بی توجه دولت به خواسته فعالان صنعت چاپ

    گفت و گو با نماینده تشکل های صنعت چاپ و مصرف‌کنندگان کاغذ و مقوای استان‌های کشور

    0
    56
    بهای زینک کاغذ سنگی شجاع هفته بزرگداشت صنعت چاپ

    به گفته نماینده تشکل ‌های چاپ سراسر کشور؛ فعالان صنعت چاپ و نمایندگان مجلس با ارسال نامه ‌های متعدد از وزیر اقتصاد خواستند تا حمایت بیشتری در زمینه مالیات از چاپخانه ‌ها داشته باشد.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از تسنیم‌، بهمن ماه سال ۹۸ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان اصلاح لایحه مالیات بر ارزش افزوده بند‌های ۳، ۴، ۸ و ۱۱ از بخش «ب» ماده ۹ را تصویب کردند و با این اقدام خدمات زینک، چاپ و انتشار، روزنامه اعم از کاغذی یا الکترونیکی، چاپ کتاب، نشریه و خدمات نشر و توزیع آن‌ها از پرداخت مالیات و عوارض معاف شدند.

    تلاش دست‌ اندرکاران و فعالان صنعت چاپ در این سال ‌ها بر این بوده است که چاپ تجاری و بسته‌ بندی را نیز با توجه به اینکه در متن قانون کلمه چاپ بدون اشاره به نوع آن معاف از مالیات شده است، معاف کنند. با این حال هنوز اتفاقی رخ نداده است. اخیراً نیز فعالان صنعت چاپ به اعاده مالیات برای سالی که صنعت چاپ با مشکلات بسیار روبرو بوده انتقاد داشته و خواستار تعیین مهلت سه ماهه برای ارائه اظهارنامه‌ ها شده بودند.

    غلامرضا شجاع، نماینده تشکل‌های صنعت چاپ سراسر کشور با اشاره به مشکلات مالیاتی این صنعت گفت: اکنون بزرگ ترین مشکل صنعت چاپ بحث مالیات است،‌ با اینکه در خرداد ماه با وزیر اقتصاد نامه‌نگاری کرده و تقاضا داشتیم که با توجه به کاهش سفارشات چاپخانه ‌ها در دوران کرونا و فعالیت یک شیفت به جای سه شیفت در چاپخانه‌ ها همراهی بیشتری با ما داشته باشند.

    وی ادامه داد: این درست است که چاپخانه ‌ها در تعطیلات ستاد کرونا باز بوده و به فعالیت خود ادامه داده ‌اند‌، اما به دلیل گرانی مواد اولیه حجم سفارشات بالا نبوده است. رؤسای اتحادیه ‌‌ها و تشکل‌ های صنعت چاپ از وزیر اقتصاد و نمایندگان مجلس خواستند تا همراهی بیشتری داشته باشند.

    بیشتر بخوانید: تعزیرات خواستار گزارش تخلفات صنعت چاپ شد

    فعالان صنعت چاپمعافیت مالیاتی چاپخانه‌‌ ها

    به گفته شجاع؛ در این راستا تعدادی از نمایندگان مجلس از رئیس سازمان امور مالیاتی و وزیر اقتصاد در نامه‌هایی جداگانه خواستار این شدند که سه ماه مهلت تقدیم اظهارنامه دهند تا بلکه ما در این مدت بتوانیم معافیت چاپخانه‌‌ ها را که قانونی است، اجرایی کنیم. یا حداقل برای سال مالیاتی جاری افزایش مالیات نداشته باشیم.

    وی با اشاره به تعطیلی‌ های گسترده در صنعت چاپ گفت:‌ در دو سال گذشته بسیاری از واحدهای چاپ‌، پیش از چاپ و پس از چاپ تعداد کارگران خود را کاهش دادند و بی‌کاری گسترده در این صنعت داشتیم. اما تلاش شد تا چراغ چاپخانه‌ها خاموش نشود ولی دولت هیچ توجهی به این موضوعات ندارد.

    شجاع نامه ‌نگاری ‌های انجام شده را بی‌نتیجه دانست و گفت:‌ سازمان امور مالیاتی و وزارت اقتصاد هیچ پاسخی ندادند‌، با وجود اینکه رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس به آن‌ها نامه نوشته بود.

    وی در ادامه خطاب به فعالان صنعت چاپ و صنایع وابسته سراسر کشور گفت: در زمان شیوع ویروس کرونا همه کمک های نقدی و غیر نقدی اشخاص حقیقی و حقوقی که پرونده مالیاتی دارند به شرط دارا بودن فاکتور رسمی خرید و رسید پرداخت وجه از حساب به نام خودشان و در وجه حساب فروشنده برای تامین ماسک، دارو و لوازم و تجهیزات پزشکی مصرفی مورد نیاز مراکز درمانی و بیمارستان های تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی و دیگر مراکز خیریه مجوزدار و نیز تمامی مراکزی که نیازمند کمک ‌هستند و مورد تایید وزارت بهداشت باشند با ارائه اسناد معتبر به ممیز مالیاتی خود به عنوان هزینه قابل قبول سازمان امور مالیاتی می بایست پذیرفته شود.

    فعالان صنعت چاپکمبود کاغذ مشکل فعالان صنعت چاپ

    وی بخشی دیگری از مشکلات این صنعت را کمبود کاغذ دانست و یادآور شد:‌ با توجه به برنامه دولت برای واکسیناسیون معلمان و بازگشایی مدارس و دانشگاه ‌ها در مهر ماه ما با کمبود کاغذ مواجه خواهیم شد در حال حاضر بسیاری از تجار واردکننده کاغذ اقدام به واردات محصولات جدید نکرده‌ اند؛ زیرا قیمت کاغذ در بازار از قیمت تمام شده برای تاجر پایین‌تر است،‌ از فراخوان ارشاد برای واردات نیز استقبال چندانی نشده است‌؛ بنابراین باید فکری برای دسترسی به کاغذ در نیمه دوم سال جاری کرد.

    مقاله قبلیسامانه ثبت‌نام واکسن کرونا برای متولدین ۱۳۳۵
    مقاله بعدیبازرسی اتحادیه چاپخانه داران تهران و کشف بسته بندی های تقلبی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.