کارآفرین برگزیده صنعت چاپ خراسان رضوی معتقد است که شهرک چاپ و نشر فرصت مناسبی برای شکوفایی صنعت چاپ و بستهبندی در اختیار فعالان استان قرار داد اما به دلیل محدودیت زمین و تعدد درخواست بسیاری از این امکان محروم مانند.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از برنا؛ محسن باغدار کارآفرین برگزیده صنعت چاپ خراسان رضوی اظهارکرد: کارآفرین برگزیده صنعت چاپ خراسان رضوی گفت: در حال حاضر ۲۲ نفر بهصورت مستقیم و حدود ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ نفر بهصورت غیرمستقیم در واحد تولیدی ما کار میکنند و ۸۰ واحد صنعتی دیگر هم بهصورت مستقیم با ما ارتباط تجاری دارند. با این حال صنعت چاپ در کشور ما خیلی ظرفیت دارد؛ در همین حد بدانید که فقط برای واحد ما این توانایی وجود دارد که تا ۱۰ هزار مترمربع کارخانه را گسترش بدهیم و به همین نسبت اشتغالزایی ایجاد کنیم. همه همکاران ما هم این ظرفیت را دارند.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص مشکلات این واحد تولیدی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات اساسی ما، موضوع برق است. بیش از پنج ماه است که برای برق صنعتی درخواست دادهایم و حتی هزینه آن را هم پرداخت کردهایم اما نه شرکت برق و نه هیچ سازمان مسئول دیگری با ما همکاری نمیکند و وقتی مراجعه میکنیم، شرکت برق ادعای کمبود بودجه برای ایجاد زیرساخت شبکه برق صنعتی را دارد؛ آن هم در شرایطی که اشتراکها را پیش از وصل برق دریافت کرده اما اکنون کمبود بودجه، بهانهای برای معطل نگهداشتن چرخه تولید شده است.
این کارآفرین برگزیده صنعت چاپ استان افزود: مشکلات در صنعت چاپ زیاد است. در حوزه خدمات، نابسامانیهای زیادی وجود دارد. در موضوع بیمه، موضوع معافیت مالیاتی ۵ نفر کارگر به هیچ عنوان در صنعت چاپ اجرا نمیشود و آن هم در شرایطی که از کار شابلون گرفته تا حوزه رنگها، صنعت چاپ از جمله مشاغل سخت و زیانآور محسوب میشود و متأسفانه شاهد بیتوجهی در این زمینه هستیم.
بیشتر بخوانید: بررسی مسائل واردات مواد اولیه مورد نیاز صنعت چاپ
باغدار درباره وضعیت شهرک چاپ و نشر گفت: در بحث واگذاری زمین به واحدهای تولیدی هم ظلم زیادی به فعالان این صنعت شد. تنها نقطه امید ما همان شهرک چاپ و نشر بود که توانست فرصت مناسبی برای شکوفایی صنعت چاپ و بستهبندی در اختیار ما قرار دهد اما زمین محدود با تعدد درخواست همکاران باعث شده تا بسیاری از این امکان محروم بمانند.