بالا بردن قدرت چانه زنی صنف چاپ با جانمایی در گروه یک مشاغل

    گفت و گو با اسکندر خمسه پور فعال و پیشکسوت صنعت چاپ

    0
    101
    صنف چاپ

    قرار گرفتن در گروه یک شغلی، نشانگر نقش و اهمیت صنعت چاپ در استمرار حیات مدرن جامعه است. قطعا  این نقش از این پس می تواند قدرت چانه زنی صنف را برای مطالبات به حقش بالا ببرد. این دیدگاه اسکندر خمسه پور، از فعالان قدیمی صنف چاپ است که تصور زندگی بدون چاپ را سخت و دشوار می داند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از روابط عمومی اتحادیه چاپخانه داران تهران؛ اسکندر خمسه پور با قدردانی از اقدامات به موقع هیئت مدیره اتحادیه چاپخانه داران تهران به ویژه رئیس اتحادیه نسبت به جانمایی صنف چاپ در گروه یک شغلی گفت: قرار گرفتن در گروه مشاغل حساس و ضروری، اعلام رسمی نقش و جایگاه صنعت چاپ در تداوم حیات بهداشتی و صنعتی جامعه بود.

    ارتقای جایگاه چاپ و صنف چاپ

    وی افزود: این اقدام موجب ارتقای جایگاه چاپ در نظر افکار عمومی جامعه شد و به طور قطع از این پس باید با استناد به  چنین جایگاهی، مطالبه گر حقوق واقعی صنف چاپ باشیم.

     خمسه پور با اشاره به مشکلات صنف چاپ و تعطیلی واحدهای کوچک و متوسط، اظهار داشت: در شرایطی که به واسطه تحریم ها، صنعت چاپ و بسته بندی با مشکلات مالی روبرو است، اتحادیه چاپخانه داران باید نسبت به مجاب کردن حوزه های مالی به ویژه بانک ها برای پرداخت تسهیلات ارزان قیمت بسیار پیگیر باشد.

    بیشتر بخوانید: ثبات قیمت‌های مواد اولیه بزرگترین نیاز صنعت چاپ

    به گفته خمسه پور، قطعا مطالبه تسهیلات مالی ارزان قیمت، با توجه به نقشی که صنف چاپ در شرایط بحرانی و  سخت کرونا ایفا می کند، مطالبه زیاد و دور از دسترسی نخواهد بود.

    مقاله قبلیجدی نگرفتن هشدارهای فعالان عرصه کاغذ از سوی دولت
    مقاله بعدیعلل رکود کاری واحدهای لیتوگرافی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.