معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره مکان برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران، گفت: وضعیت شهر آفتاب، فعال شده و در حال پیشرفت است، از مصلی بازدید داشتیم و شرایط مصلی را برای برگزاری نمایشگاه دقیقتر میدانیم.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا، یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه اختتامیه بیست و دومین جشنواره صنعت چاپ در پاسخ به سوال خبرنگار ایبنا درباره انتخاب مکان نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ عنوان کرد: از مدتی قبل، مکاتباتی با شورای شهر و شهرداری تهران داشتیم و نیازهای نمایشگاه کتاب درباره فضای مسقف و خدمات مورد نیاز خود را مطرح کردیم.
وی افزود: در نامهای که تابستان به شهرداری تهران ارسال کردیم، گفته بودیم اگر میخواهند در «شهر آفتاب» میزبان نمایشگاه باشند، شرایط این مجموعه را به شرایط ما ـ معاونت امور فرهنگی و مجری برگزاری نمایشگاه ـ نزدیک کنند تا بازدیدی هم داشته باشیم.نمایشگاه کتاب
احمدوند با اشاره به بازدیدی که چند روز گذشته از مجموعه شهر آفتاب انجام شد، توضیح داد: در این بازدید مشخص شد وضعیت شهر آفتاب نسبت به قبل فعال شده و در حال پیشرفت است؛ البته از مصلی هم بازدید داشتیم و شرایط مصلی را برای برگزاری نمایشگاه دقیقتر میدانیم. نمایشگاه کتاب
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در مصلی گفت: وضعیت مصلی نسبت به چند ماه گذشته نیز پیشرفتهایی داشته است.
احمدوند با اشاره به طرح انتخاب مکان برگزاری نمایشگاه در شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب، گفت: در نشست اخیر که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه بود، قرار شد با مشورتهایی در شورا و صنف، جمعبندی نهایی برای انتخاب مکان نمایشگاه کتاب انجام و بعد تصمیمگیری شود؛ در این زمینه هنوز تصمیمگیری نهایی صورت نگرفته است اما امیدواریم تا اوایل بهمن بتوانیم گزینه نهایی را اعلام کنیم.
زمان برگزاری نمایشگاه کتاب
وی همچنین درباره زمان برگزاری نمایشگاه گفت: با توجه به اتمام ماه مبارک رمضان در اوایل اردیبهشت، به فرصتی نیاز داریم تا نمایشگاه آماده شود و احتمال دارد که نمایشگاه در بازه زمانی ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشت برگزار شود.
بیشتر بخوانید: تسهیلاتی برای نوسازی چاپخانه های لرستان
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره میهمان ویژه نمایشگاه نیز توضیح داد: کشورهای هند، ترکیه و تاجیکستان گزینههای اصلی این رویداد هستند اما نهایینشده و در دیدار با سفرای کشورها در هفته آینده این موضوع نهایی میشود.
احمدوند، درباره همزمانی برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب با سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، گفت: این موضوع در شورای سیاستگذاری در حال بررسی است؛ رضایتمندی مردم و ناشران شرط اصلی است که این نمایشگاهها همزمان برگزار شوند یا خیر، در این زمینه سال آینده حتما نمایشگاه مجازی کتاب و نمایشگاه حضوری را خواهیم داشت اما همزمانی برگزاری آنها در دست بررسی است.