برای اولین بار در جهان، گوش انسان که با استفاده از پرینت سه بعدی ساخته شده بود برای یک زن پیوند زده شد.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ یک شرکت بیوتکنولوژی به تازگی اعلام کرده است که با موفقیت یک گوش انسان با استفاده از پرینت سه بعدی به یک بیمار پیوند زده است که در ابتدا توسط نیویورک تایمز گزارش شد. این شرکت ۳DBio Therapeutics نام دارد و گوش را با استفاده از سلول های خود بیمار چاپ کرده است. گفتنی است این پیوند، اولین آزمایش بالینی این فناوری محسوب میشود.
بر اساس گزارش ورج، شرکت پزشکی مذکور در بیانیهای اعلام کرد که پزشکان با موفقیت یک گوش که با استفاده از سلول های انسانی و با استفاده از پرینت سه بعدی ساخته شده را به زنی با ناهنجاری نادر از ناحیه گوش پیوند زدند. پیوند بخشی از اولین کارآزمایی بالینی این فناوری بود و موفقیت آن یک گام بزرگ در زمینه مهندسی بافت است.
آرتورو بونیلا، جراح بازسازی گوش و رهبر گروهی که این عمل جراحی را انجام داده است به نیویورک تایمز گفت: اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، این روش جدید باعث ایجاد تحولی در زمینه پیوند اعضا خواهد شد.
استفاده از پرینت سه بعدی گوش انسان
برای درک اهمیت این پیوند باید گفت که سالانه حدود ۱۵۰۰ نوزاد در آمریکا متولد میشوند به میکروتیا مبتلا هستند. بیماری که در آن یک یا هر دو گوش رشد نکرده یا به طور کامل از دست رفته اند. این آمار در میانگین جهانی ۰.۸ درصد از ده هزار تولد است.
بیشتر بخوانید: پیوند چشم مصنوعی با پرینت سه بعدی برای اولین بار در جهان
فناوری، آینده جراحی پیوند را محتول میکند
به طور معمول، بیماران میکروتیا گوشهایی دارند که از پیوند دنده یا مواد مصنوعی ساخته شده اند. اما در روش جدید سلولهای غضروفی خود بیمار رشد کرده و در نهایت به شکل گوش بیمار چاپ سه بعدی میشوند. این گوشها در طول زندگی بیماران به بازسازی غضروف ادامه میدهد و از آنجایی که از سلولهای خود آنها ساخته شده، احتمال پس زدگی بسیار پایین است.
این شرکت پزشکی به نیویورک تایمز گفته است که به استفاده از این فناوری در سایر قسمتهای بدن مانند بینی و در نهایت اندامهای پیچیده مانند کبد و کلیه فکر میکند.