مالیات بر ارزشافزودهای که اداره مالیات برای ما مقرر کرده ورای توان بسیاری از چاپخانه داران تبریز است اما دولت بدون توجه به نقش این حوزه در زمینهی اشتغالزایی و ایجاد گردش مالی در کشور، توجهات لازم را از این صنعت دریغ کرده است.
احمد فروغی مدیر چاپخانه مهین تبریز است، این چاپخانهدار تبریزی درباره وضعیت صنعت چاپ شهرستان تبریز به خبرنگار چاپ و نشرآنلاین گفت: وضعیت صنعت چاپ به دلیل گرانی روزافزون مواد اولیه چندان مطلوب نیست؛ از همین رو نمیتوانیم ادعا کنیم که صنعت چاپ در این شهرستان رو به صعود است. گرانی شدید قیمت کاغذ بهعنوان ماده اولیه این بخش نیز بر مشکلات ما افزوده است.
مدیر چاپخانه مهین در همین باره بیان داشت: عدمحمایت دولت باعث شده تا این صنعت در کشور ما روزبهروز ضعیفتر شود. صنعت چاپ یکی از صنایع تولیدی و اشتغالزای کشور محسوب میشود اما دولت بهجای حمایت از این حوزه، سنگهای بیشماری سر راه فعالان این صنعت گذارده است. مالیات بر ارزشافزودهای که اداره مالیات برای ما مقرر کرده ورای توان بسیاری از چاپخانهداران است اما دولت بدون توجه به نقش این حوزه در زمینهی اشتغالزایی و ایجاد گردش مالی در کشور، توجهات لازم را از این صنعت دریغ کرده است.
بیشتر بخوانید:
تحول صنعت چاپ سه بعدی با دانش بنیان ها
صنعت چاپ تبریز بیانگر هویت ملی
حمایت از چاپخانه داران تبریز با ارائه تسهیلات
وی افزود: اگر بخواهیم آینده خوبی برای صنعت چاپ تبریز و چاپخانه داران تبریز متصور شویم باید تسهیلات لازم و مقدمهی ادامه فعالیتهای این صنعت را فراهم آوریم. این صنعت در شهرستان تبریز امکان ادامه رشد و فعالیت دارد اما بهشرط آنکه اتحادیه و بزرگان این بخش صدای چاپخانه داران تبریز را به گوش مسئولان و دولتمردان مربوط برسانند. با توجه به مسئله تحریمها و گرانی مواد اولیه بسیاری از چاپخانهها مجبور به تعطیلی شدند و این به معنای بیکاری کارمندان و کارگران صنعت چاپ است. دولتمردان باید متوجه تفاوتها و مشکلات یک واحد تولیدی نسبت به یک شرکت خدماتی باشند.