مدیر بازرگانی صنوبر: رقابت در بازار صنعت چاپ ناسالم است

    گفت و گو با مجید فرمنش یکی از مدیران شرکت بازرگانی صنوبر

    0
    100
    مدیر بازرگانی صنوبر

    مدیر بازرگانی صنوبر معتقد است؛ یکسری از همکاران برای به دست آوردن مشتری رقبای خود، اجناس را با قیمت‌ هایی عرضه می‌ کنند که هم به ضرر خودشان و هم به ضرر صنف تمام می‌شود.

    مجید فرمنش یکی از مدیران بازرگانی صنوبر که در حال حاضر نماینده انحصاری واردات ورنی واتربیس، واردکننده سلفون حرارتی و توزیع ملزومات چاپ در سراسر ایران درباره وضعیت بازار ملزومات چاپ به خبرنگار چاپ و نشر آنلاین گفت: بازار صنعت چاپ و به‌تبع آن ملزومات چاپ هیچ‌گاه تعطیل نخواهد شد، این صنف یک صنف مادر است. شما هر کالایی را که در نظر بگیرد برای عرضه خود به‌نوعی به چاپ نیازمند است؛ به همین دلیل هیچ‌گاه تعطیل نخواهد شد.

    شرکت بازرگانی صنوبروی در ادامه اظهار داشت: همان‌طور که اشاره کردم این صنف به‌گونه‌ای است که همواره به وجودش نیاز هست و حتی در وضعیت رکود شدید اقتصادی این روزها باز هم می‌تواند خود را سرپا نگاه دارد؛ اما مهم‌ ترین مسئله‌ ای که این روزها بازار این حوزه را تحت تأثیر خود قرار داده موضوع قیمت‌ ها است.

    فرمنش توضیح داد: متأسفانه یکسری از همکاران ما برای به دست آوردن مشتری رقبای خود، اجناس را با قیمت‌ هایی عرضه می‌ کنند که هم به ضرر خودشان و هم به ضرر صنف تمام می‌شود. این عزیزان گمان می‌کنند به‌این‌ترتیب مشتریان بیشتری به دست خواهند آورد درصورتی‌که این کار باعث می‌شود تا بازار به‌صورت کلی با مشکل مواجه شود. زمانی که همه ما با یک قیمت تعیین‌ شده کالاهایمان را عرضه کنیم مشتری مجبور می‌ شود تا با یک قیمت اصولی و عادلانه مبادله انجام دهد؛ با این‌ حال زمانی که بازار اندکی ضعیف می‌ شود همکاران ما دست به خودزنی می‌ زنند.

    فرمنش افزود: این روزها کار واردات با مشکلات و سخت‌ گیری‌ های فراوانی همراه شده است؛ از ثبت سفارش‌ ها بگیرید تا مسائل مربوط به ارز و ترخیص کالا و پرداخت مالیات. هرکدام از کالاها بارکد و قوانین مخصوص به خودشان را دارند. کارها را برای واردکننده به‌ اندازه‌ ای سخت کرده‌ اند که یک شخص معمولی اگر بخواهد وارد این حوزه شود طاقت نخواهد آورد و عطایش را به لقایش خواهد بخشید.

    مدیر بازرگانی صنوبر:مسئولان مربوط باید شرایط را به‌ گونه‌ ای فراهم کنند که فعالان صنعت چاپ بتوانند با کمک گرفتن از یکسری تسهیلات واردات به‌ صرفه‌ ای داشته باشند و در جهت ارتقا این بخش اشتغال‌ زا و ثروت‌ آفرین برای کشور گام بردارند

    وی تاکید کرد: شرکت بازرگانی صنوبر به‌عنوان واردکننده با وجود انبوه مشکلات کالا را وارد می‌ کنیم و بعد از آن متأسفانه با بازاری مواجه می‌ شویم که رقبا برای بیرون راندن یکدیگر از صحنه رقابت حاضرند به ضرر کار کنند و بازار را هم از حالت معمول خارج کنند. این موارد اشتیاق را از واردکنندگانی که می‌ خواهند به‌ درستی کار کنند، می‌ گیرد.

    مدیر بازرگانی صنوبر اظهار داشت: چاپخانه‌ داران برای ادامه حیات خودشان به فعالان صنف ملزومات چاپ نیاز دارند؛ چراکه کارخانه‌ های داخلی ما قادر نیستند تمامی موارد موردنیاز چاپخانه‌ های کشور را تأمین کنند؛ از این رو حیات این دو بخش به هم گره ‌خورده است. مسئولان دولتی باید به‌ جای این‌ همه سخت‌ گیری کار را برای واردکننده و فعالان صنعت چاپ هموار کنند.

    بازرگانی صنوبروی وضعیت صنعت چاپ را رو به‌ پیشرفت دانست و افزود: صنعت چاپ در اروپا روز به‌ روز در حال پیشرفت است. ماشین‌ آلات و به دنبال آن مواد اولیه این بخش هر روز تغییر جدیدی پیدا می‌ کند. متأسفانه مسائلی که به دنبال مشکلات ارزی کشور رخ ‌داده باعث شده تا وارد کردن یک دستگاه چاپ در حدود ۳۰ میلیارد هزینه داشته باشد؛ به لحاظ اقتصاد کاری این دستگاه باید دو سال کار کند تا هزینه خریدش دربیاید که با توجه به شرایط کشور ما امکانش وجود ندارد.

    مدیر بازرگانی صنوبر در انتها اشاره کرد: مسئولان مربوط باید شرایط را به‌ گونه‌ ای فراهم کنند که فعالان صنعت چاپ بتوانند با کمک گرفتن از یکسری تسهیلات واردات به‌ صرفه‌ ای داشته باشند و در جهت ارتقا این بخش اشتغال‌ زا و ثروت‌ آفرین برای کشور گام بردارند. بازرگانی صنوبر

    مقاله قبلیPresto در آسان بازشو از مواد زیست تخریب پذیر تولید کرد
    مقاله بعدیسرنوشت طرح راسته کتاب از زبان سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.