ارائه آمار فروش بخش مجازی از سوی قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب
سخنگو و قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از فروش ۱۳۷ میلیاردی نمایشگاه مجازی خبر داد و گفت: ۱۵۶ هزار و ۹۵۴ نسخه کتاب تا ساعاتی پیش در بخش مجازی نمایشگاه کتاب فروخته شده است.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا، سومین نشست خبری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در سومین روز نمایشگاه (۲۳ اردیبهشتماه) با حضور علی رمضانی، سخنگو و قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و اصحاب رسانه در سالن جلسات بخش تشریفات برگزار شد.
قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب در این نشست با ارائه آماری از فروش بخش مجازی سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، گفت: بیش از ۲۰۰ هزار عنوان کتاب در بخش مجازی نمایشگاه عرضه شده است. کتابهای فروش رفته تا ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه امروز، به ۱۵۶ هزار و ۹۵۴ نسخه در ۵۳ هزار و ۶۳ فاکتور بوده است.
وی ادامه داد: مجموع فروش ریالی نمایشگاه نیز ۱۳۷ میلیارد ریال بوده و تعداد کل سفارشات ارسال شده ۱۳ هزار و ۸۱۷ مرسوله بوده است.
قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب همچنین درباره فعالیت مرکز پاسخگویی نمایشگاه نیز توضیح داد: تاکنون حدود ۱۰ هزار تماس در این مرکز پاسخ داده شده و سههزار و ۳۰۰ تماس نیز پیگیری شده است.
در بخش دیگری از این نشست که به پرسش و پاسخ خبرنگاران اختصاص داشت، قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره فروش کتابهای کپی با تخفیف ۵۰ درصد در غرفهای در سالن شبستان، گفت: مدیران سالن، حتما با این موضوع برخورد خواهند کرد.
وی همچنین به حجم گسترده تبادلات فرهنگی در نمایشگاه کتاب تهران اشاره کرد و افزود: باید قبول کرد که تبادل رایت یک امر فوری نیست بلکه محصول تعاملات مستمر بین آژانسهای ادبی و ناشران است که در درازمدت به نتیجه میرسد و عموما مذاکرات بعد از نمایشگاه ادامه دارد.
رمضانی با اشاره به حضور هیاتی از تاجیکستان در نمایشگاه کتاب، گفت: هیأتی ۲۵ نفره از تاجیکستان امروز به نمایشگاه آمده تا از ظرفیتهای موجود، بعد از ۲ سال تعطیلی نمایشگاه استفاده کند.
قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره تخصیص غرفه به یک ناشر بدون اینکه در نمایشگاه ثبتنام کرده باشد، عنوان کرد: تخصیص غرفه به ناشران همیشه پس از ثبتنام اولیه آنها انجام میشود و تا زمانی که این ثبتنام انجام نشده باشد به ناشری غرفه نمیدهیم و در این زمینه مستندات وجود دارد.
رمضانی درباره طرح سوالی مبنی بر فروش کتاب در خارج از غرفه و فضای غیرمسقف نیز توضیح داد: هرگونه فروش کتاب، خارج از فضای مسقف ممنوع است و اگر هر کسی موردی دید به ما گزارش بدهد، در این زمینه فقط دو ماشین کتاب وجود دارد که در محیط بیرونی، کتاب می فروشند.
قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب در ادامه از حضور نیروهای آتشنشانی و اورژانس، همچنین مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نمایشگاه تشکر کرد و گفت: نظارت جدی بر غرفههای ارائه مواد غذایی داریم و فعالیت آنها پایش میشود، یکی از غرفهها که الزامات بهداشتی را رعایت نکرده بود پلمب شده است، این غرفه بعد از رفع نواقص و پرداخت جریمه مجددا بازگشایی خواهد شد.
بیشتر بخوانید: توجه مجلس به مقوله اقتصاد نشر و فعالان حوزه کتاب
به گفته وی، مجموعهای از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای واکسیناسیون در مجموعه حضور دارد.
قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب با اشاره به استقبال شهروندان از نمایشگاه کتاب تهران، گفت: حدود ۴۵ میهمان خارجی علاوه بر دیدار با رئیس نمایشگاه از غرفه قطر، عمان و سفارت تاجیکستان بازدید کردند.
سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستویکم آغاز شده و تا سیویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار میشود.