مدیر بازرگانی مجموعه تجارت آلتین| پیش بینی آینده‌ای متزلزل برای صنعت چاپ

    بررسی وضعیت بازرگانی صنعت چاپ در دوران کرونا

    0
    108
    مجموعه تجارت آلتین

    مدیر بازرگانی مجموعه تجارت آلتین گفت: در صورت واقع ‌بین بودن، در حال حاضر هیچ دورنمایی برای آینده این حوزه نمی ‌توان پیش‌بینی کرد. با توجه به نوسانات شدید قیمت ارز، با آینده ‌ای به‌شدت متزلزل روبرو هستیم.

    مسعود جهان‌سوز، مدیر بازرگانی مجموعه تجارت آلتین درباره چگونگی آغاز به کار شرکت در روزهای شیوع بیماری کرونا به خبرنگار چاپ و نشر آنلاین بیان کرد: مجموعه تجارت آلتین کل ماه فروردین تعطیل بود، در این مدت نتوانستیم هیچ خدماتی به مشتریان خود ارائه دهیم، درواقع ما کار را به ‌صورت جدی از اوایل اردیبهشت ‌ماه و با رعایت کامل پروتکل ‌های بهداشتی آغاز کردیم. کارمندان از ژل بهداشتی، مواد ضدعفونی‌کننده و ماسک استفاده می‌کنند و این روند تا زمانی که مشکل این بیماری ریشه‌کن شود همچنان ادامه خواهد داشت.

    وی همچنین درباره تأثیر رعایت پروتکل‌های بهداشتی بر راندمان کاری مجموعه تجارت آلتین توضیح داد: با رعایت پروتکل‌های بهداشتی یکسری هزینه ‌ها به شرکت تحمیل شد و ما حتی مجبور به تغییر دکور شدیم چرا که قبل از آن کارمندان با هم فاصله چندانی نداشتند.

    مجموعه تجارت آلتین

    مدیر بازرگانی مجموعه تجارت آلتین خاطرنشان کرد: زمینه فعالیت ما در ادامه‌ی چاپ است یعنی زمانی که آن ‌ها نتوانند کار کنند ما نیز به‌ عنوان تهیه‌کنندگان ملزومات چاپی عملاً فروشی نخواهیم داشت. هنوز هم خیلی از مجموعه‌ ها هستند که با نصف ظرفیت توانشان کار می‌ کنند.

    جهان‌سوز تصریح کرد: دلایل زیادی مسبب رکود صنعت چاپ است، مشکل واردات و مسائل ارزی از یک‌ طرف، تعطیلی کشور از سوی دیگر و در پایان شیوع بیماری کرونا از دلایل عمده آن است. از طرفی تا این چرخه معیوب شروع به کار می‌ کند با تعطیلات مواجه می‌ شود.

    وی همچنین بیان داشت: خیلی از برندهایی که همکار ما در این حوزه بودند به دلیل مشکلاتی که بیان شد مجبور به تعطیلی مجموعه خود شدند، شرکت ما خوشبختانه یک دوراندیشی در این مورد داشت و برای روزهای این‌چنینی هزینه‌هایی کنار گذاشته بود، به همین دلیل است که با وجود همه این مشکلات هنوز سرپا هستیم و می ‌توانیم به کارمان ادامه دهیم.

    مدیر بازرگانی مجموعه تجارت آلتین افزود: در صورت واقع ‌بین بودن، در حال حاضر هیچ دورنمایی برای آینده این حوزه نمی ‌توان پیش‌بینی کرد. با توجه به نوسانات شدید قیمت ارز، با آینده ‌ای به‌شدت متزلزل روبرو هستیم.

    وی تاکید کرد: حداقل کاری که دولت می ‌تواند برای کمک به حوزه چاپ کشور داشته باشد این است که شرایطی را برای ما فراهم بیاورد تا بتوانیم کار ثبت سفارش ‌ها و ارسال از طریق سیستم بانکی را انجام دهیم. با این تفاسیر ما اکنون نمی ‌توانیم حتی برای دو روز آینده نیز برنامه‌ریزی صحیحی داشته باشیم.

    جهان‌سوز در ادامه به کاهش میزان فروش شرکت خود اشاره کرد و گفت: این روزها چاپخانه‌داران بزرگ خیلی محتاطانه عمل می‌کنند، می ‌توان گفت میزان فروش به طرز قابل‌ملاحظه‌ای پایین آمده است. اگر در سال گذشته چاپخانه‌داری ۱۰ تن سفارش مرکب می ‌داد امسال این میزان به دو الی سه تن کاهش پیداکرده است. چاپخانه‌داران یک مقدار مرکب خارجی با کمترین قیمت بازار تهیه می‌کنند مقداری هم مرکب ایرانی می‌خرند و سعی می‌کنند یک‌جورهایی این روزها را بگذرانند.

    وی همچنین در پایان بیان کرد: خیلی از چاپخانه‌داران تعدیل نیرو کرده ‌اند. خریدهایی هم که می‌ کنند با توجه به نیازشان در هفته است، یعنی دیگر قدرت خرید برای آینده را ندارند.

    بیشتر بخوانید: کمبود و گرانی مواد اولیه چاپ ناشی از آشوب بازار است

    مقاله قبلیپیشرفت کسب و کارهای کوچک با ۱۹ ابزار
    مقاله بعدیاستفاده از دستگاه چاپ سه بعدی در تولید گوشت گیاهی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.