فضای نمایشگاهی ایران مال صرفنظر از دوری راه و دسترسی سخت، بسیار حرفهای و در شأن صنعت چاپ است؛ همچنین اگر زمان برگزاری نمایشگاه در نیمه اول سال باشد، بهتر است.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین، ماشینسازی حرفهوفن به عنوان تولیدکننده ماشینآلات دایکات فکی، لمینت فول اتومات، سلفون فول اتومات، یووی فول اتومات و دایکات فول اتومات فعالیت میکند که در سال ۱۳۵۶ کار خود را آغاز کرده است. داوود تات داوودی مدیرعامل این مجموعه در رابطه با حضور در نخستین دوره نمایشگاه «آینده چاپ ایران» اظهار داشت: این رویداد که با همت اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ برگزار شد، یک آوردگاه تخصصی محسوب میشود که از کیفیت بسیار عالی برخوردار است. البته نتیجه هر رویدادی پس از برگزاری آن مشخص میشود؛ بنابراین باید قضاوت نهایی را به آینده موکول کرد.
وی ادامه داد: مجموعه ما پیش از این در نمایشگاههای برونمرزی مانند اربیل عراق و امارات به همراه اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ شرکت کرد که بسیار راضیکننده بود.
مدیر ماشین سازی حرفه و فن اظهار داشت: تلاش این اتحادیه برای برگزاری نمایشگاه (IFPEX) بهعنوان یک رویداد تخصصی داخلی با توجه به شرایط اقتصادی و اجتماعی کنونی کشور جای قدردانی دارد و امیدواریم که نتیجه آن قابلقبول باشد. البته ما نیز به دلیل نوپا بودن این رویداد توقع زیادی برای جذب مشتری نداشتیم و صرفاً هدف ما ارائه و معرفی توانمندیهای ماشینسازی حرفهوفن بود.
تات داوودی در رابطه با پیشبینی خود از آینده نمایشگاه (IFPEX) گفت: یکی از اقدامات خوب مسئولان برگزارکننده، دعوت هیئتهای بازدیدکننده از کشورهای اطراف بود. اگر جنبه بینالمللی نمایشگاه برای دورههای آتی تقویت شود، میتوانیم به موفقیت آن امیدوارتر باشیم.
بیشتر بخوانید:تاکید نماینده فروش شرکت لوکسل بر تبلیغات به منظور رونق نمایشگاه IFPEX
نمایشگاهی در خور صنعت چاپ
وی درباره نقاط قوت و ضعف نمایشگاه «آینده چاپ ایران» اظهار داشت: فضای نمایشگاهی ایران مال صرفنظر از دوری راه و دسترسی سخت، بسیار حرفهای و در شأن صنعت چاپ است؛ همچنین اگر زمان برگزاری نمایشگاه در نیمه اول سال باشد، بهتر است.
تات داوودی در پایان با اشاره به ضرورت حضور شرکتهای فعال در صنعت چاپ، در نمایشگاههای برونمرزی، خاطرنشان کرد: درخواست ما از مسئولان ذیربط فراهم کردن شرایطی برای حضور در نمایشگاههای تخصصی بینالمللی است. برای این منظور در نظر گرفتن تسهیلات و یارانه ضروری است. اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان در این زمینه فعالیتهای خوبی داشته است اما در صورت ادامه یافتن این روند میتوانیم شاهد رونق و صادرات تولیدات این صنعت حداقل در کشورهای همجوار همانند روسیه، ترکیه، کشورهای عربی، باکو و ارمنستان باشیم.