادرولچاپ مادرولچاپ مادرول

    مقاله قبلیبازرس اتحادیه چاپخانه داران: باید از انشقاق جلوگیری شود
    مقاله بعدیتخفیف ۵۰ درصد کتاب و نابودی صنعت نشر

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.