ضرورت انتخاب هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایران

    0
    231
    هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایران

    نشست انجمن صنفی صحافان ایران روز سه شنبه (۳ خردادماه) با هدف احراز صلاحیت و انتخابات اعضای هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایران توسط اعضای این انجمن در تالار باغ نارنج برگزار شد.

    در پایان این نشست خبرنگار چاپ و نشر با منتخبان هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایران به گفت و گو نشسته و در گزارشی اجمالی به چند و چون، اهداف تشکیل و مراحل راه اندازی این انجمن پرداخت که در ادامه می خوانید.  

    وظایف هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایران

    هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایرانجاوید جعفری، مدیر چاپ و صحافی سپیدار در حاشیه انتخابات هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایران بیان کرد: تشکل و انجمن صنفی صحافان ایران در ابتدا با هدف ایجاد هماهنگی در صنف صحاف تشکیل و کارهای اولیه آن انجام شد؛ به مرور بر تعداد اعضای این انجمن افزوده شد و در حال حاضر این انجمن در حدود ۲۵۰ عضو دارد و تقریبا ۲ سال از آغاز به کار آن می گذرد.

    وی ادامه داد: ما با برگزاری این جلسه و جلسات مشابه به دنبال مشخص کردن ارکان سازمانی انجمن صنفی صحافان ایران و شکل گیری واقعی و اثرگذاری آن هستیم و به زودی مجمع عمومی این انجمن با هدف برگزاری انتخابات هیئت مدیره در زمانی مناسب با حضور اکثریت اعضا برگزار خواهد شد.

    جعفری در ادامه درباره تاثیرگذاری انجمن تاکید کرد: عملکرد این انجمن قطعا به توانایی ها و قابلیت های اعضای آن در هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایران و همچنین هیئت مدیره بستگی دارد، به این صورت که هر چه افراد منتخب افرادی توانمند و واقف بر وظایف خود باشند، قطعا عملکرد بهتری خواهند داشت و در نهایت این انجمن است که به نتایج مطلوب تری دست می یابد.

    وی درباره وظایف هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایران گفت: ما در بحث تشکیل این انجمن با چالش هایی روبرو بودیم و با تشریک مساعی به بهترین راهکار که انتخاب هیئت نظارت است، رسیدیم بنابر این امروز تصویب شد که هیئت نظارت و هیئت مدیره به صورت ۲ رکن جداگانه پیش روند. همانطور که از نام این هیئت مشخص است؛ یکی از وظایف اعضای هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایران؛ تایید صلاحیت کاندیداهای بخش هیئت مدیره در چارچوب آیین نامه ای که برای احراز صلاحیت هیئت مدیره تعیین شده است و نقش نظارتی دارد.

    جعفری ادامه داد: هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایران می تواند آیین نامه ای را به تصویب مجمع برساند؛ به عنوان مثال انتخاب فاکتورهای احراز صلاحیت کاندیدهای اعضای هیئت مدیره و نظارت بر آن از دیگر وظایف این هیئت است. همچنین نظارت بر حسن برگزاری انتخابات و همچنین برگزاری انتخابات در فضای دموکراتیک و جهت دار نبودن آن، عدم اعمال نظر در انتخابات و نظارت بر حسن انجام وظایف هیئت مدیره، رسیدگی به شکایات از اعضای هیئت مدیره، حل اختلاف بین اعضا و اختلافات احتمالی بین اعضا و مشتریان را می توان از وظایف هیئت نظارت دانست.

    وی در ادامه گفت: برای هیئت مدیره قطعا بعد از احراز صلاحیت و انتخاب، وظایفی تدوین می شود که باید در همان چارچوب حرکت کنند و هیئت نظارت نیز ناظر بر عملکرد آنها است و در صورت تخطی از اساس نامه و مصالح انجمن و اعضا؛ هیئت نظارت اختیار دخالت داشته و برای رفع مشکل تصمیم گیری می کند. علاوه بر موارد ذکر شده از دیگر وظایف هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایران حل اختلافات بین اعضا و چالش های بین اعضا و مشتریانشان است. درست است که اتحادیه این کار را انجام می دهد ولی انجمن می تواند در این موارد وارد عمل شود و همراستا با اتحادیه مشکلات را حل و فصل کند.

    وی در انتها تهیه و تدوین اساس نامه انجمن و همچنین ارائه و رعایت درست آن توسط هیئت مدیره را جزو وظایف هیئت نظارت خواند و افزود: طبق روال همه انتخابات که تعداد اعضا را همیشه فرد در نظر می گیرند؛ نظارت و تصمیم گیری هیئت نظارت با اکثریت عددی اعضا لازم اجراست.

    هم راستا با اتحادیه

    هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایرانمحمدعلی جنابین، صحافی صنعتی کریمه قم معروف به مومن در انتهای انتخابات هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایران در گفت و گو با خبرنگار چاپ و نشر گفت: فعالیت اتحادیه های صنف ما به صورت استانی است و در روابط بین اعضایی که در کشور پخش هستند نمی‌توانند دخالت چندانی داشته باشند؛ بنابراین انجمن صنفی صحافان ایران، در راستای خلاهای قانونی که در اتحادیه های استانی وجود دارد، در سطح کشوری تشکیل شد.

    وی افزود: یکی دیگر از اهداف راه اندازی این انجمن از بین بردن رقابت ناسالم و رفع معضلات بین اعضای صنف است که خارج از حیطه فعالیت اتحادیه ها است؛ بدین صورت با تشکیل گروه و هماهنگی صنفی می توان با اطلاع رسانی از ترفندها و فریب هایی که در بازار و مشتریان رواج یافته، مصون بود.

    منتخب هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان کشور ادامه داد: اتحادیه‌های استانی نمی توانند در سطح کشوری فعالیت داشته باشند اما فعالیت های این تشکل در راستای کارها و فعالیت های اتحادیه که بند قانونی ندارد، به صورت آزاد است و به رفع مشکلات صنفی می پردازد؛ بدین ترتیب وظایف اتحادیه ها نیز سبک تر می شود.

    جنابین با تاکید بر اینکه انجمن صنفی صحافان کشور و اتحادیه هر کدام در مسیر خود حرکت می‌کنند گفت: شرط عضویت در این انجمن دارا بودن پروانه کسب از اتحادیه است.

    وی افزود: اتحادیه با شرایط و شلوغی کاری که دارد بعضا نمی تواند به برخی از مشکلات و مسائل ما بپردازد و همچنین نمی تواند برنامه ای را برای استان دیگری در نظر بگیرد و درصدد اجرای آن باشد بنابراین صنف صحاف برای رفع چنین مشکلاتی نیازمند تشکیل انجمن کشوری است.

    جنابین در ادامه تاکید کرد: این انجمن در ابتدا با فعالیت و کمک آقایان یازرلو، فراهانی، کوهستانی و چند تن دیگر شکل گرفت و به مرور زمان با پیوستن نخبگان صنف صحاف و هماهنگی صنفی رشد پیدا کرد و این انجمن تشکیل شد تا باعث رونق و بهتر شدن سطح بازار کسب و کار این صنف شود.

    وی همچنین بیان کرد: امروز اعضای انجمن تصمیم گرفتند که این انجمن را به صورت سازمانی و گروهی مدیریت کنند و به رتبه بندی و گروه بندی این تشکل بپردازند و به صورت انتخاباتی آزاد به انتخاب هیئت مدیره بپردازند و علاوه بر آن هیئتی را ناظر بر عملکرد هیئت مدیره انجمن که استیفاکننده منافع آن باشد انتخاب کنند.

    بیشتر بخوانید: انتخابات هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایران برگزار شد

    جنابین در ادامه با اشاره به اینکه انجمن صنفی صحافان ایران بزرگ ترین تشکل کشوری در صنف صحاف است اظهار داشت: با انتخاباتی که امروز انجام شد، به لطف دوستان بنده با اخذ بالاترین رأی به عنوان عضوی از اعضای هیئت نظارت انجمن انتخاب شدم و امیدوارم بتوانم کمکی در گشایش و رفع برخی از مشکلات در راستای فعالیت اتحادیه‌مان انجام بدهم.

    وی تاکید کرد: ما باید بر پایه اساس نامه انجمن برای دریافت مجوزهای لازم اقدام کرده و این تشکل را به تشکلی رسمی، کامل و قانونی بدل کنیم؛ البته رسیدن به این موارد به مسئولان و دستگاه های ذی ربط بستگی دارد. هیئت نظارت انجمن صنفی صحافان ایران

    مقاله قبلینشست رفع مشکلات تامین مواد اولیه صنعت چاپ برگزار شد
    مقاله بعدیبررسی زمان مناسب توسعه کسب و کار و برند

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.