اتحاد و آموزش نیاز صنعت چاپ زنجان

    0
    71
    صنعت چاپ زنجان

    یکی از کارهایی که می‌توانیم برای ارتقا صنعت چاپ زنجان انجام بدهیم حل مشکل کاغذ است؛ البته بنده با تخصیص کاغذ دولتی مخالف هستم اما دولت می‌تواند با نظارت صحیح مشکل را حل کند.

    مجتمع چاپ و تبلیغات سروش در سال ۱۳۶۸ تأسیس شد؛ مهدی آسیابی از سال ۱۳۷۸ مدیریت آن را بر عهده گرفت و با اضافه کردن دستگاه‌های افست، دیجیتال و سیستم ثبت سفارش آنلاین بر وسعت کار مجموعه افزود.

    این فعال حوزه چاپ درباره اوضاع‌واحوال صنعت چاپ استان زنجان به خبرنگار چاپ و نشر آنلاین گفت: وضعیت چاپ در استان زنجان نسبتاً مناسب بود اما به دلایلی مانند جهش ناگهانی قیمت ارز در بازار و گران شدن قیمت‌های مواد اولیه، این منطقه در رقابت با دیگر استان‌های کشور به‌خصوص تهران ناتوان شده است. قبل از جهش باورنکردنی قیمت ارز چاپخانه‌های استان قادر بودند تا کارهای چاپی را با قیمت‌های مشابه و یا حتی پایین‌تر از  چاپخانه‌های تهران برای مشتریان انجام دهند اما این اتفاق باعث شد تا ما توان رقابت با پایتخت را از دست بدهیم.

    آسیابی در همین رابطه افزود: یکی از مسائلی که چاپخانه‌داران استان با آن دست‌به‌گریبان هستند این است که سفارش‌ها به سمت تهران سوق داده می‌شوند و وزارت صمت و اداره ارشاد نیز هیچ اقدام مؤثری برای جلوگیری از این مسئله انجام نداده‌اند. حمایت‌ها در این زمینه کافی نبوده است، تداخل صنفی یکی دیگر از مشکلاتی است که صنف چاپ با آن درگیر است. همان‌طور که می‌دانید چاپخانه‌ها در زمره صنایع تولیدی بزرگ هستند و برای خودشان ابهتی دارند اما وقتی اصنافی مانند لوازم‌التحریر‌ها می‌توانند کارهای خرد مربوط به این حوزه را انجام دهند از ارزش این صنعت کاسته می‌شود؛ اگر ما بتوانیم مشکل تداخل صنفی را حل کنیم قدم بزرگی برای این صنعت در استان زنجان برداشته‌ایم.

    این چاپخانه‌دار اهل زنجان بیان داشت: یکی از کارهایی که می‌توانیم برای ارتقا صنعت چاپ در کشور و همچنین در استان زنجان انجام بدهیم حل مشکل کاغذ است؛ البته بنده با تخصیص کاغذ دولتی مخالف هستم اما دولت می‌تواند با نظارت صحیح مشکل را حل کند.

    باید در هر استانی یک تحقیق درست و اصولی انجام شود و با توجه به نیازشان کاغذ موردنیاز به نرخ مناسب در اختیارشان قرار بگیرد. این موضوع که کاغذ به قشر خاصی مانند ناشران اختصاص داده‌ شده بود زمینه سو استفاده از کمک‌های دولتی را فراهم می‌کرد؛ به‌این‌ترتیب که شمارگان هزار عدد روی جلد کتاب ثبت می‌شد بدون آنکه حتی ۱۰ نسخه از آن به چاپ رسیده باشد و کاغذ یارانه‌ای سر از بازار آزاد درمی‌آورد.

    بیشتر بخوانید:

    بسته بندی ناجی صنعت چاپ  زنجان

    تغییر زمینه کار چاپ استان زنجان

    رکود و تعطیلی در کمین صنعت چاپ زنجان

    جلوگیری از ادغام اتحادیه چاپخانه ‌داران استان زنجان

    مدیر چاپ هنر گفت: صنعت چاپ نیازمند حمایت ‌های کلان است

     

    صنعت چاپ زنجان

    وی در پایان راه نجات صنعت چاپ زنجان را اتحاد و آموزش دانست و افزود: صنعت چاپ در این استان جای پیشرفت دارد، دستگاه‌های چاپ این منطقه بسیار مستهلک شده‌اند ولی با این‌حال کارهای خوب و قابل‌قبول در زنجان انجام شده که قابل‌تقدیر است. اداره ارشاد، وزارت صمت و اتحادیه چاپخانه‌داران استان زنجان برای بهبود حال صنعت چاپ این استان باید با یکدیگر تعامل و همکاری داشته باشند. از طرفی کسانی که می‌خواهند در این حوزه باقی بمانند باید در بخش بسته‌بندی صنعت چاپ زنجان سرمایه‌گذاری کرده و آموزش‌های مربوط به کار در این صنعت را یاد بگیرند؛ چاپخانه‌هایی که می‌خواهند به حیات خود ادامه دهند باید به این حوزه وارد شوند. صنعت چاپ زنجان نیازمند بازنگری جدی است.

    مقاله قبلیبسته‌بندی و صنایع تبدیلی محصول خرما در تنگستان
    مقاله بعدیموانع صادرات محصولات چاپی ایران به کشورهای همسایه

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.