تفاهم نامه سه جانبه علمی، آموزشی و پژوهشی بین انجمن علمی فناوری چاپ ایران، دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و اتحادیه صنف صنعت چاپ و بسته بندی استان خراسان رضوی امضا شد.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا؛ محمد بیطرفان، رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران از امضای تفاهم نامه سه جانبه علمی، آموزشی و پژوهشی خبر داد و گفت: این تفاهم نامه میان انجمن، اتحادیه صنف صنعت چاپ و بستهبندی استان خراسان و دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی به امضا رسید.
استقبال از تفاهم نامه سه جانبه علمی، آموزشی و پژوهشی در صنعت چاپ
وی با شرحی از مراسم امضای تفاهم نامه سه جانبه علمی، آموزشی و پژوهشی عنوان کرد: در این نشست محسن مرادی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد با استقبال از شکلگیری همکاری مشترک ۳ جانبه در حوزه صنعت چاپ، به معرفی توانمندی ها، ظرفیت های آموزشی و در اختیار داشتن شبکه ای از استادان و پژوهشگران پرداخت.
بیطرفان افزود: مرادی در ادامه با اشاره به پتانسیل های انجمن علمی فناوری چاپ ایران در ایجاد پل ارتباطی بین دانشگاه و صنعت، آمادگی کامل این دانشگاه را در رفع نیازهای آموزشی و آکادمیک مورد نیاز اعلام کرد.
بیطرفان با اشاره به سخنان علی مغانی، رئیس اتحادیه صنف صنعت چاپ و بسته بندی استان خراسان رضوی نیز گفت: وی در این نشست موضوع آموزش و پژوهش در صنعت راهبردی چاپ را یکی از حلقه های مفقوده این صنعت برشمرد و گفت که یکی از دغدغه های مستمر اعضای هیئت مدیره این اتحادیه، ارتقای سطح دانش پرسنل و مدیران صنعت چاپ و بسته بندی استان بوده است.
وی همچنین یادآور شد: علی مغانی در ادامه امضای تفاهم نامه سه جانبه علمی، آموزشی و پژوهشی بین اتحادیه، انجمن و دانشگاه آزاد را بهترین مدل همکاری برای تحقق همافزایی بین صنعت و دانشگاه اعلام کرد و گفت که با افزایش سرعت تغییر تکنولوژی ها در صنعت چاپ بیش از هر زمانی دیگری به این همکاری و ارتباط علمی، آموزشی و پژوهشی با مراکز علمی احساس نیاز می شود.
بیطرفان با بیان اینکه بنده نیز گزارشی از فعالیتهای ۸ ساله انجمن، ارائه کردم، گفت: معتقدم که تحقق این تفاهم نامه گامی نوین و بلند در پیوند عملی بین دانشگاه و صنعت استراتژیک چاپ استان خراسان رضوی همچنین استفاده از جامعه علمی این استان برای تامین و ارتقای دانش علمی، تخصصی و مدیریتی بدنه این صنعت است.
وی ادامه داد: امروز صنعت چاپ یک صنعت دانشی، فناورانه، های تکنولوژی و راهبردی است که توسعه و فراگیر کردن آموزش آکادمیک در آن، بهرهوری و ارتقای کیفیت سرمایه انسانی و همافزایی بین دانش تجربی و دانش علمی و آکادمیک را به همراه خواهد داشت.
بیطرفان با بیان اینکه یکی از مزیتهای صنعت های تکنولوژی چاپ بین رشته ای بودن آن است، تاکید کرد: مزیت دیگر امکان ورود بسیاری از دانشکده ها و رشته ها از جمله فنی مهندسی، مدیریت، IT، صنایع غذایی و … به طرح های پژوهشی در این صنعت است که فرصت کم نظیری را برای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خلق خواهد کرد.
بیطرفان همچنین به برخی از بندهای این تفاهم نامه، گفت: شکلگیری این رویداد اقدامی روبه جلو و الگوی بی نظیری در صنعت استراتژیک چاپ کشور است.
امضای تفاهم نامه سه جانبه علمی، آموزشی و پژوهشی در صنعت چاپ