مدیرعامل شرکت پویا هنر نوین نمایشگاه چاپ و بستهبندی تهران موسوم به ایران پرینت پک را بهعنوان یک دروازه ارتباطی با فعالان صنعت چاپ توصیف کرد که موفق شده است طی سی دوره برگزاری جایگاه خود را در میان اهالی صنعت چاپ پیدا کند. وی همچنین از فعالان صنفی خواست که با همدلی، همصدایی و همافزایی موجبات رشد صنعت چاپ را فراهم کنند.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ستاد خبری نمایشگاه ipp، شرکت چاپ و بستهبندی پویا هنر نوین هم در زمینه تولید جعبههای مقوایی، دارویی، غذایی و بهداشتی و هم در زمینه کارتنهای مادر و لمینتی فعالیت دارد.
مجید خادمی مزده مدیرعامل شرکت پویا هنر نوین با بیان اینکه امسال در آستانه برگزاری سیامین دوره نمایشگاه ایران پرینت پک هفتمین حضور خود را در این رویداد تجربه خواهد کرد، اظهار داشت: نمایشگاهی که سی دوره تمام در سی سال متفاوت برگزارشده اکنون جایگاه خودش را در میان صنعت پیداکرده و قطعاً نتایج و بازخورد خوبی هم داشته که از سوی شرکتکنندگان و بازدیدکنندگان مورد استقبال قرار گرفته است.
این فعال صنعت چاپ، شنیدهها حاکی از آن است که امسال نمایشگاه ipp به دلیل حجم بالای درخواست مشارکتکنندگان با کمبود جا روبرو شده است که این نشان میدهد بهرغم هزینههایی که نمایشگاه برای غرفهگذاران دارد، آنها منافع خوب و مثبتی از حضور در نمایشگاه به دست میآورند.
مدیرعامل شرکت پویا هنر نوین نمایشگاه چاپ و بستهبندی تهران را تاثیرگذار و موفق برشمرد
وی ادامه داد: بهطورکلی نمایشگاهها جایگاه خاصی در بحث اقتصاد یک کشور و بهتبع آن صنعت، مشاغل و اصناف دارند. وظیفه مهم هر آوردگاهی نمایش ظرفیت صنایع مختلف است. در حوزه صنعت چاپ نیز نمایشگاه ایران پرینت پک با داشتن چنین سبقه و جایگاهی در طول سالها موفق شده است تا شمای خوبی از ویژگیها و دستاوردهای صنعت چاپ را به فعالان این حوزه ارائه کند؛ البته با توجه به مشکلات تحریمها این نقش در بخش برونمرزی آنچنانکه باید قوی نیست اما در حوزه دورن کشوری تأثیر عالی و بسزایی خواهد داشت.
خادمی اذعان داشت: هرچه به جلو میرویم بحث دهکده جهانی بیشتر مطرح میشود؛ بنابراین هر صنعتی نیازمند ارتباط و تعامل با همتایان خود در جایجای این جهان پهناور است. یکی از دروازههای ارتباطی میان تولیدکنندگان، واردکنندگان و تأمینکنندگان مواد اولیه و ملزومات نمایشگاههایی هستند که در کشورهای مختلف برگزار میشوند.
مدیرعامل شرکت پویا هنر نوین تصریح کرد: ازآنجاکه امسال شاهد حضور برخی شرکتهای خارجی در نمایشگاه ایران پرینت پک خواهیم بود، ما باید بتوانیم از فرصت پیشآمده استفاده کرده و ضمن معرفی تواناییهای صنعت چاپ کشورمان ابهت غرفه، برند و ماشینآلاتمان را به آنها نشان دهیم و در فضای جغرافیای ایران با آنها وارد مذاکره بشویم. هرچه در نمایشگاه فعالان اقتصادی دنیا را بیشتر داشته باشیم، نمایشگاه بازخورد بهتری خواهد داشت.
این فعال صنعت چاپ در ادامه با بیان اینکه نمایشگاه بینالمللی با وجود برخورداری از رتبه اول در میان فضاهای نمایشگاهی دیگر هنوز هم دارای تعدادی نقاط ضعف است، گفت: مشکلاتی مانند پذیرایی، امکانات رفاهی، ورود و خروج ماشینآلات و ترافیک وجود دارد که مشارکتکنندگان را اذیت میکند؛ البته این مشکلات ربطی به برگزارکنندگان آوردگاه IPP ندارد بلکه به مدیران مرکز نمایشگاهی بازمیگردد که باید موردتوجهشان قرار بگیرد.
مدیرعامل شرکت پویا هنر نوین بیان داشت: همچنین چیدمان و نامگذاری سالنهای نمایشگاه بینالمللی یکی دیگر از مشکلات مهمی است که باید از آن یاد کنم. پیشنهاد من به مسئولان نصب یک بالن با نام سالنها است تا بهواسطه آن بازدیدکنندگان دچار سردرگمی نشوند همچنین توصیه میکنم که نام سالنها یا اسم باشد یا عدد و یا حروف لاتین؛ مخلوطی از اینها نتیجهای جز سردرگمی ندارد. از سوی دیگر تمرکز غرفههای همگن میتواند به کیفیت نمایشگاه کمک کند یعنی قطعهفروشان، ماشینسازان، تأمینکنندگان مواد اولیه، کارتنسازان و غیره هرکدام میتوانند در یک سالن جای بگیرند تا به این شکل از پراکندگی آنها جلوگیری شده و یافتنشان سهلتر شود.
خادمی تعیین استراتژی برای شرکتکنندگان در نمایشگاه را ضروری برشمرد و گفت: باید آگاه باشیم که نمایشگاه تنها برای فروش نیست. برای مثال ما هرسال پیش از آغاز به کار نمایشگاه طی جلساتی که برگزار میکنیم تمام واحدهای شرکت را ملزم میکنیم تا برای حضور در نمایشگاه برنامه خود را به مدیریت ارائه کنند. تمام شرکتهای موفق برای حضور در نمایشگاه استراتژی دارند برای مثال گاهی خرید، گاهی ارتباط با مراجعهکنندگان یا گاهی استقبال از مهمان یک فضایی را ایجاد میکند که در عملکرد سازمان تأثیر میگذارد. این یک ظرفیت خوب در نمایشگاه است که میتواند نتایج مطلوبی را در پی داشته باشد.
مدیرعامل شرکت پویا هنر نوین خاطرنشان کرد: قطعاً ایران پرینت پک یکی از نمایشگاههای موفق در کل صنایع ایران است که نمیتوان نقش و تأثیر آن در صنعت چاپ را منکر شد. چاپ، نبض صنعت است و امیدوارم که این نمایشگاه همچون سالهای دیگر بتواند تأثیر مطلوب خود را بر این ابرصنعت مادر بگذارد.
بیشتر بخوانید: نمایشگاه IPP، ویترینی بزرگ از دستاوردهای یک ساله صنعت چاپ
خادمی در پایان گفت: این وظیفه همه ما است که به مسئولیت اجتماعی خود در قبال صنعت چاپ عمل کرده و برای برند شدن آن در میان سایر صنایع تلاش کنیم. از کلیه شرکتکنندگان در نمایشگاه و همچنین از مسئولان استدعا دارم که با همدلی و همصدایی چاپ را به جایگاه واقعی خود نزدیک کنیم و با همافزایی باعث رشد این صنعت شویم، دوگانگی و تفرق جز ضربه زدن به اصالت صنعت چاپ چیز دیگری در پی نخواهد داشت.
گفتنی است که سیامین نمایشگاه چاپ، بستهبندی و ماشینآلات وابسته، موسوم به ایران پرینت پک (IPP) از ۲۲ تا ۲۵ آذرماه ۱۴۰۲ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد.
مدیرعامل شرکت پویا هنر نوین