رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانشآموزان باید با کتاب انس بگیرند. تغییرات و تحولاتی در جامعه امروزی رخ میدهد و باید در تلفیق کتاب با فناوری های نوین بکوشیم؛ اما تثبیت کتابخوانی به عنوان یک رسانه فرهنگساز اهمیت ویژهای دارد.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از خبرگزاری آنا، علی لطیفی، رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه بیست و یکمین دوره جشنواره ملی کتاب رشد که چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ در محل باغ کتاب تهران برگزار شد، ضمن تبریک ماه شعبان، اظهار کرد: جشنواره کتاب رشد یکی از فرصت هایی است که دغدغهمندان کتاب و نوجوان کنار هم جمع میشوند و تجدید پیمان میکنند، کتاب برای نسل نو بسیار اهمیت دارد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: کتاب بیتردید یکی از ماندگارترین رسانههاست و حذف آن امکانپذیر نیست، هرچند که فضای مجازی تاثیر انکارناپذیری بر کتاب گذاشته است؛ اما باز با این حال کتاب از نسل مجازی قابل حذف نیست.
لطیفی با بیان اینکه کتاب رسانه سنگینی است، اضافه کرد: این شخصیت بنیادین بشر مستلزم این رسانه سنگین است و کودکان و نوجوانان نمیتوانند لایهای از وجود خود را بدون کتاب رشد دهند. تلفیق کتاب با فناوری های نوین
ایجاد تحولات با تلفیق کتاب با فناوری های نوین
وی افزود: به این نتیجه میرسیم که دانشآموزان باید با کتاب انس بگیرند. تغییرات و تحولاتی در جامعه امروزی رخ میدهد و باید در تلفیق کتاب با فناوری های نوین بکوشیم؛ اما تثبیت کتابخوانی به عنوان یک رسانه فرهنگساز اهمیت ویژهای دارد.
لطیفی با بیان اینکه سازمان پژوهش و برنامهریزی بر اساس مصوبه ۱۲۸ آموزش و پرورش در راستای کتاب خوب مسئول است، اظهار کرد: ظرفیت کتاب در شکلدهی ارزشها و شخصیتها در کمک توسعه خلاقیت نقش بسیار موثری دارد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دغدغهمندان کتاب باید توجه خاصی به فرهنگسازی آن داشته باشند، ادامه داد: اعمال سیاست در حوزههای فرهنگ امری پیچیده است؛ با افزایش تعامل و تلاش برای تفاهم و انسجام بهتر این سیاستگذاری امکانپذیر است.
وی با بیان اینکه نمیتوانیم انتظار داشته باشیم که فرهنگ کتابخوانی با ساختارها افزایش پیدا کند، اظهار کرد: دغدغه کتاب خوب برای کودک و نوجوان بسیار اهمیت دارد که باید با همکاری یکدیگر انجام دهیم، زیرا نمیتوانیم این امر را یکتنه تحقق ببخشیم.
لطیفی با بیان اینکه هدف سازمان پژوهش و برنامهریزی افزایش تعاملات به هدف، دستیابی به انسجام و تفاهم بیشتر است، عنوان کرد: این جشنواره، رویداد و فرآیند ساماندهی عرصهای برای رشد و تعالی کودک و نوجوان در بستر پاک بهشمار میآید.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دغدغه رشد و تعالی و الهی فرصتی مغتنم برای رشد و تعالی است، عنوان کرد: باید برای رشد و تعالی شرایطی را فراهم کنیم کا خانوادهها با خیال راحت برای کودکان و نوجوان خود کتاب خوب انتخاب کنند و فرزند خود را در مسیر رشد هدایت کنند.
بیشتر بخوانید: تولید ۷ هزار تن کاغذ کتاب های درسی سال آینده تا پایان اسفند
لطیفی یادآور شد: میخواهیم آیندهای خوبی برای این سرزمین داشته باشیم، باید فرهنگ کتابخوانی را توسعه دهیم؛ آن چه ضروری است نیاز ما به کتاب خوب است هر کتابی شایسته نشر و خواندن نیست.
وی خاطرنشان کرد: نگاه به کتابخوانی به عنوان یک فرهنگ ارزشمند روز به روز در کشور توسعه پیدا کند.
تلفیق کتاب با فناوری های نوین