مدیران با استفاده از شیوه نامه انتخاب کارگر نمونه صنعت چاپ تصمیم گیری کنند
شیوه نامه انتخاب کارگر نمونه صنعت چاپ با تائید شورای سیاست گذاری آیین بزرگداشت روز ملی صنعت چاپ در اختیار مدیران چاپخانه ها قرار گرفت.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا رضا منصوری، مشاور آموزشی اتحادیه چاپخانهداران با اشاره به آماده سازی شیوه نامه انتخاب کارگر نمونه صنعت چاپ، عنوان کرد: این شیوهنامه از سوی شورای سیاستگذاری آیین بزرگداشت روز ملی «صنعت چاپ» تهیه و آماده شده است.
وی ادامه داد: در این زمینه مدیران چاپخانهها میتوانند با استفاده از شیوه نامه انتخاب کارگر نمونه صنعت چاپ ، کارگر و یا کارگران نمونه واحد چاپی خود را انتخاب و به اتحادیه معرفی کنند تا در شورای سیاست گذاری نسبت به انتخاب نهایی آنها تصمیمگیری شود.
منصوری با اشاره به اهداف این شیوهنامه، توضیح داد: تشویق و ترغیب کارگران به ارائه خدمات بهتر و تولید محصول با کیفیت مناسب تر، اعتلای فرهنگ کار و ایجاد باورهای مثبت در نظام کاری، افزایش رضایت شغلی و ارتقای بهره وری نیروی انسانی، توسعه و ترویج فضای قدرشناسی و ارج نهادن به خدمات ارزنده کارگران و تقویت انگیزه و نشاط و شوق بیشتر در کارگران ازجمله اهداف این کار است.
وی تاکید کرد: این انتخاب شامل همه کارمنـدان و کـارگران و کارشناسانی است کـه بـراسـاس قـانون کــار بــهعنــوان کــارگر شــناخته مــی شــوند.
منصوری با بیان اینکه قرار است همزمان با روز صنعت چاپ از ۱۱ کارگر تقدیر شود، گفت: معیارهایی چون شایستگی، توانایی، تخصص و مهارت شغلی در حوزه مربوطه، عایت انضباط و مقررات حاکم بر محیط کار، وجدان کاری و حفظ ارزشها و مسئولیتپذیری و حسن شهرت در این انتخاب تاثیرگذار است.
بیشتر بخوانید: توجه جدی به مقام کارگران چاپخانهها در روز ملی صنعت چاپ
به گفته وی، ابتکار و کارآیی و خلاقیت و نوآوری، توسعه فردی و شغلی و تحصیلات و سابقه کار و انجام فعالیت های فوق برنامه علمی، فرهنگی یا صنفی نیز از دیگر معیارهای کارگر نمونه به شمار می آیند.
منصوری با طرح این موضوع که مدیران چاپخانهها باید با استناد به این ضوابط و معیارها کارگران نمونه خود را معرفی کنند، گفت: واحدهای چاپی با ۵۰ نفر، یک کارگر، واحدهای چاپی ۵۱ تا ۱۰۰ نفر، دو کارگر و واحدهای بالا ۱۰۰ نفر میتوانند سه کارگر را به دبیرخانه معرفی کنند.