برگزاری سمینار «چاپ بسته‌ بندی و توسعه پایدار صنعت چاپ»

    گفت و گو با علی‌اکبر ابراهیمی، مدیرکل دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

    0
    67
    سمینار «چاپ بسته‌ بندی و توسعه پایدار صنعت چاپ» علی اکبر ابراهیمی

    سمینار «چاپ بسته‌ بندی و توسعه پایدار صنعت چاپ» با رویکرد مهار تورم و رشد تولید به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا؛ علی‌اکبر ابراهیمی، مدیرکل دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری سمینار «چاپ بسته‌ بندی و توسعه پایدار صنعت چاپ» خبر داد و گفت: این سمینار با رویکرد مهار تورم و رشد تولید به همت دبیرخانه دائمی جشنواره ملی صنعت چاپ دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دوم اسفند ماه امسال برگزار خواهد شد.

    وی با بیان اینکه صنعت چاپ یک صنعت ارزش‌آفرین، دانش‌محور، پویا و همراه به فناوری‌های روز دنیا است، افزود: می‌توان گفت که صنعت چاپ به نوعی نیاز همه صنایع را در معرفی و پیشبرد اهدافشان برطرف می‌کند.

    ابراهیمی با طرح این موضوع که صنعت چاپ هم‌اکنون در کشور، جایگاه ممتازی در خلق ارزش‌افزوده برای صنایع مختلف دارد، ادامه داد: این سمینار محصول برگزاری چهار سمینار تخصصی با موضوع شعار سال ۱۴۰۲ یعنی مهار تورم و رشد تولید است که مخاطبان آن در بخش خصوصی واحدهای چاپی، عرضه‌کنندگان مواد اولیه و تجهیزات چاپی، اتحادیه‌ها و تشکل‌های صنفی چاپ و.. و در بخش دولتی وزارتخانه‌های صمت، تعاون، اقتصاد، گمرک و.. هستند.

    وی با اشاره به هدف برگزاری سمینار توضیح داد: این سمینار با هدف ارائه یک راهکار استراتژیک توسعه‌ای برای مهار تورم و برون‌رفت از بحران ناشی از تحریم‌های اقتصادی برنامه‌ریزی شده است.

    ابراهیمی همچنین از برگزاری سخنرانی‌های تخصصی در این رویداد خبر داد و گفت: در این سمینار درباره مفهوم توسعه و ارکان آن در صنعت چاپ ایران، موانع و راهکارهای توسعه صادرات چاپ بسته‌بندی و جایگاه‌سازی در بازار چاپ بسته‌بندی توسط استادان و فعالان این حوزه سخنرانی خواهد شد.

    بیشتر بخوانید: کمیته ای ویژه برای نوسازی صنعت چاپ کشور تشکیل می شود

    سمینار «چاپ بسته‌ بندی و توسعه پایدار صنعت چاپ» با رویکرد مهار تورم و رشد تولید، دوم اسفندماه در شرکت افست برگزار خواهد شد.

    سمینار «چاپ بسته‌ بندی و توسعه پایدار صنعت چاپ»

    مقاله قبلیبررسی مزایای برندینگ سازگار با محیط زیست
    مقاله بعدیبازیافت انواع پلاستیک‌ با روش جدید

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.