مجید اسماعیل زاده مدیرعامل کیان چاپ در یادداشتی که در اختیار چاپ و نشر قرار داده پیشنهاد کرد تا جلسه یا مناظره ای با موضوع ادغام اتحادیه های صنعت چاپ با کارشناسان و فعالان این صنعت برگزار شود تا شفافیت بیشتری در این مسیر فراهم شود.
چندی پیش خبری با عنوان «ایده ادغام اتحادیه های چاپ نیازمند فکر و تحلیل بیشتر» منتشر شد که در آن بابک عابدین رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ ایده ادغام اتحادیه های صنعت چاپ را نیازمند فکر و تحلیل دانسته و با ابراز نگرانی بر این موضوع معتقد است که باید درباره آن پژوهش و تحقیق شود. در همین راستا مجید اسماعیل زاده مدیرعامل کیان چاپ در پاسخ به وی یادداشتی نوشته که در ادامه می خوانید.
من خبر جناب بابک عابدین را دو بار خواندم! به نظرم تحلیل ایشان هم اشکال ماهوی دارد و هم شکلی! وی یا درک دقیق و مبسوطی از مدیریت کلان ندارند! یا دغدغهشان بیشتر شخصی میباشد!
ما تشکیلات و ساختارهای خصوصی و دولتی به مراتب پیچیده تر از پیشنهاد ادغام اتحادیه های صنعت چاپ را داریم که با مدیریت درست و کار تیمی و همدلی، نتایج بسیار مطلوبی را به دست آورده اند. وقتی نگاه تجمیع و صنعت چاپ باشد هیچ ارتباطی ندارد که از همه رستهها در هیئت مدیره عضوی باشد که بیان آن بیشتر یک مغلطه است!
مثلا شما بفرمایید اتحادیه چاپخانهداران، صحاف، لیتوگراف، صادرکنندگان و … تاکنون چه اقدامات ویژهای برای اعضایشان انجام دادهاند که در یک اتحادیه واحد با دپارتمان ها و کارشناسان تخصصی مغفول بماند!
متاسفانه آنقدر نظرات غیرکارشناسی در این صنعت وجود دارد که حتی در بدیهیات هم ماندهایم!!
باز گلی به جمال اتحادیه چاپخانهداران که به صورت نسبی و با حمایت اعضایش، نمایش و ارائه بیرونی قابل قبولی طی این چند سال اخیر داشته است! گرچه فعالیتهای ارزشمند معدودی هم انجام شده که حتما آثارش در آینده هویدا خواهد شد.
البته که اشتباه هم کم نداشته!!
مثلا اتحادیه صادرکنندگان که تعداد انگشت شماری عضو دارد چه خدمات شایان توجهای به صنعت چاپ کشور کرده است! چه مزایایی برای اعضای خودش فراهم کرده که در فضای دیگر امکانپذیر نمیشد!؟ جز انشقاق صنعت و موازی کاری و منافعی که می توانست عاید گروه بیشتری شود!
جسارتا اگر عملکرد بیشتری هست حداقل ارائه شود تا اطلاعات ما هم بیشتر!
در مورد نمایشگاه ایفپکس هم نقدهایی دارم که ترجیح میدهم در حضور خود ایشان بیان کنم! که چه تضادها و اشکالاتی را در خود دارد.
امروز دنیا در قرن بیست و یکم با همه رشد و توسعهای که در تمام ابعاد خودش به ویژه تکنولوژی داشته جای بسیار تاسف است که به عنوان افراد حرفهای صنعت، فرآیند پیش از چاپ، انواع چاپ (افست، فلکسو، سیلک اسکرین، روتوگراور، دیجیتال …) و پس از چاپ را مستقل از یکدیگر ببینیم!
پیشنهاد میکنم جلسهای با هر رویکردی (گفت و گو یا مناظره) با موضوع ادغام اتحادیه های صنعت چاپ با کارشناسان و فعالان این صنعت برگزار شود تا شفافیت بیشتری در این مسیر فراهم شود.
با احترام