نمایشگاه چاپ ؛ ارتباط با غرفه‌ گذاران خارجی

    گفت‌ و گو با حسین ندرلو ، رئیس اتحادیه چاپخانه‌ داران زنجان

    0
    66
    نمایشگاه چاپ

    رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران زنجان گفت: حضور مترجمان در نمایشگاه چاپ ، بسته‌بندی و ماشین‌ آلات وابسته سبب بهبود و ارتقا آن می‌ شود.

    حسین ندرلو رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران زنجان در گفت‌ و گو با روابط عمومی بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی چاپ، بسته‌بندی و ماشین‌آلات وابسته درباره این نمایشگاه گفت: نمایشگاه در مجموع بد نیست، تقریباً دو سال می‌شود که خود من در نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی شرکت نمی‌کنم و بیشتر در بخش هدایای تبلیغاتی آن شرکت دارم.

    وی افزود: در نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی به ‌غیر از دستگاه‌های چینی و برخی دستگاه‌های حوزه بسته‌بندی تکنولوژی خاصی ارائه نمی‌شود. نمایشگاه کسری دارد، البته این شاید به علت غیبت دوساله من از نمایشگاه باشد که در جریان دقیق برگزاری دوره‌های اخیر نیستم.

    ندرلو برای ارتقا بخشیدن به سطح کیفی نمایشگاه به حضور مترجمان قوی در آن اشاره کرده و اظهار داشت: برای بهبود بخشیدن به وضعیت نمایشگاه و بهره‌برداری بهتر اگر مسئولان تعدادی مترجم را استخدام کنند تا بازدیدکنندگان بتوانند توسط این مترجم‌ها با غرفه‌های خارجی به‌خصوص «کشور چین» ارتباط بگیرند و به تبادل اطلاعات بپردازند، مراجعه‌کنندگان می‌توانند نتیجه مطلوبی کسب کنند و این خود به پیشرفت نمایشگاه کمک شایانی می‌کند.

    وی افزود: حضور شرکت‌ها در نمایشگاه بیشتر جنبه تبلیغاتی پیدا کرده است تا اینکه به ارائه تکنولوژی جدید بپردازند. نمایشگاه‌های تهران دچار یک روال ثابت شده است. بنده اعتقاد دارم نمایشگاه‌هایی که نزدیک به عید نوروز در شهرستان‌ها و استان‌های هم‌جوار تهران برپا می‌شود از نظر تهیه هدایای تبلیغاتی بیشتر از نمایشگاه چاپ تهران خواهان دارد.

    رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران زنجان گفت: ما یک دوره در اتحادیه برای بازدید گروهی از نمایشگاه تهران برنامه‌ریزی کردیم ولی متأسفانه استقبال چندانی از آن نشد. این نمایشگاه بیشتر مورد استفاده مجموعه‌های بزرگ و تخصصی است. اکنون در استان زنجان زمینه بسته‌بندی کم است چراکه اساساً یک شهر صنعتی نیست، درنتیجه فضای رقابتی نیز در آن محدود است.

    ندرلو با مطرح کردن این موضوع که همه موارد به شرایط اقتصادی بستگی دارد گفت: متولی نمایشگاه زحمت خودش را برای ارتقای آن می‌کشد اما با توجه به گرانی مواد اولیه زمینه کار چاپی پایین آمده و سطح تولید آن کم شده است. تا زمانی که تقاضا باشد عرضه هم وجود دارد. این گرانی‌ها و عدم امکانات در شهرستان‌ها و استان‌هایی که در زمینه چاپ از سطح پایین‌تری برخوردارند، باعث شده که آن‌ها دچار روزمرگی شوند. به این زعم، حضور این شرکت‌ها در نمایشگاه تأثیر به سزایی ندارد.

    وی در ادامه افزود: کشش بازار می‌تواند سطح کیفی نمایشگاه را تعیین کند، هرچقدر تعدد کار زیادتر باشد، بازار گرم‌تر و با رونق بیشتری همراه است. من به‌عنوان تولیدکننده برای ارتقای کار خودم به دنبال تکنولوژی و ماشین‌آلات جدید می‌روم و متولی نمایشگاه برای جلب رضایت من کم و کسری‌های نمایشگاه را جبران می‌کند؛ اما با این رکود اقتصادی و با وضعیت نابسامان بازار حال و اوضاع صنعت چاپ در کل مساعد نیست؛ حالا شاید یک قشر معدودی باشند که بنا به دلایل امکانات خاص بتوانند در سطح بالا رقابت کنند.

    ندرلو در مورد وضعیت نمایشگاه گفت: قطعاً نمایشگاه رو به توسعه است، هرچه بیشتر روبه‌جلو حرکت می‌کنیم دیدها وسیع‌تر و علمی‌تر می‌شوند و ساختار نمایشگاه رو به بهتر شدن حرکت می‌کند ولی سطح چاپ در شهرستان‌ها از درجه و سطح پایین‌تری برخوردار است.

    رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران زنجان با پیشنهاد راهکارهایی برای بهینه‌سازی زمان، به مطرح کردن نکاتی پرداخت و گفت: ساعت بازدید از نمایشگاه کم است. این زمان برای بازدیدکننده‌های شهرستانی بسیار کوتاه است چون تا خود را از شهرستان به تهران برسانند ظهر شده و آن‌ها زمان کمی برای بازدید از کل نمایشگاه دارند، اگر این زمان افزایش بیاید بسیار عالی می‌شود. در ضمن بهتر است مسئولان برگزاری ترتیبی بدهند تا نقشه کامل و دقیقی از غرفه‌ها در همان ورودی نمایشگاه در اختیار بازدیدکنندگان قرار بگیرد تا افرادی که با ضیق وقت روبرو هستند بتوانند در مدتی کوتاه بهره لازم را از نمایشگاه ببرند و دچار سردرگمی نشوند. در همین راستا می‌توانند در سطح نمایشگاه راهنماهایی را مستقر کنند تا به هدایت بازدیدکنندگان بپردازند.

    مقاله قبلیصادرات کاغذ و اما و اگرها
    مقاله بعدینمایشگاه کتاب اصفهان؛ رونق بخشی به انتشار کتاب

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.