کار در صنعت چاپ خوزستان توجیه اقتصادی ندارد

    گفت و گو با محمدرضا سلیمانی مدیر چاپخانه ترنگ

    0
    76
    مدیر چاپخانه تسهیلات صنعتی

    صنعت چاپ خوزستان نیازمند به‌روزرسانی و سرمایه است؛ اگر کسانی باشند که با سرمایه‌های کلان به این حوزه وارد شوند می‌توان به آینده امیدوار شد اما در حال حاضر و با شرایط تحریمی که کشور ما با آن مواجه است ورود به این حوزه چندان توجیه اقتصادی ندارد.

    محمدرضا سلیمانی مدیر چاپخانه ترنگ است. این چاپخانه‌دار اهل استان خوزستان در مصاحبه با  چاپ و نشر آنلاین درباره وضعیت کنونی صنعت چاپ استان گفت: صنعت چاپ در کل کشور با مشکلات ریز و درشت فراوانی دست‌وپنجه نرم می‌کند، یکی از مهم‌ترین این معضلات تهیه قطعات دستگاه‌ها است؛ ما اکنون برای تهیه یکی دو قطعه معیوب باید هزینه‌های کمرشکنی متقبل شویم که به‌هیچ‌وجه توجیه اقتصادی ندارد.

    چاپ خوزستان سلیمانی اظهار داشت: وضعیت صنعت چاپ به‌گونه‌ای شده است که چاپخانه‌دارانی با قدمت ۷۰ الی ۸۰ سال دیگر قادر به ادامه فعالیت نیستند؛ اگر هم مشغول به فعالیت هستند دلیلش قدمت حضورشان در این بخش است اما به‌عنوان یک کار درآمدزا نمی‌توانند حسابی رو این زمینه کاری باز کنند. اقتصاد استان خوزستان بیشتر به بخش دولتی وابسته است، بخش خصوصی در این منطقه به‌شدت ضعیف است و سرمایه چندانی ندارند و این در حالی است که صنعت چاپ نیازمند به‌روزرسانی و سرمایه است؛ اگر کسانی باشند که با سرمایه‌های کلان به این حوزه وارد شوند می‌توان به آینده امیدوار شد اما در حال حاضر و با شرایط تحریمی که کشور ما با آن مواجه است ورود به این حوزه چندان توجیه اقتصادی ندارد.

    بیشتر بخوانید:ورود جدی به موضوع رفع مانع سقف و سابقه برای واردات انواع کالاهای اساسی

    دغدغه های صنعت چاپ خوزستان

    مدیر چاپخانه ترنگ در ادامه بیان داشت: مسئله تهیه مواد اولیه یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های صنعت چاپ خوزستان است. در گذشته ما کاغذ را اعتباری تهیه می‌کردیم اما در حال حاضر باید پول نقد بپردازیم چون به هیچ عنوان نمی‌توان نوسانات بازار را پیش‌بینی کرد.

    چاپ خوزستاندر حال حاضر رکودی مطلق صنعت چاپ خوزستان را فرا گرفته است. شما ۱۰ سال پیش شاید هم پنج سال پیش می‌توانستید با یک سرمایه ۲۰۰ میلیونی و استفاده از تسهیلات بانکی دستگاه چاپ تهیه کنید و با استخدام چهار نفر کار در این بخش را آغاز کنید؛ در صورتی که در حال حاضر با سرمایه شخصی یک‌میلیاردی و وام دومیلیاردی تنها قادر خواهید بود یک دستگاه دو ورقی افست تهیه کنید که آن‌هم ریسک است چراکه سفارش کار برای آن وجود ندارد. کار افست دیگر جایی برای تحرک و مانور ندارد. با توجه به شرایط موجود به‌صرفه است تا سرمایه‌تان را در بخش واسطه‌گری به کار بیندازید تا تولید.چاپ خوزستان 

    مقاله قبلیبررسی فعالیت شرکت چوکای مازندران در دوره ۱۲ ماهه سال جاری 
    مقاله بعدیکشف خط تولید و بسته بندی سموم تقلبی در مرودشت

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.