سامانه بازار کتاب و امکان دسترسی به کتابفروشی های کشور

    گفت و گو با علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران

    0
    76
    علی‌ رمضانی نمایشگاه مجازی کتاب 1403

    مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران گفت: سامانه بازار کتاب که امکان خرید غیر حضوری از کتابفروشی‌ها را فراهم کرده است حرکت به سمت حرفه‌ای شدن است و به مردم کمک می‌کند تا با کتابفروشی‌ها بیشتر انس بگیرند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران  درباره نمایشگاه‌های کتاب استانی گفت: هنوز در مسئله فرهنگ سازی در این مورد عقب هستیم. این نمایشگاه‌ها تابع مسئله ناشناخته بودن در بین مردم هستند و نیاز به تبلیغات دارند.

    وی افزود: شیوه جدید نمایشگاه‌های استانی و استفاده مردم از سامانه بازار کتاب برای خرید همزمان مجازی در کنار حضوری پدیده‌ای جدید است که نمی‌توانیم به صورت آماری تاثیرگذاری آن را بسنجیم، اما تلاش می‌کنیم درگاه فروش برای مردم را به کتابفروشی‌ها معرفی کنیم.

    مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران به اعتراض ناشران به کتابفروشی‌ها اشاره کرد و گفت: ناشران به کتابفروشی‌ها معترض هستند که به علت محدودیت ویترین (نماجا) و قفسه، تازه‌های نشر را نشان نمی‌دهند. در حالی که اگر بخواهیم از کتاب‌ها استقبال شود باید کتاب‌های جدید را معرفی کنیم.

    وی درباره فراهم شدن امکان عضویت در صندوق اعتباری هنر گفت: برای اولین بار این اتفاق افتاده است و امیدوارم به حرکت پرشتاب و فعال‌تر کتابفروشی‌ها در کشور کمک کند. این صندوق برخی تسهیلات و خدمات رفاهی را به صورت مستمر برای اعضای خود پیش بینی کرده است.

    وی افزود: راه اندازی سامانه بازار کتاب برای این است که بتوانیم در مناطقی که کتابفروشی نداریم، کتاب را از مسیر کتابفروشی‌ها به دست مردم برسانیم. روش درست این است که کتاب از حلقه آخر آن یعنی کتاب فروشی‌ها خریداری شود و سایر بخش‌ها مثل حلقه‌های ترویجی، تولید و نویسندگان هر کدام بتوانند کار تخصصی خود را انجام دهند.

    بیشتر بخوانید: «بازار کتاب» حاصل ارتقای سامانه خرید از کتابفروشی

     دسترسی کشوری به کتاب ها با سامانه بازار کتاب

    مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران گفت: ممکن است کتابی را در کتابفروشی‌های اطراف محل زندگی خود یافت نکنید یا ناشران از کتاب مدنظر موجودی نداشته باشند، این سامانه که متصل به ویترین (نماجا) کتابفروشی‌ها است، کمک می‌کند کتاب مدنظر را از هر نقطه کشور پیدا کنیم.

    رمضانی افزود: امروز دیگر کسی نمی‌تواند ادعا کند که در شهر یا روستای خود به یارانه دولتی برای خرید کتاب و به کتابفروشی دسترسی ندارد، چون می‌تواند از سامانه بازار کتاب، خرید و به طور رایگان کتاب مدنظرش را دریافت کند.

    مقاله قبلیعدم استفاده از ظرفیت‌‌ تولید بسته‌بندی در محصولات باغی
    مقاله بعدینگاهی به اصول برندینگ سامسونگ

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.