فضای بخش کودک مشکلی جدی برای نمایشگاه کتاب

    0
    73
    نخستین نمایشگاه کتاب مجازی

    مدیر انتشارات خانه ادبیات با انتقاد از محل قرارگیری غرفه‌ ها و سالن ‌ها در مصلا، گفت: فضای بخش کودک در نمایشگاه کتاب تهران را یکی از مشکلات جدی نمایشگاه کتاب است.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ حسن ستارزاده، مدیر انتشارات خانه ادبیات در گفت‌وگو ایبنا، با اشاره به مطالبات خود از سی ‌و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: یکی از موضوعات مهم در نمایشگاه کتاب تهران اطلاع‌رسانی محیطی است که باید توسط دست‌اندرکاران کمیته‌ های مرتبط به درستی اجرایی شود تا بازدیدکنندگان سردرگم نشوند.

     وی ادامه داد: تجربه این سال‌ ها نشان می ‌دهد در مدت برگزاری نمایشگاه کتاب اطلاع‌رسانی محیطی یکی از مشکلات جدی‌ بوده است که ناشران با آن درگیر هستند. در سال گذشته مسیر سالن بخش کودک تا روز چهارم و پنجم نامشخص بود و بخشی از ناشران این حوزه اصلا توسط بازدیدکننده‌ ها دیده نمی ‌شدند و ضروری است که برای این موضوع چاره‌ ای اندیشیده شود.

    ستارزاده نداشتن فضای مناسب بخش کودک در نمایشگاه کتاب تهران را یکی از مشکلات جدی این رویداد دانست و گفت: مسئله مهم دیگری که با آن درگیر هستیم، نامناسب بودن فضای مصلا به عنوان نمایشگاه است. در نمایشگاه سی ‌و دوم ما در زیرزمین شبستان غرفه داشتیم که این مکان به دلیل کوتاه بودن ارتفاع سقف مشکلاتی برای ما ایجاد می ‌کرد.

     وی یادآور شد: غیر از آن حتی بخشی از ساخت و ساز زیرزمین کامل نشده بود که چهره خوبی نداشت. از سوی دیگر ارتفاع کوتاه سقف زیرزمین، زمینه مناسبی برای دکورسازی و غرفه‌سازی در اختیار ناشران قرار نمی ‌دهد.

    بخش کودک

     ستارزاده با بیان اینکه باید زمینه ‌ای وجود داشته باشد تا ناشر بتواند کتاب‌ های خود را به درستی در معرض دید مخاطبان و کودکان قرار دهد، عنوان کرد: غرفه ‌ها و غرفه‌سای‌ ها باید به‌گونه ‌ای باشد که مخاطب بتواند به‌ راحتی آثار مورد نیاز خود را انتخاب کند؛ ولی وقتی فضا کوچک است، امکان مطالعه بررسی و انتخاب کتاب برای خانواده‌ ها وجود ندارد.

    بخش کودک سال‌ها در مصلا؛ در سرما و گرما زیر چادر بود و فضای نامناسبی برای خانواده‌ها و کودکان وجود داشت.

     وی درباره ضرورت پیش ‌بینی فضای حرفه ‌ای برای ارتباط و تبادل نظر ناشران با یکدیگر گفت: اگر فضای مناسب برای بخش کودک در نظر گرفته شود، می ‌تواند مکانی باشد تا ناشران با میهمان و ناشران خارجی ارتباط بگیرند و کارهایش را ارائه دهند؛ اما این فضا اکنون در نمایشگاه کنونی قابل اجرا نیست و کمتر ناشری می ‌تواند در این فضا ارتباط حرفه ‌ای با هم‌صنفی‌هایش بگیرد.

    انتخاب مکان ثابت و فضای نامناسب بخش کودک

    مدیر انتشارات خانه ادبیات همچنین درباره نامشخص بودن محل برگزاری نمایشگاه کتاب تهران نیز عنوان کرد: مشکل اساسی نمایشگاه این است که مکان مشخصی ندارد و از وقتی به مصلا آمد، یک‌سری بی‌برنامه‌گی با خود به همراه آورد؛ زیرا مکان آن مناسب برگزاری نمایشگاهی نیست.

     وی افزود: ناشران هرسال درگیر این موضوع هستند که غرفه‌شان کجا قرار می‌گیرد؛ به‌عنوان مثال بخش کودک سال‌ها در مصلا؛ در سرما و گرما زیر چادر بود و فضای نامناسبی برای خانواده‌ها و کودکان وجود داشت.

     ستارزاده با بیان اینکه مکان برگزاری نمایشگاه با ۳۲ سال تجربه هنوز هم مشخص نیست، گفت: این موضوع یک معضل بزرگ برای ناشران است که هر سال تا چند ماه قبل برپایی نمایشگاه مطرح می‌شود و ناشران در بلاتکلیفی به سر می‌برند. امیدوارم زمینه‌ای ایجاد شود تا در سال‌های آتی این معضل برطرف شود.

     به گفته وی، دسترسی از طریق ایستگاه‌های مترو، تنها حسن و امتیاز مصلا است و غیر از آن، فضای کلی این مجموعه برای برپایی نمایشگاه مناسب نیست؛ درحالی‌که سالن‌های محل دائمی نمایشگاه‌های تهران به‌گونه‌ای است که ازدحام به شکل مصلا نیست و رفت و آمد به دلیل طراحی ساختار نمایشگاهی آن راحت‌تر است.

    مقاله قبلیDrupa 2020 ؛  از غرفه‌داران سراسر جهان دعوت می‌کند
    مقاله بعدی۱۴ ویژگی فعالان بازاریابی محتوا

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.