پیشنهاد بازسازی و نوسازی صنایع چاپ ایران به برنامه هفتم توسعه

    گفت و گو با جلال ذکایی؛ نایب رئیس اتحادیه سازندگان کلیشه، لیتوگراف، مهر و پلاک و چاپ اسکرین

    0
    52
    جلال ذکایی زینک ایرانی
    اتحادیه لیتوگرافان، طرح جامع توسعه، بازسازی و نوسازی صنایع چاپ ایران را با رویکرد اصلاح نظام صنفی، رفع مشکلات ساختاری و حمایت‌های قانونی، مقرراتی، بیمه‌ای و مالی را برای الحاق در برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در قانون برنامه هفتم توسعه را پیشنهاد کرده است.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا؛ جلال ذکایی، نایب رئیس اتحادیه لیتوگرافان از آماده‌سازی ماده‌ واحده پیشنهادی از سوی اتحادیه لیتوگرافان برای الحاق در برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در قانون برنامه هفتم توسعه گفت: این ماده‌واحده به دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شده و در آن پیشنهاد کردیم، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت طرح جامع توسعه، بازسازی و نوسازی صنایع چاپ ایران را با رویکرد اصلاح نظام صنفی، رفع مشکلات ساختاری و حمایت‌های قانونی، مقرراتی، بیمه‌ای و مالی از بخش خصوصی دنبال کند.

     وی افزود: روزآمد‌سازی ماشین‌آلات و تجهیزات چاپ و صنایع وابسته، ارتقا دانش فنی دست‌اندرکاران چاپ، استانداردسازی فعالیت‌های چاپ و توسعه ظرفیت‌های صنایع چاپ را از طریق ایجاد شهرک‌های تخصصی و خوشه‌های چاپ در سال اول برنامه تهیه و تصویب کند.

    نوسازی صنایع چاپ ایران ذکایی با بیان اینکه دولت موظف است در طول پنج سال‌ برنامه توسعه هرساله و در قوانین بودجه، ردیف اعتباری مستقل برای اجرای این طرح اختصاص دهد، گفت: قوانین برنامه هفتم توسعه جزو قوانین بالادستی محسوب و سرنوشت پنج ساله بخش‌های مختلف کشور در آن تدوین می‌شود.

     وی این برنامه را نقشه راهی برای دستگاه‌های اجرایی دانست که مبتنی بر آن باید قوانین بودجه و سایر قوانین پایین‌دستی امضا شود، عنوان کرد: با توجه به اهمیت موضوع و اینکه دولت در حال تدوین برنامه هفتم توسعه است، ضروری دانستیم پیشنهاد خود را برای اصلاح وضعیت و نوسازی صنایع چاپ ایران ارائه کنیم و متن پیشنهادی را از سوی اتحادیه برای مدیرکل دفتر چاپ و نشر ارسال کردیم.

     ذکایی با اشاره به نکات مهمی که در این پیشنهاد به آن توجه شده، گفت: سعی کردیم در این متن، نکاتی که طی سال‌های متمادی دغدغه دست‌اندرکاران حوزه چاپ کشور بوده است ارائه دهیم، عمدتا شاهد هستیم که در این سال‌ها صنف در اظهارنظرهایش به مشکلات ساختاری، حمایت‌های قانونی، مباحث مربوط به نوسازی ماشین‌آلات، قوانین و مقررات بیمه اشاره کرده است. نوسازی صنایع چاپ ایران

     وی با طرح این موضوع که پیشنهاد مطرح شده، اصولی و کارشناسی‌ شده است، تاکید کرد: تلاش کردیم در این پیشنهاد همه مسائل از‌جمله مسائل کلان‌تر صنعت چاپ که طی سال‌های قبل از آن رنج می‌برده و همچنان نیز با آن دست به گریبان لحاظ شود.  نوسازی صنایع چاپ ایران

     ذکایی با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مکلف است پیشنهاد دستگاه‌های اجرایی در حوزه‌های مختلف را جمع‌‌آوری، ارزیابی و غربالگری کند، گفت: لایحه برنامه هفتم توسعه پس از اینکه از گذرگاه‌های حقوقی عبور کرد، به مجلس ارائه و در صحن علنی مجلس به بحث گذاشته می‌شود، بعد از طرح در کمیسیون‌های تخصصی بررسی و تصویب می‌شود.

    بیشتر بخوانید: چاپخانه های حوزه چاپ دیجیتال نیازمند ساماندهی

     وی در پایان یادآور شد: اجرایی شدن این کار یک حرکت جمعی است و روسای تشکل‌ها و اتحادیه‌های چاپ نیز باید چانه‌زنی‌های خود را با نمایندگان استان‌های خود شروع و کمک کنند که این طرح به تصویب برسد تا شاهد انسجامی در قوانین، مقررات و ضوابطی باشیم که وضع می‌شود.

     به‌گفته ذکایی، مهم است که صنعت چاپ در اسناد بالادستی یک ردپا و اثرانگشتی داشته باشد تا بتوانیم بر مبنای آن دغدغه‌های خود را مطرح کنیم.

    نوسازی صنایع چاپ ایران

    مقاله قبلیمدیرعامل مجموعه طراحان ۳۳: بازخورد مثبت حضور در نمایشگاه تبلیغات
    مقاله بعدیبرخی ناشران کاغذ دولتی دریافت نکردند

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.