به روز رسانی یکی دیگر از نیازهای اساسی صنعت چاپ کشور است اما با توجه به شرایط موجود این امکان برای مجموعه های چاپی از بین رفته است. مشکلات اداری و سیستمی زیادی بر سر راه توسعه وجود دارد.
سیامک صدیقی مدیر چاپ آمیزه فن و هنر است. وی درباره وضعیت این روزهای صنعت چاپ کشور به خبرنگار چاپ و نشرآنلاین گفت: شرایط صنعت چاپ در کشور چندان مطلوب نیست. همانطور که می دانید وضعیت کلان اقتصادی و سیاسی کشور چندان مناسب نیست. این موضوع خواه نا خواه روی کار دیگر صنایع نیز اثر گذار است. قوانین هر روز در کشور ما تغییر می کند و هیچ چیزی وضعیت ثابتی ندارد. مطمئنا اگر مسائل کلان کشور حل شود و تولید صورت بگیرد کار در حوزه ما نیز رونق خواهد گرفت.
بحران در صنعت چاپ کشور
وی در ادامه بیان داشت: یکی از مهمترین دغدغه های ما در وهله اول تهیه مواد اولیه مانند کاغذ و مرکب و سایر ملزومات است اما آن چیزی که بیش از همه ما را با بحران مواجه کرده است عدم ثبات است. در گذشته نه چندان دور ما بر اساس یک چشم انداز چند ساله می توانستیم برنامه ریزی و هدف گذاری کنیم؛ برای مثال خود بنده نگاه می کردم به بودجه ای که دولت در نظر گرفته است؛ که چه میزان برای بخش کشاورزی در نظر گرفته شده و یا برای صنایعی که به کار ما مربوط می شود چه مقدار مشخص شده است و با توجه به آن برنامه هایم را تنظیم می کردم. از دوره احمدی نژاد به این سو ما نتوانسته ایم چنین برنامه ای را پیاده کنیم چرا که آینده کشور در همه زمینه ها بسیار بی ثبات است.
بیشتر بخوانید:پیش بینی بازار مرکب منطقه خاورمیانه تا سال ۲۰۲۶
صدیقی افزود: به روز رسانی یکی دیگر از نیازهای اساسی صنعت چاپ کشور است اما با توجه به شرایط موجود این امکان برای مجموعه های چاپی از بین رفته است. مشکلات اداری و سیستمی زیادی بر سر راه توسعه وجود دارد. بنده هم اکنون برای توسعه مکانی که در آن مشغول به کار هستم ۳ سال و نیم است درگیری دادگاهی دارم و باید منتظر رای دیوان عدالت اداری باشم. سیستم های به شدت ناکارآمد هستند طوری که خودشان هم نمی دانند چه می کنند؛ در صورتی که این معضل باید چندین سال پیش حل می شد و با طرح توسعه ای که ما داشتیم کارکنان مان باید دو برابر می شد اما به دلایلی که عرض کردم ما از توسعه باز ماندیم.