تجلیل از رئیس اتحادیه چاپخانه داران استان قم توسط انجمن علمی فناوری چاپ ایران

    0
    112
    اتحادیه چاپخانه داران استان قم

     رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران از مجتبی محمودیان، رئیس اتحادیه چاپخانه داران استان قم به پاس حمایت از ترویج علم، آموزش و پژوهش در صنعت استراتژیک چاپ کشور با اهداء لوح تقدیر تجلیل کرد.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از روابط عمومی انجمن علمی فناوری چاپ ایران، مراسم تجلیل از رئیس اتحادیه چاپخانه داران استان قم و همچنین عقد تفاهم همکاری بین اتحادیه چاپخانه داران استان قم، انجمن علمی فناوری چاپ ایران و دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با حضور دکتر نجفی معاون پژوهشی و مدیران حوزه های علمی، تحقیقاتی و آموزشی این دانشگاه برگزار شد.

     

    عقد تفاهم نامه های علمی، آموزشی و پژوهشی با دانشگاه های مختلف

    در این مراسم محمد بیطرفان،  رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران با اشاره به عدم ارتباط سازنده و مطلوب صنعت چاپ با دانشگاه و جامعه علمی کشور در گذشته، عقد تفاهم نامه های علمی، آموزشی و پژوهشی با دانشگاه های مختلف را گامی بلند و هدفمند در رفع نیازهای این صنعت راهبردی ولی وابسته به خارج برشمرد.

    رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران افزود: با توجه به پیشرفت های روزافزون در حوزه فناوری، شکل گیری مجتمع های معظم چاپ و بسته بندی، تغییرات اساسی در فضای کسب و کار و لزوم مدیریت علمی و حرفه ای، ضرورت ارتباط و همکاری تنگاتنگ بین دانشگاه و صنعت بیش از پیش در این صنعت احساس می شود.

    بیطرفان در پایان با اشاره به نقش اثربخش تشکل های صنفی در ترویج علم، آموزش و پژوهش در صنعت راهبردی چاپ کشور، خواستار بهره برداری و استفاده همه ذی نفعان از فرصت های ایجاد شده در راستای تحقق مطالبات، نیازها و منافع فعالان این صنعت و تحکیم ارتباط صنعت و دانشگاه شد.

     

    صنعت چاپ صنعتی پیشران، ارزش آفرین و اشتغال زا

    در ادامه این مراسم مهندس مجتبی محمودیان رئیس اتحادیه چاپخانه داران استان قم با اشاره به نقش بی بدیل صنعت استراتژیک چاپ در توسعه و پیشرفت سایر صنایع تاکید کرد: صنعت چاپ یکی از صنایع پیشران، ارزش آفرین، اشتغال زا و موتور محرک سایر صنایع در کشور است.

    محمودیان در ادامه یکی از مهمترین چالش های این صنعت را مدیریت سنتی و عدم استفاده صحیح و کارآمد از ظرفیت ها و توانمندی های نخبگان و جامعه علمی کشور در حل مسائل و نیازها از یک سو و در سطوح مدیریت و راهبری این صنعت از سوی دیگر عنوان نمود.

    رئیس اتحادیه چاپخانه داران استان قم ضمن معرفی پتانسیل های صنعت چاپ این استان افزود: خوشبختانه انجمن علمی فناوری چاپ ایران چند سالی است که فعالیت های ارزشمندی در ایجاد یک پیوند مستحکم بین دانشگاه و صنعت چاپ داشته است و ما به عنوان یک تشکل صنفی همواره در کنار آنها بوده و از برنامه های شایسته آنها حمایت کرده و خواهیم کرد.

    محمودیان در پایان سخنان خود ضمن اعلام آمادگی کامل اتحادیه چاپخانه داران استان قم در تحقق و عملیاتی شدن محتوای تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی، خواستار بازنگری و روزإمد نمودن سیلابس های درسی دانشگاه براساس نیازهای امروز این صنعت شد.

     

    تاکید بر اجرای تفاهم نامه همکاری

    سپس دکتر نجفی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قم به معرفی پتانسیل های خوب این دانشگاه در حل مسائل و مشکلات فرآیندی و فناوری و همچنین آموزشی صنعت چاپ و بسته بندی پرداخت و بر اجرایی شدن هرچه سریعتر تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی فی مابین انجمن علمی فناوری چاپ ایران و این دانشگاه تاکید نمود.

    دکتر نجفی در ادامه سخنان خود استراتژی جدید دانشگاه آزاد اسلامی را حل مسائل و رفع نیازهای علمی، آموزشی و پژوهشی بیان نمود و از رجوع صنعت چاپ به این دانشگاه تقدیر نمود و از مدیران پژوهشی و آموزشی این دانشگاه خواست که با مشارکت انجمن و اتحادیه بطور جدی برای رفع نیازهای صنعت مهم چاپ گام های عملی و کاربردی بردارند.

    بیشتر بخوانید: تجلیل از مدیرعامل شرکت ایران شرکاء توسط انجمن علمی فناوری چاپ ایران

    در پایان این مراسم که در حاشیه شورای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم برگزار شد محمد بیطرفان رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران با اهدا لوح تقدیر از مجتبی محمودیان رئیس اتحادیه چاپخانه داران استان قم و اعضای هیات مدیره این اتحادیه به پاس حمایت ایشان از ترویج علم، آموزش و پژوهش در صنعت چاپ کشور تجلیل نمود.

    مقاله قبلیبررسی عملکرد تعاونی چاپخانه داران تهران
    مقاله بعدیرونق کسب و کار صحافان با وجود افزایش ۳۰ درصدی قیمت مواد اولیه

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.