حل مشکل مالیات بر ارزش‌افزوده با کمک‌های مسئولان

    0
    146
    حل مشکل مالیات بر ارزش‌افزوده

    ما انتظار نداریم مالیات بر ارزش‌افزوده به‌طور کامل حذف شود اما خواستار برخورد عادلانه‌ای برای تعیین مالیات‌ها هستیم. جرائم مالیاتی که در زمینه مالیات بر ارزش‌افزوده در نظر گرفته‌شده است بار به‌شدت سنگینی بر چاپخانه‌های استان ما است. مسئولان باید با دید بازتری با صنعت چاپ برخورد داشته باشند.حل مشکل مالیات بر ارزش‌افزوده باید در اولویت قرار بگیرد.

    سید محسن علوی رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران استان چهارمحال بختیاری درباره وضعیت صنعت چاپ این استان به خبرنگار  چاپ و نشر آنلاین گفت: در چند سال اخیر به دلیل شیوع بیماری کرونا و رشد تبلیغات در فضای مجازی این صنعت در استان به‌شدت ضعیف شده است.

    حل مشکل مالیات بر ارزش‌افزوده وی در ادامه بیان داشت: چاپخانه‌هایی که در حال حاضر توان فعالیت در این بخش را دارند اکثراً در زمینه بسته‌بندی کار می‌کنند که می‌توانند به حیات خود ادامه دهند. چاپخانه‌های دیگر استان نیز با یک‌سوم توان خود به فعالیتشان ادامه می‌دهند.حل مشکل مالیات بر ارزش‌افزوده 

    رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران استان چهارمحال بختیاری افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که صنعت چاپ استان ما با آن درگیر است مسئله به‌روزرسانی دستگاه‌ها است، ما به‌شدت از تکنولوژی روز عقب‌افتاده‌ایم و این در حالی است که صنعت چاپ در جهان هرسال نسبت سال قبل به لحاظ رشد تکنولوژی در حال دگرگونی است.

    علوی اظهار داشت: ما جوانان خوب و باانگیزه‌ای در این حوزه داریم اما به دلیل مشکلات مالی و عدم به‌روزرسانی دستگاه‌ها نتوانستیم در آموزش به‌گونه‌ای که بایسته است عمل کنیم؛ اگر مسئولان دولتی با ارائه تسهیلات مناسب در این بخش ورود پیدا کنند می‌توانیم شاهد اشتغال‌زایی و پیشرفت چشم‌گیر این صنعت در استان باشیم.

    بیشترین بخوانید: بررسی عملکرد تعاونی چاپخانه داران تهران

    نیاز فوری برای حل مشکل مالیات بر ارزش‌افزوده

    وی بیان داشت: صنعت چاپ در حال حاضر متولی مشخصی ندارد، یکسری از کارهای این حوزه به وزارت صمت مربوط می‌شود و بخش دیگری نیز به وزارت ارشاد واگذار شده است. صنعت چاپ در هر دو بخش فعال است؛ یعنی هم می‌توان به بعد صنعتی آن توجه داشت و هم بعد فرهنگی که این حوزه به خود اختصاص داده است. این صنعت به کمک‌ها و پشتیبانی هر دو بخش نیاز دارد. یکسری از چاپخانه‌ها حوزه فعالیتشان در بخش صنعتی چاپ است و به‌جاست تا از کمک‌های صمت در این حوزه برخوردار باشند؛ یکسری از این چاپخانه‌ها نیز در بخش فرهنگی مانند انتشار کتاب فعال هستند که به حمایت‌های ارشاد نیاز دارد. رسیدگی به هردوی این بخش ها معمولاً به دلیل مشخص نبودن یک متولی مشخص، دچار اختلال می‌شود.

    رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران استان چهارمحال بختیاری اظهار داشت: استان ما با اصفهان هم‌جوار است و همان‌طور که می‌دانید چاپخانه‌داران اصفهان بسیار قوی هستند و به همین دلیل نیز بسیاری از کارهای چاپی ما از استان خارج می‌شود و به چاپخانه‌های مجهز استان بزرگ اصفهان فرستاده می‌شود.

    وی درباره کمک‌های مسئولان دولتی به صنعت چاپ استان گفت: ناگفته نماند تسهیلاتی از سوی ارشاد به چاپخانه‌ها تعلق گرفت اما به دلیل اندک بودن این کمک‌ها خیلی از چاپخانه‌داران نتوانستند از این تسهیلات استفاده کنند.حل مشکل مالیات بر ارزش‌افزوده 

    علوی بیان داشت: اتحادیه تلاش‌های فراوانی برای کمک به چاپخانه‌داران استان انجام داده است؛ ازجمله این اقدامات می‌توان به واردات زینک و برگزاری کلاس‌های آموزشی برای چاپخانه‌داران اشاره کرد. اتحادیه همچنین تلاش‌های فراوانی درباره رفع حل مشکل مالیات بر ارزش‌افزوده انجام داد؛ با این وجود نتوانست در این مورد اقدام مؤثری انجام دهد چراکه تصمیم‌گیری در این مورد با مسئولان دولتی از مرکز است و به‌صورت استانی نمی‌توان در این مورد کاری صورت داد.حل مشکل مالیات بر ارزش‌افزوده 

    انتظار ما از متولیان صنعت چاپ این بود که رایزنی‌های لازم را در این مورد انجام دهند. ما انتظار نداریم مالیات بر ارزش‌افزوده به‌طور کامل حذف شود اما خواستار برخورد عادلانه‌ای برای تعیین مالیات‌ها هستیم. جرائم مالیاتی که در زمینه مالیات بر ارزش‌افزوده در نظر گرفته‌شده است بار به‌شدت سنگینی بر چاپخانه‌های استان ما است. مسئولان باید با دید بازتری با صنعت چاپ برخورد داشته باشند. باید برای حل مشکل مالیات بر ارزش‌افزوده اقدام جدی صورت گیرد.

    مقاله قبلیرونق کسب و کار صحافان با وجود افزایش ۳۰ درصدی قیمت مواد اولیه
    مقاله بعدیاعطای یارانه کاغذ به مطبوعات در سال ۱۴۰۱

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.