برگزاری احتمالی ششمین هفته علوم و فناوری چاپ به صورت آنلاین

    گفت و گو با محمد بیطرفان، رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران

    0
    37
    محمد بیطرفان، صنعت چاپ

    ششمین هفته علوم و فناوری چاپ به مناسبت روز صنعت چاپ از ۱۱ تا ۱۷ شهریور برگزار می ‌شود و با توجه به شیوع بیماری کرونا پیش‌بینی شده است برنامه ‌های این هفته به صورت آنلاین و در فضای مجازی برگزار شود.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا؛ محمد بیطرفان، رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران از برگزاری ششمین هفته علوم و فناوری چاپ خبر داد و گفت: ما طی پنج سال گذشته این هفته را به مناسبت ۱۱ شهریور روز ملی صنعت چاپ در قالب همایش، نشست و نمایشگاه برنامه‌های متنوعی را با رویکرد توجه به موضوع صنعت چاپ و علم روز در این صنعت برگزار کرده ایم. امسال نیز از روز ۱۱ تا ۱۷ شهریور ششمین نکوداشت هفته علوم و فناوری چاپ را با شعار «چاپ، پیشران تحولات قرن ۱۵ هجری شمسی» برگزار می ‌کنیم.

     

    برنامه های ششمین هفته علوم و فناوری چاپ

     بیطرفان درباره نامگذاری هفته علوم و فناوری چاپ توضیح داد: برنامه‌ های ما از ۱۱ شهریور همزمان با روز چاپ برگزار خواهد شد و موضوعاتی مانند چاپ، راهبردهای تحقق جهش تولید، چاپ، چالش‌های پاندمی کووید ۱۹، چاپ، راهبردهای صنعت در آستانه قرن ۱۵، چاپ، رشته دانشگاهی و چشم‌انداز آن، چاپ، حرکت به سوی کسب و کارهای نوین، چاپ، نقش و مسئولیت‌های اجتماعی و چاپ، صنعت ۷ در ۲۴ را در بر خواهد گرفت.

     وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا و برنامه‌ریزی‌های انجمن برای برگزاری این هفته توضیح داد: این احتمال وجود دارد که برنامه‌ ها در قالب وبینار یا با کمک از سایر شبکه‌ های اجتماعی برگزار شود اما از سوی دیگر تلاش داریم با رعایت پروتکل‌ های بهداشتی نشست ‌های هم‌اندیشی ۱۰ نفره برپا کنیم.

     بیطرفان با بیان اینکه نشست ‌ها بر اساس شرایط و قوانین ستاد ملی مبارزه با کرونا خواهد بود، گفت: اگر شرایط مهیا باشد همانطور که گفتم نشست ‌ها به صورت فیزیکی یا در فضای مجازی خواهد بود یا به صورت ترکیب هر دو بخش برنامه‌های این هفته را اجرا می‌کنیم.

     

    راه‌اندازی رشته مهندسی پلیمر با گرایش چاپ

    بیطرفان در بخش دیگر صحبت‌های خود گفت: شورای عالی گسترش برنامه‌‌ریزی آموزش عالی سرفصل‌های درسی و برنامه‌ آموزشی رشته مهندسی پلیمر گرایش چاپ را در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا را تصویب کرد.

    وی افزود: امسال به صورت رسمی رشته مهندسی پلیمر با گرایش چاپ وارد نظام آموزشی کشور شد و امیدواریم دانشکده پلیمر و رنگ دانشگاه امیرکبیر از امسال پذیرش دانشجو را در این دو مقطع داشته باشد تا این رشته رسما راه‌اندازی شود.

    بیشتر بخوانید: ششمین نکوداشت هفته علوم و فناوری چاپ برگزار می شود

    بیطرفان در ادامه با اشاره به نتایج این موضوع برای صنعت چاپ توضیح داد: فارغ‌التحصیلان این رشته در همه حوزه‌های مرتبط با چاپ می‌توانند در حوزه‌های بسته‌بندی، پلیمرها و تامین مواد اولیه مثل مرکب‌ها و حلال‌ها فعالیت داشته باشند.

     

    مقاله قبلیاتحادیه چاپخانه داران همدان نوپا اما کارآمد
    مقاله بعدیپیگیری تسهیلات کم بهره برای جامعه ناشران

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.