عملکرد غیرقانونی واحدهای چاپی بدون مجوز و بروز مشکلات عدیده

    گفت و گو با احمد ابوالحسنی،‌ رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران

    0
    73
    ابوالحسنی اینتا کدهای مالیاتی

    به گفته رئیس اتحادیه چاپخانه‌ داران تهران، چاپ کتاب‌ ها و کالاهایی که بدون مجوز انجام می‌ شود در واحدهای چاپی بدون مجوز اتحادیه انجام می شود و می‌ توان ادعا کرد حدود ۹۰ درصد این کارها در واحدهای چاپی بدون مجوز انجام می‌ شود.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا؛ احمد ابوالحسنی،‌ رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران با اشاره به اقدامات اخیر این تشکل صنفی در برخورد با واحدهای بدون مجوز، توضیح داد: طبق برنامه از پیش تعیین شده بازرسی از واحدهای چاپی ادامه دارد، برخی از چاپخانه‌ ها اکنون از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جواز دارند اما از ما ندارند، برخی دیگر مجوز خود را از چاپخانه‌ داری خرید‌ه‌ اند اما نسبت به تغییر اطلاعات اقدام نکرده‌اند و برخی اصلا مجوز از ارشاد یا اتحادیه ندارند.

     وی ادامه داد: در این زمینه قرار است وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فهرست کاملی از این چاپخانه‌ ها در اختیار اتحادیه قرار دهد تا با استفاده از آن بتوانیم نظارت بهتر و کامل‌تری بر فعالیت چاپخانه‌ها داشته باشیم.

     

    رسیدگی به واحدهای چاپی بدون مجوز 

     ابوالحسنی با بیان اینکه سر و سامان دادن به وضعیت کسب و کار چاپخانه‌ ها از جمله اهداف بازرسی از واحدهای صنفی است، گفت: در یک بازرسی و مشاهده کلی فقط در ظهیر الاسلام حدود۳۰۰ واحد فعالیت می‌ کنند که بخش عمده آن‌ ها مجوز اتحادیه را ندارند و باید به این موضوع رسیدگی شود.

     وی تاکید کرد: عدم دریافت جواز چاپخانه‌ ها از اتحادیه معمولا باعث ایجاد اختلال می‌ شود و بیشتر مواردی که به صورت غیرقانونی نسبت به چاپ کتاب و سایر اقلام تقلبی و غیراصل مبادرت می‌ورزند توسط همین واحدها است.

     ابوالحسنی در ادامه انجام خدمات چاپی بی‌کیفیت را از دیگر اختلال این واحدهای چاپی بدون مجوز در صنعت چاپ اعلام کرد و افزود: معمولا چاپ کتاب‌ ها و کالاهایی که بدون مجوز و بی‌ کیفیت هستند نیز در این واحدهای چاپی بدون مجوز انجام می شود و می‌ توان ادعا کرد اغلب کارهای خلاف یعنی حدود ۹۰ درصد در واحدهای بدون مجوز انجام می‌ شود.

    بیشترب خوانید: مجمع عمومی انجمن تولیدکنندگان لیبل ایران برگزار شد

    رایزنی برای تامین مواد اولیه

    رئیس اتحادیه چاپخانه‌ داران تهران درباره وضعیت رایزنی با واردکنندگان مواد اولیه صنعت چاپ برای صنف نیز توضیح داد: با رئیس سازمان توسعه تجارت برای تامین ملزومات و مواد اولیه مورد نیاز صادرکنندگان صنعت چاپ رایزنی‌ هایی داشته‌ ایم و جلساتی برگزار کرده‌ ایم.

     وی ادامه داد: قرار است هماهنگی انجام شود هزینه گمرک مواد اولیه برای صادرکنندگان صنعت چاپ که قصد صادرات کالاهای چاپی به خارج از کشور دارند حذف شود.

     ابوالحسنی با بیان اینکه اینکار با هدف حمایت از توسعه صادرات انجام می‌ شود، گفت: در بسیاری از کشورهای دنیا از صادرات و صادرکننده حمایت جدی انجام می‌ شود چون ارزآوری خوبی برای آن کشور دارد،‌ در این زمینه امیدواریم رایزنی‌ های ما نیز به نتیجه برسد و تعرفه گمرکی برای مواد اولیه صادرکنندگان صنعت چاپ به زودی حذف شود.

    مقاله قبلیبرگزاری مراسم بزرگداشت اهالی صنعت چاپ خراسان جنوبی
    مقاله بعدیعلی اکبر ابراهیمی مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر شد

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.