کتاب فروشان و ناشران در هفته کتاب

    0
    73
    هفته کتاب

    آصفی با تاکید براینکه که کتاب کالایی برای عموم مردم است، گفت: در هفته کتاب باید علاوه بر تجلیل از نویسندگان و مترجمان سراغ صنوفی مثل ناشران و کتابفروشان برویم که معمولا در طول سال روزی به نام آن‌ها اختصاص ندارد.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از دفاع پرس، «امین آصفی» مدیر مسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی بیان اینکه طی دو سال اخیر وضعیت صنعت نشر زیاد خوب نیست، اظهار داشت: به دلیل کرونا شرایط اقتصادی خوبی در صنعت نشر و جامعه وجود ندارد و این دوره باید پررنگ‌تر و پربارتر برگزار شود و کتاب بیش از هر زمان دیگری رخ نشان دهد.

    هفته کتاب وی افزود: باید تلاش کرد با برنامه‌ریزی‌های مختلف خوانندگان کتاب و عامه مردم را در این هفته نسبت به خرید و مطالعه کتاب بیشتر ترغیب کرد که سراغ کتاب بروند تا حال صنعت نشر هم بهتر شود.

    مدیر مسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی با بیان اینکه بزرگداشت کتاب در این هفته هدف اصلی است، عنوان کرد: ما باید علاوه بر کتاب از نویسندگان و مترجمان تجلیل کنیم و حتی سراغ صنوفی مثل ناشران و کتابفروشان برویم که معمولا در طول سال روزی به نام آن‌ها اختصاص ندارد. همچنین در هفته کتاب باید به اهالی کتاب و کسانی که با کتاب و صنعت نشر مرتبط هستند و روزی هم به نام آن‌ها نیست توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

    آصفی با اشاره به اینکه انجام اقدامات عملی در این هفته، ضروری است، گفت: اختصاص تسهیلات به ناشران و یارانه به اهالی نشر در این هفته باید شکل عملی و جدی بگیرد تا فعالان و دست‌اندرکاران این حوزه به انجام و ادامه کار دلگرم شوند.

    مدیر مسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی همچنین مطرح کرد: نکته دیگر این است که باید در صدا و سیما برنامه‌های مختلف زیادی برای حوزه کتاب داشته باشیم، صدا و سیما اغلب مجری اجرای برنامه‌ها است و باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شروع کننده این کار باشد که با این مجموعه ارتباط و تعامل برقرار کرده و در برنامه‌سازی‌ها به صدا و سیما کمک کند.

    بیشتر بخوانید:

    مشکلات صنعت نشر نیازمند آسیب شناسی است

    هفته کتاب هفته کتاب و تجلیل از فعالان 

    وی با طرح این موضوع که کتاب کالایی برای عموم مردم است، گفت: همه سازمان‌ها و ارگان‌ها باید برای تبلیغ و فرهنگ سازی در حوزه کتاب وارد میدان شوند و کمک حال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشند؛ این وزارتخانه نیز باید با برنامه‌ریزی در این حوزه نوعی الگوسازی برای خرید و مطالعه کتاب ایجاد کند.

    مدیر مسئول انجمن فرهنگی ناشران آموزشی در بخش پایانی صحبت‌های خود توجه به کتاب‌نویسی نوجوانان و جوانان و ترغیب آن‌ها به نگارش را لازم دانست و گفت: زمانی که کودک را به نویسندگی تشویق می‌کنیم آن‌ها سراغ مطالعه می‌روند و با طی دوره‌های آموزشی مهارت‌های لازم را کسب می‌کنند و به همین دلیل معتقدم سرمایه‌گذاری در این بخش می‌تواند تاثیر زیادی در آینده جامعه داشته باشد و باید به نویسندگی کودکان و نوجوانان توجه داده شود و برنامه مالی مناسب برای آن‌ها پیش‌بینی شود.

    بیست‌و‌نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از بیست‌وچهارم آبان‌ آغاز شده و تا یکم آذر ١۴٠٠ با شعار «جای خالی را با کتاب خوب پُر کنیم» در سراسر کشور ادامه دارد.

    مقاله قبلیاتحادیه لیتوگرافان ادغام می شود
    مقاله بعدیبازدید مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر از صحافی سیدین

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.