برنامه‌ های حضور در هفتاد و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت

    گفت و گو با مهدی عمرانلو، مسئول کارگروه بین ‌الملل اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران

    0
    66
    نمایشگاه فرانکفورت مسئولان نمایشگاه کتاب شارجه

    محورهای برنامه ریزی هفتاد و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت

    نشست با نمایندگان اتحادیه‌ ها و سندیکاهای منطقه‌ ای و بین‌ المللی حوزه نشر با هدف استفاده از تجارب کشور‌های دیگر در بحران کرونا از جمله برنامه‌ های اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در هفتاد و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت خواهد بود.

    هفتاد و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورتبه گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا؛ مهدی عمرانلو، مسئول کارگروه بین ‌الملل اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با اشاره به برنامه‌ های این اتحادیه برای حضور در هفتاد و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت در چهار محور، گفت: محور اول این است که ما بعد از سال‌ها حضور در نمایشگاه و معرفی آثار ناشران، بحث فروش رایت برای برخی کتاب‌ها انجام شد و اتفاق‌های خوبی افتاد.

     وی افزود: وقتی نگاه حرفه‌ای به موضوع داشته باشیم می‌بینیم که حضور آژانس‌های ادبی در این میان ضروری‌است، زیرا غیر از مذاکراتی که در نمایشگاه می‌شود، یکسری پیگیری‌ها نیز بعد از آن باید انجام داد تا کار به سرانجام برسد.

     عمرانلو با بیان اینکه چنین اقداماتی نه در دامنه فعالیت اتحادیه است و نه ناشران به تنهایی می‌توانند این کار را انجام دهند، عنوان کرد: به همین دلیل به هیات مدیره اتحادیه پیشنهاد شد که ناشران از طریق آژانس‌های فعال در نمایشگاه فرانکفورت، آثار خود را در این رویداد بین‌المللی و سایر نمایشگاه‌های کتاب جهانی ارائه دهند.

     وی تاکید کرد: محور دوم برنامه‌های اتحادیه نشست با نمایندگان اتحادیه‌ها و سندیکاهای منطقه‌ای و بین‌المللی حوزه نشر است، این نشست‌ها به استفاده ما از تجارب کشور‌های دیگر بخصوص مشکلات ناشران در بحران کرونا کمک خواهد کرد.

     عمرانلو با بیان اینکه در این زمینه دیدار با روسا و نمایندگان این تشکل‌ها را پیش‌بینی کرده‌ایم، گفت: در این زمینه می‌توانیم از تجارب آن‌ها درباره اعمال سیاست‌های دولت‌های مختلف طی یکسال و نیم گذشته در دوران کرونا همچنین حمایت‌های اتحادیه‌ها از ناشران برای ادامه فعالیت در این شرایط استفاده کنیم.

     وی با اشاره به نتایج این دیدارها و تاثیر آن در صنعت نشر کشور، عنوان کرد: تلاش می‌کنیم بعد از نمایشگاه‌، مجموع نظرات، تجربیات و دیدگاه‌های ارائه شده را در قالب پیشنهاد جمع‌آوری کرده و به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین اتحادیه برای اجرا ارائه دهیم.

     عمرانلو همچنین به سومین محور برنامه‌های اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در نمایشگاه فرانکفورت اشاره کرد و گفت: این محور به موضوع آموزش و تعامل ما با بخش آموزشی نمایشگاه اختصاص دارد، در تلاشیم بتوانیم برنامه‌های آموزشی سال‌های گذشته را در قالب آموزش‌های حضوری و آنلاین ادامه بدهیم تا مسائل و تجارب کلان حوزه نشر بین‌الملل را به ناشران داخلی منتقل کنیم.

     وی از حضور مجازی در هفتاد و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت به عنوان محور چهارم این برنامه‌ها نام برد و تاکید کرد: در این زمینه تلاش داریم بتوانیم علاوه بر عرضه و معرفی آنلاین کتاب‌ها، از پنل‌ها و آموزش‌های آنلاین نمایشگاه را رصد کنیم و در اختیار اعضا و ناشران قرار دهیم.

    بیشتر بخوانید: پیگیری مشکل برداشت تسهیلات کرونایی ناشران توسط شبکه بانکی

     عمرانلو با بیان اینکه بنده به نمایندگی از اتحادیه ناشران و کتابفروشان در هفتاد و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت حضور دارم، گفت: در تلاشیم ناشرانی که علاقه‌مند به ارائه آثار خود در نمایشگاه فرانکفورت هستند را با آژانس‌های ادبی هماهنگ کنیم، زیرا بخش عمده ناشران حرفه‌ای که هر سال در این رویداد حضور دارند، برای ارائه آثار خود آمادگی دارند.

    هفتاد و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت 20 تا ۲۴ اکتبر ۲۰۲۱ (۲۸ مهر تا دوم آبان ۱۴۰۰) برگزار می‌شود.

    مقاله قبلیرسیدگی به واحدهای چاپی غیر مجاز از سوی ارشاد
    مقاله بعدیتخصیص ۲۰ میلیون دلار ارز برای واردات کاغذ

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.