معاون دفتر چاپ و نشر وزارت ارشاد اسلامی گفت: نگاه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای توسعه صنعت چاپ نگاه همفکرانه و توسعه ای است.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از روابط عمومی بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی چاپ، بستهبندی و ماشینآلات وابسته؛ علی اکبر ابراهیمی، معاون دفتر چاپ و نشر وزارت ارشاد اسلامی گفت: نمایشگاه چاپ، بسته بندی و ماشین آلات وابسته همانند سنوات گذشته امسال نیز در بیست و هفتمین دوره خود و در شرایط کرونایی برگزار شد. برگزاری چنین نمایشگاهی در شرایط بحران کرونا و مشکلات اقتصادی که جهان را احاطه کرده است جای تقدیر و تشکر دارد.
وی افزود: در سال جاری به رغم اینکه وسعت نمایشگاه در مقایسه با دوره های پیشین کاهش یافته است اما با این حال شاهد استقبال خوب شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان هستیم. بر همین اساس جای امیدواری است که در سال های آینده این نمایشگاه بدون وجود این ویروس منحوس در وسعتی گسترده تر برگزار شود.
بیشتر بخوانید:
نمایشگاه چاپ و بسته بندی عرصه ای برای داد و ستد
ابراهیمی یکی از شاخصه های مهم نمایشگاه ها را معرفی و توان صنعت دانست و در ادامه گفت: خوشبختانه صنعت چاپ با توجه به ظرفیت ها و قابلیتی که در کشور وجود دارد می تواند از جمله صنایعی باشد که در حوزه های مختلف چاپی ظرفیت ها و پتاسیل های خود را به سایر صنایع معرفی کند. با معرفی این ظرفیت ها بی شک از واردات کالا بی نیاز می شویم و در عین حال این صنعت سهم بسزایی در منطقه را به خود اختصاص می دهد.
وزارت ارشاد اسلامی و نگاه همفکرانه و توسعه ای
وی اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی صنعت چاپ در کشور مطرح است و نگاه این وزارتخانه نسبت به این صنعت حمایتی و توسعه ای بوده است و اقدامات موثری را در گذشته انجام داده و در کنار صنعت چاپ بوده است، این وزارتخانه همکاری و تعامل مثبتی را با تشکل ها و امور صنفی در این حوزه برقرار کرده و البته این همکاری ها تداوم دارد.
معاون دفتر چاپ و نشر وزارت ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: نگاه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای توسعه صنعت چاپ نگاه همفکرانه و توسعه ای است که امید است با اقداماتی که انجام می شود در سال ۱۴۰۰ به عنوان صنعت چاپ پیشرفته در منطقه و خاورمیانه مطرح شویم.