مدیرفروش شرکت توتالیا: پتانسیل های رشد صنعت چاپ در ایران وجود دارد

    0
    88
    ماشین‌های اداری توتالیا

    مدیرفروش شرکت  توتالیا: دانش فنی ما متناسب با این ۱۰ سال اخیر رشد پیدا نکرده است. بااین‌حال ما وضعیت به‌مراتب بهتری نسبت به کشورهای افغانستان و عراق داریم؛ ایران  زیر ساخت لازم برای استفاده از دستگاه‌های چاپی را دارد اما کشورهایی که به آن‌ها اشاره کردم حتی اگر سخت‌افزار لازم را داشته باشند دانش نرم‌افزاری برای استفاده از تکنولوژی را ندارند.

    سعید اعتدال منفرد مدیر فروش شرکت توتالیا است. وی کار خود در حوزه ماشین‌آلات چاپ را از سال ۴۶ آغاز کرده است. منفرد اعتدال درباره وضعیت این بازار به خبرنگار چاپ و نشر آنلاین بیان داشت: بازار این حوزه کوچک‌تر نشده است اما ماشین‌آلات صنعت چاپ نسبت به ۱۰ سال پیش توسعه پیدا نکرده‌اند؛ ماشین‌های چاپی که به این بخش واردشده‌اند به‌اندازه انگشتان دست هم نمی‌رسند.

    وی در ادامه افزود: ماشین‌های چاپ فرسوده شده‌اند و حجم کار نیز بالا رفته است؛ به همین دلیل امکان رونق بازار وجود ندارد. تحریم‌های موجود امکان همکاری کشورهای خارجی در ایران  را  از آن ها صلب کرده است. می‌توان تحریم‌ها را دور زد و ماشین‌آلات را از کشورهای دیگر به ایران وارد کرد اما باید بگویم عملاً این موضوع کاربردی برای کشور نخواهد داشت، چراکه امکان حضور شرکت‌ها و نمایندگی‌های فروش آن‌ها در ایران امکان پذیر نیست. دستگاه‌های فروخته شد مسلماً نیاز به قطعات یدکی و سرویس دارند که بدون حضور نمایندگی‌ها این مهم انجام نمی‌شود. شرکت ماشین‌های اداری توتالیا

    مدیرفروش شرکت توتالیا: کاهش قدرت خرید و نوسانات قیمت ارز در یک راستا حرکت می کنند.

     اعتدال منفرد نوسانات قیمت ارز را یکی دیگر از مشکلات اساسی این حوزه دانست و اظهار داشت: بالا رفتن قیمت ارز قدرت خرید مشتری‌ها را کاهش داده است. دستگاه‌هایی که مشتریان تا چند ماه پیش مشتاقانه خریداری می‌کردند به‌قدری گران شده است که آن‌ها دیگر قادر به خرید دستگاه‌های جدید نیستند و آن دسته از مشتریان که توان مالی نسبتاً خوبی دارند به دنبال خرید دستگاه‌های استک هستند.

    بیشتری بخوانید: برگزاری نمایشگاه پلاستیک و بسته بندی پاکستان در شهریورماه

    وی در ادامه بیان داشت: در این ۱۰ سال اخیر فاصله ما با کشورهای دیگر زیاد شده است اما ازنظر بنده بازار چاپ ایران مانند یک فنر فشرده است، به‌محض آنکه تحریم‌ها و مشکلات حل شود این فنر به‌سرعت گشوده خواهد شد اما این شرایط نباید بیش از این ادامه پیدا کند.

    دانش فنی ما متناسب با این ۱۰ سال رشد پیدا نکرده است. بااین‌حال ما وضعیت به‌مراتب بهتری نسبت به کشورهای افغانستان و عراق داریم؛ ایران  زیر ساخت لازم برای استفاده از دستگاه‌های چاپی را دارد اما کشورهای یاد شده حتی اگر سخت‌افزار لازم را داشته باشند، دانش نرم‌افزاری لازم برای استفاده از تکنولوژی را ندارند.

    مدیر فروش شرکت توتالیا اظهار داشت: مسئله اینجاست که نباید اجازه داد فاصله ما با دانش روز دنیا افزایش پیدا کند و این مهم نیز تنها با رفع تحریم‌ها و آشتی با جهان رخ خواهد داد.

     

     

    مقاله قبلیمدیر مجموعه شالچیان: عدم نقدینگی و رکود در بازار مشکلات اصلی صنعت چاپ هستند
    مقاله بعدیپرداخت وام به فعالان حوزه کاغذ بررسی می شود

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.