دیدار هیئت‌مدیره انجمن ناشران کتاب دانشگاهی با سرپرست معاونت فرهنگی

    0
    6
    آرمان پور پنجمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی ناشران کتاب دانشگاهی

    اعضای هیئت‌مدیره انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی با سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار کردند و درباره اهمیت شورای راهبردی نشر و جمع‌آوری بساط‌فروشان کتاب گفت‌وگو کردند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا، اعضای هیئت‌مدیره انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی با محسن جوادی، سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، یکشنبه (۳۰ دی‌ماه) دیدار کردند.

    در این نشست کاظم آرمان‌پور، مدیرمسئول انجمن ناشران کتاب دانشگاهی با اشاره به برگزاری ششمین دوره جشنواره نشر دانشگاهی در سه بخش، گفت: انتخاب و معرفی کتاب برگزیده دانشگاهی و ناشر پیشکسوت دانشگاهی، برگزاری همایش و کارگاه عملی یک‌روزه هوش مصنوعی در صنعت نشر در دانشگاه تهران و برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب دانشگاه در قالب این جشنواره برگزار خواهد شد.

    وی ادامه داد: نمایشگاه مجازی کتاب دانشگاهی از یکم تا یازدهم بهمن‌ماه در قالب پرتال «پند» و با رویکرد تجهیز کتابخانه تخصصی و دانشگاهی فعالیت خواهد کرد.

    آرمان‌پور در ادامه این نشست به روند انتخاب کتاب برگزیده اشاره کرد و توضیح داد: در مردادماه با انتشار فراخوان، ناشران بیش از ۶۰۰ عنوان کتاب دانشگاهی دارای مجوز و اعلام وصول سال ۱۴۰۲ به دبیرخانه ارسال کردند که در نهایت داوران مطابق آیین‌نامه و طی چند مرحله، ۱۱ عنوان کتاب را به‌عنوان کتاب برگزیده انتخاب و طی مراسمی باشکوه در دانشگاه تهران معرفی کردند. انجمن لوح یادبود به برگزیدگان تقدیم کرد.

    به‌گفته وی، همچنین همایش یک‌روزه هوش مصنوعی در صنعت نشر با هدف ضرورت آگاهی‌بخشی به ناشران از فناوری روز با حضور استادان دانشگاه در هفته کتاب برگزار شد.

    در ادامه آرمان‌پور به روند برگزاری دوازدهمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی که با رویکرد تجهیز کتابخانه‌های تخصصی و دانشگاهی اشاره کرد و گفت: در این حوزه، نمایشگاه به معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت تحقیقات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اطلاع‌رسانی شده و کتابخانه‌ها تاکنون بیش از یک‌ونیم میلیارد تومان یارانه درخواست کرده‌اند.

    وی با بیان اینکه سامانه شفاف است، به ارائه گزارش دقیق از این رویداد پرداخت و افزود: از معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درخواست داریم، مبلغ یارانه اختصاصی افزایش یابد. همچنین برای همکاری مدیریت موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران بابت ارائه API برای به‌روزرسانی اطلاعات کتاب‌های دارای اعلام وصول ۱۳۹۹ تاکنون تشکر می‌کنم.

    در ادامه هادی طغیانی، عضو هیئت‌مدیره انجمن، طراحی سامانه «بازار کتاب» را مصداق تصدی‌گری دولت دانست و ضمن درخواست توقف تصدی‌گری دولت و واگذاری امور به بخش خصوصی، افزود: لازم است از ظرفیت انجمن و تشکل‌ها استفاده شود و با ذکر مواردی از نحوه حضور کتابفروشان همزمان با ناشران در سامانه فروش دو نمایشگاه اخیر انتقاد و درخواست داریم حمایت از کتابفروشان به گونه دیگر انجام پذیرد.

    مهدی طورانیان، عضو هیئت‌مدیره انجمن نیز به طرح درخواست خرید کتاب از ناشران کتاب دانشگاهی و تغییر آیین‌نامه مربوط و جمع‌آوری بساط‌فروشان کف خیابان انقلاب شد.

    بیشتر بخوانید:طرح ویژه فروش کتاب به صورت حضوری و مجازی اجرایی می‌شود

    در بخش دیگر این نشست، سیدعباس حسینی‌نیک، رئیس هیئت‌مدیره انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی ضمن تقدیر و تشکر از فرصت به‌وجود آمده با اشاره به اهمیت شورای راهبردی نشر، گفت: این شورا پیش از این به‌عنوان بازوی مشورتی معاونت فعالیت می‌کرد، درخواست داریم این شورا با حضور همه فعالان حوزه نشر دوباره تشکیل و از ظرفیت همه انجمن‌ها بهره‌برداری شود.

    وی ضمن ارائه توضیحات، به ضرورت حضور نماینده انجمن ناشران دانشگاهی در شورای سیاست‌گذاری و شورای برنامه‌ریزی اشاره و آمادگی انجمن ناشران دانشگاهی را برای برگزاری بهتر نمایشگاه اعلام کرد.

    محسن جوادی، سرپرست معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در در این نشست ضمن حمایت دوباره از برگزاری نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی با بیان توضیحاتی درباره توجه به «اقتصاد نشر» درباره موارد مطرح شده رهنمودهای لازم را ارائه کرد.

    ناشران کتاب دانشگاهی ناشران کتاب دانشگاهی

    مقاله قبلیسمینار «هوش مصنوعی و صنعت چاپ» برگزار می‌شود
    مقاله بعدیافزایش چشمگیر قیمت کاغذ در مقایسه با کالاهای دیگر

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.